Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
diamond girl napisal/-a:ni glih izjava tedna,je besedilo pesmi:bosa noga-kingston,sma men je tok smešn oz. nima pomena.
bosa noga,kako se dobr trese ko se guncaja zavese. wtf
Kavrič brez domišljije.. se zgleduje po Siddharti
aja pa še ena izjava od sestričninega nonota ki je zdej v bolnici in pač ne sme nč jest in pit kar prnesejo zunanji.. pa so mu itak svojci prnesl čokolade, sadje, sokove itd.. in itak so pršle medicinske sestre in so mu use pobrale. in pol jim reče: "kr neste, kr neste, bojo pa novo prnesli!"
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Foxy-lady v neki drugi temi:
Najbrž je hotela napisati folks. (fox = lisica)
ok, calm down, fox
Najbrž je hotela napisati folks. (fox = lisica)
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Za prvega novembra mamo pr nas doma navado, da gremo iz pokopališča (ceremonija and stuff) do stare mame in pr njej zmolmo kakšn rožn venc pa to. In mi molmo, molmo, molmo vsi res nezainteresirani in tko zmolmo ene tri rožne vence pa še ostalo pi***** in pol mama reče, da nej zmolmo še eno za to, da bo ona na lotu sedmico zadela. In mi vsi v en glas: zdrava marija, milosti polna .... in seveda, nismo uspel do konca zmolt, k smo padl v smeh Ampak ... sedmice še zdj ni
-
Hey Baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2007
moj prjatu je pred kakšnimi 2 leti ponesreči mal povozu enga mucka, ki je glih prihrumel pod kolo (kolo, ne avto). Pa tko prjatu ves paničen skoč dol s kolesa, ga odrine na tla, poklekne k mucku in zavpije: jooj, kličte rešilce!
Zdele sicer ne zgleda tok blazno smešn, ampak kako se je zadru, kot da bi 5 nezavestnih ljudi ležal na tleh .. z muckom je blo pa vse v redu, smo ga peljal k veterinarju, ne na urgenco
pa še druga: Dans zjutri se vračam od zobozdravnice in me kliče bratranec od zgoraj omenjenega, pa mi neki govori, jst kihnem, on pa: No, a ti je plomba vn padla? jao
Zdele sicer ne zgleda tok blazno smešn, ampak kako se je zadru, kot da bi 5 nezavestnih ljudi ležal na tleh .. z muckom je blo pa vse v redu, smo ga peljal k veterinarju, ne na urgenco
pa še druga: Dans zjutri se vračam od zobozdravnice in me kliče bratranec od zgoraj omenjenega, pa mi neki govori, jst kihnem, on pa: No, a ti je plomba vn padla? jao
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
V temi o Atomic Harmonic (kaj vse ti iskalnik vn vrže če vtipkaš "kredit"). Mislim, da je debata o tem, da se je Špela zredila.
bad_girl napisal/-a:Sej, če se normalno obleče izgleda čist fajn tut s par kg preveč...sam v tistih too much oprijetih oblekcah za nastope pa kar puhti iz vseh koncev...pol ma ša še mrežaste žabe...k mrežna pečenka je takrat... :unknown:
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Saj ljudje dejansko uporabljajo ta izraz, tudi kot žaljivko. In ne mislijo na gume, ampak na tisto ''maskoto''.
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
metuljčica* napisal/-a:Saj ljudje dejansko uporabljajo ta izraz, tudi kot žaljivko. In ne mislijo na gume, ampak na tisto ''maskoto''.
ja sej ampak una gor je napisala da je mišelinko od Goodyear gum lol
drgač pa ja, sm že večkrat slišala za kero k ma velik špeha okol trebuha in preozko majčko da ji je kdo reku Mišelin
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Je blo za 1. novembra, na našem pokopališču, ko je župnik mel mašo, in tko med pridigo neki govoru o tem kok ma nas Bog rad, da na nobenga ne pozab in pol tko reče, da ma Bog za vsazga lase na glav preštete kako bi pol lohk na človeka pozabu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov