Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Joj, naš prfoks za fisko (ki je totalna legenda btw) je imel spet neke izjave.
Fox: Kaj je to poljubna točka?
Pa nas pogleda.
Fox: Točka, kjer se poljubljamo.
Fox: Kaj je to poljubna točka?
Pa nas pogleda.
Fox: Točka, kjer se poljubljamo.
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Uporabnica _Larissa_ v temi "opišite ga":
"...uglavnm najbolši najbl luštn najbl pametn sam najbl neumn nažalost haha..."
"...uglavnm najbolši najbl luštn najbl pametn sam najbl neumn nažalost haha..."
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ko smo bli enkrat na drinku z frendi, pa je bla ena znanka zraven in rečem jst: Joj jutri sem vprašana, upam da me ne bo spraševala te ciklone pa anticiklone, k to ful menjam, pa reče ta k' je bla zraven: Ja sej te čist razumem, mi tud mamo to pr kemiji.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
-na pikniku-
punčka 1: Kaknšne paprike so pa to? -pokaže na feferone-
punčka 2: To so fafaroni!
punčka 1: Kaknšne paprike so pa to? -pokaže na feferone-
punčka 2: To so fafaroni!
HASTA LUEGO
-
bjondina - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
Meni je pa bilo enkrat smešno, ko smo bile jaz in tri prijateljice na pijači, pa pride mimo nas ena gospa, ki je bila znanka moje prijateljice in jo vpraša, kako kaj njena mama (je bila v bolnišnici tisti čas) in pravi moja prijateljica, da vedno boljše... In potem preden se je tista gospa poslovila, ji je rekla: "Pa pozdravi mamo!" Prijateljica pa: "Ja, upam da jo bo zdravnik ane." In tisti ženski ni bilo nič jasno, ko je odšla, še manj pa nam in vse v smeh, prijateljica pa nas samo čudno gleda. Šele potem ko smo ji povedale, da je tista gospa rekla naj pozdravi mamo, ji je kliknilo (prej je ni dobro razumela). Je prav smešno izpadlo vse skupaj s tistim "upam da jo bo zdravnik". Verjetno si je tista gospa kaj mislila češ zakaj bi moral prijateljičino mamo pozdraviti zdravnik (prijateljica je namreč razumela vse skupaj kot zdravljenje ). Mogoče je tista gospa videla, da smo imele juice vodke na mizi in si je mislila, da je prijateljici že naškodilo.
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
Moj tip pa se full rad norčuje iz mene ker sem mala(150cm). No, saj ne misli resno, v bistvu se zafrkava. Ampak enx mi je pa res dosadlo pa sem kar izjavila eno kruto, čeprav mi je blo žal ker mi je zameru. In sicer sva se pogovarjala o tem, da bi šla na izlet v gardaland pa da bi se peljala na onem vlkem vlaku, pa mi je izjavu kao da jaz itak nebi gor pršla ker sem premajhna, moj komentar pa:
"če bi ti slekel hlače tudi ne!"
Malo nesramna ampak si je zaslužu!
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
ena znanka - kvazi vegi in ona tkole izjavi:
mmm a čikna boš, pa dej še men naroči, sam skočim na wc!
in se midve s kolegico tkole čudn spogledava mislm eni res ne vejo kaj bi ane
mmm a čikna boš, pa dej še men naroči, sam skočim na wc!
in se midve s kolegico tkole čudn spogledava mislm eni res ne vejo kaj bi ane
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
black_lady napisal/-a:Moj tip pa se full rad norčuje iz mene ker sem mala(150cm). No, saj ne misli resno, v bistvu se zafrkava. Ampak enx mi je pa res dosadlo pa sem kar izjavila eno kruto, čeprav mi je blo žal ker mi je zameru. In sicer sva se pogovarjala o tem, da bi šla na izlet v gardaland pa da bi se peljala na onem vlkem vlaku, pa mi je izjavu kao da jaz itak nebi gor pršla ker sem premajhna, moj komentar pa:
ta je svetovna
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
sošolka je šla v london in je poslala razglednico pa je doma niso dobili. vprašala je prijateljico zakaj misli da se je to zgodilo pa ji je ta rekla: hm kaj pa vem, včasih zamenjajo slovenijo s slovaško pa pošto pošljejo tja. pa ji ta odgovori: PA SAJ SEM NAPISALA EVROPA!!??
pa ni vic o blondinkah...
pa ni vic o blondinkah...
- Black Kitty
Potekala je debata, da so bila šestdeseta nora leta
nekdo: sej štirideseta so tut bila
frend: ja zarad dj Hitlerja
nekdo: sej štirideseta so tut bila
frend: ja zarad dj Hitlerja
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Urshaster v temi SMS da se mu zmeša:
-
-
Pogovarjam se s kavčem, filtriram s telefizijo in zajtrkujem s toasterjem. Prosim oglasi se preden začnem resno zvezo s sesalce.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov