Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Sugar_baby napisal/-a:Mogoče sem nesramna...pa vseeno....to mi je noro smešno in ne morem verjeti da nekdo celo izjavi kaj tako neumnega
V temi Zdravje..naslov Levi jajček...mislim da vas večina ve kera tema je to...fanta boli levi jajček in po kratkem opisu zabije tole:Mi bo odpadel?
Da da... temu sem se tudi jaz začela smejat kot nora
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
B@bsy napisal/-a:ili je*eš lil si je*en!!
izjava od koga?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Na poroki sestrične pred leti je en gospod, malce že nažgan rekel:
Gremo polček pa valko plesat?
(namesto valček in polko)
Gremo polček pa valko plesat?
(namesto valček in polko)
- tdy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2007
- Kraj: primorska
no ta moja je še kar tipična ampak vseen:
zadnjič sem se v rob postle ruknla pa mi nardi cimr: a morš vse razbit?!
pa rečem: ja vse kar je lepš od mene pa mu jezik pokažem,
in mi prbije:
o. čudn pol de je sploh še kdo živ!
zadnjič sem se v rob postle ruknla pa mi nardi cimr: a morš vse razbit?!
pa rečem: ja vse kar je lepš od mene pa mu jezik pokažem,
in mi prbije:
o. čudn pol de je sploh še kdo živ!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Dons smo šli s sestrično, teto, pa staro mamo pržgat svečke pa rože nest na pokopališče. In pridemo do staršev moje stare mame in ona reče, da upa, da njena pokojna sestra kej k njima pride na obisk, pa da pol skupej človek ne jezi se igrajo ... jst sm umirala od smeha
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
Jst sem se pa zadnjič z eno kolegico neki o finski savni pogovarjala in mi ona reče ''Fak, ej nisem vedla, da je tolk stopinj tam not.'' Jst pa ''Aja, jst sm pa misla, da si vedla, da je v fivni tolk stopinj.'' (sem pred tem mal prevečkrat na hitr omenila finska+savna in me je čist not potegnilo
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
poleti sva bla s fantom na rallyju v Ilirski, in zravn naju je biu en res glasn hrvat. In pol so ble stalno ene in iste reklame po zvočniku, pa tko reče v reklami: ponavljajte za mano: PIKČASTA PTIČKA V PIKČASTI KLETKI
in pol un hrvat (kot da kdo ne pozna fore ) se hoče pokazat kako je on kul ker ponovi narobe in reče: pičkasta ptička v p***astoj kljetki .
mi smo umiral od smeha kr če se je že lotu ponavlat pa bit COOL bi lahko vsaj pravilno naredu glavn da je biu ceu zajeban kr je prvo besedo zajebav *smeh*
in pol un hrvat (kot da kdo ne pozna fore ) se hoče pokazat kako je on kul ker ponovi narobe in reče: pičkasta ptička v p***astoj kljetki .
mi smo umiral od smeha kr če se je že lotu ponavlat pa bit COOL bi lahko vsaj pravilno naredu glavn da je biu ceu zajeban kr je prvo besedo zajebav *smeh*
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Prijateljica(1) mi je razlagala, da jo je predvčerajšnjim klicala ena prijateljica(2) in sta se pogovarjale, kdaj bi šli po trgovinah... pa pravi tista njena prijateljica: "Kaj pa če bi šli v sredo?"
Pa pravi p.1: "Eee, v sredo so trgovine zaprte, ker je praznik."
P.2: "Kaj a res? Kateri praznik pa je?"
Pa reče p.1: "Ja dan reformacije pa halloween."
P.2: "Ajaaa, jaz sploh vedela nisem. Ja pa pejmo v četrtek."
P.1: "____(ime), v četrtek je Dan mrtvih, kaj bi ti šla takrat nakupovat? Trgovine so pa itak zaprte."
Jaz sem samo gledala, ko mi je prijateljica to razlagala. Ona ta druga je drugač blond v glavo (v lase ne).
Pa pravi p.1: "Eee, v sredo so trgovine zaprte, ker je praznik."
P.2: "Kaj a res? Kateri praznik pa je?"
P.2: "Ajaaa, jaz sploh vedela nisem. Ja pa pejmo v četrtek."
P.1: "____(ime), v četrtek je Dan mrtvih, kaj bi ti šla takrat nakupovat? Trgovine so pa itak zaprte."
Jaz sem samo gledala, ko mi je prijateljica to razlagala. Ona ta druga je drugač blond v glavo (v lase ne).
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
KittyKiss v temi živčki:
* pljuvanje..gabi se mi, še posebej ko vidm fante k sedijo na klopcah z razširjenimi nogami in vmes nek potoček delajo
classy v isti temi:
+ k sm v sosednji sobi pa me fotr pokliče tok naglas k da bi bla v Mongoliji
(to mava pa skupno )
* pljuvanje..gabi se mi, še posebej ko vidm fante k sedijo na klopcah z razširjenimi nogami in vmes nek potoček delajo
classy v isti temi:
+ k sm v sosednji sobi pa me fotr pokliče tok naglas k da bi bla v Mongoliji
(to mava pa skupno )
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
lolitaa napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:P.2: "Kaj a res? Kateri praznik pa je?"
sej halloween ni praznik
haha tale je res legenda upam da ji je pozneje vsak kdo razložu kera dva praznika sta
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]