Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst sm mela podoben primer.
sva bla v H&M pa so mi bli ful všeč od Hello Kitty modrčki in spalne srajčke.Pa dragi ravno med modrci odraslejšega tipa šari, ko me zagleda pri teh od hello Kitty.Pa pride zraven, pa mu jst pokažem modrc pa me tko bukov gleda in prcej naglas reče: A ni to za otroke? babe so ga kar sumljiv pogledale
sva bla v H&M pa so mi bli ful všeč od Hello Kitty modrčki in spalne srajčke.Pa dragi ravno med modrci odraslejšega tipa šari, ko me zagleda pri teh od hello Kitty.Pa pride zraven, pa mu jst pokažem modrc pa me tko bukov gleda in prcej naglas reče: A ni to za otroke? babe so ga kar sumljiv pogledale
-
Coco. - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2007
Danes v šoli je bila par zelo smešnih situacij. samo zdele mislm da vam nebo smešno, ampak ko si biu zraven, ko se je to dogajalo je bilo zelo smešno.
Imamo uro biologije in učiteljica vpraša enega sošolca kako se piše in ta odgovori Torkar. in v tistem uleti v klas en drug sošolc in njega praša učitlca kaj te je prineslo? in je tist prvi učenec mislu, da je njega vprašala še enkrat kako se piše in je rekel torek besede do konca pa ni povedal ker smo se mi začel smejat. Zgledalo je takole:
*Kako se pišeš?
* Torkar
*Kaj te je prineslo?
*Tork
še par izjav:
* daj noge dol saj nisi pri ginekologu
* Punce zaprite usta, če ne vas bom mogel poljubiti [to profesor nam in pol jasno use tiho]
* Kakšna beseda je to fak?
* Sine piši lepše, ne kot bolana sraka z levo nogo
Imamo uro biologije in učiteljica vpraša enega sošolca kako se piše in ta odgovori Torkar. in v tistem uleti v klas en drug sošolc in njega praša učitlca kaj te je prineslo? in je tist prvi učenec mislu, da je njega vprašala še enkrat kako se piše in je rekel torek besede do konca pa ni povedal ker smo se mi začel smejat. Zgledalo je takole:
*Kako se pišeš?
* Torkar
*Kaj te je prineslo?
*Tork
še par izjav:
* daj noge dol saj nisi pri ginekologu
* Punce zaprite usta, če ne vas bom mogel poljubiti [to profesor nam in pol jasno use tiho]
* Kakšna beseda je to fak?
* Sine piši lepše, ne kot bolana sraka z levo nogo
• I was standing in the park wondering why frisbees get bigger as they get closer. Then it hit me. •
-
tinca987 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 11. 2007
- Kraj: celje-šentjur
danes v službi:
stojim zram šefa in se meni nekaj z mano...pol pa se obrne in reče eni drugi sodelavki naj pokliče Tino(torej mene, ki sem stala zram njega!!?? )....pol pa js:em gospod direktor sej se pa že ves čas menim z vami tak da me ni treba iskat kr neki res...ne vem kaj mu je blo...
stojim zram šefa in se meni nekaj z mano...pol pa se obrne in reče eni drugi sodelavki naj pokliče Tino(torej mene, ki sem stala zram njega!!?? )....pol pa js:em gospod direktor sej se pa že ves čas menim z vami tak da me ni treba iskat kr neki res...ne vem kaj mu je blo...
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
moja prjatlca zanc ko sma se o risankah pogovarjale..pa mi reče,da se je govort naucila ob italijanskih in japonskih risankah..jst pa v smeh,pa jo prašam a japonsko tud znaš?? sma se vsaj ene pou ure režale
op.p.:zivima bliz ita meje,pa sma se ita besed ful naucile kot majhne,ker smo gledle ita risanke.japonščine pa ne obvladama
op.p.:zivima bliz ita meje,pa sma se ita besed ful naucile kot majhne,ker smo gledle ita risanke.japonščine pa ne obvladama
-
Pretty_pistol - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2007
Sošolka: Profesor, kdaj bom jst popravljala un cvek k sem ga ena pisala?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Katie napisal/-a:
Kakšne naš profesor fizike vn meče:
Ena bi mogla tablo pobrisat pa je kr sedela tm pa je profesor reku:
"Ja Firova, kaj pa čakaš? Božjo mater?"
Enkrat prej:
"Kaj čakaš? Pobriši tablo, da bo imelo tvoje življenje smisel."
Še prej:
Tko neki računamo pa je profesor hodu okol in vidu da je en narobe zračunal. Pa reče:
"Kaj je to? To ni prav."
Pa mu ta sošolc odgovori:
Zmotil sm se.
Pa reče profesor:
Zmotil se je tvoj oče, ko te je naredil.
tole ni izjava tedna ampak poniževanje 14 letnih otrok, kar lahko pusti posledice na njih celo življenje!
takega cepca bi bilo potrebno prijaviti ustreznim inšpekcijam...
-
Katie - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2007
^^Mah, sej ni nč slabga mislu k se zmer nasmeje in reče ,da se heca. Zto je vsem tud smešno, tud unim ki jim reče. In zato sm tud napisala tole pod izjavo tedna. Ta profesor je drugač ful uredu tko da mislm da ni nč narobe, če ma včasih take.
Punto. Ne bi več o tem.
Punto. Ne bi več o tem.
it's amazing what you can hide just by putting on a smile.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Jochie napisal/-a:Katie napisal/-a:
Kakšne naš profesor fizike vn meče:
Ena bi mogla tablo pobrisat pa je kr sedela tm pa je profesor reku:
"Ja Firova, kaj pa čakaš? Božjo mater?"
Enkrat prej:
"Kaj čakaš? Pobriši tablo, da bo imelo tvoje življenje smisel."
Še prej:
Tko neki računamo pa je profesor hodu okol in vidu da je en narobe zračunal. Pa reče:
"Kaj je to? To ni prav."
Pa mu ta sošolc odgovori:
Zmotil sm se.
Pa reče profesor:
Zmotil se je tvoj oče, ko te je naredil.
tole ni izjava tedna ampak poniževanje 14 letnih otrok, kar lahko pusti posledice na njih celo življenje!
takega cepca bi bilo potrebno prijaviti ustreznim inšpekcijam...
sploh ta ta zadnje je kruta.. fak,kaj si učitli prvoščjo..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov