Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tami - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2006
Pri moji babici je cel blok dobil mravlje faraonke... Ker si ni mogla zapomnt kako se kličejo, jim zmer reče fafaronke Potem pa enkrat zdej vpraša sosedo, če ima ona kej feferonk... Soseda je ni dobro slišala pa ji odgovori: "ja ja, vložene mam"
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ospeDale = bolnica, ospitale =gostoljuben
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Dones nam je prfoks za matematko nekej predavov od nakupovanja, in pol prbije: pol na konc vam pa prodajalka reče al bi še kaj? vi ji pa odgovorite: ja, ene Marlboro West al pa neki takga
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Zdele na pijači sedimo,družba ene 10 folka.Prau en kolega da je najdu eno novo spletno stran k so prostitutke gor.Pa razlaga da je ful podatkov če ma zdravniško potrdilo pa take fore.Pol pa jz prbijm:a piše kje da ma potrdilo o šolanju?
-
watershine - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2007
pride kolegica maja in naš pes začne lajat na njo, jaz se pa zaderem: "maja! nehi lajat na timija!" ups
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
Jochie napisal/-a:Pozdravljeni!
Prosim, sporočite mi tudi vaše kontakte.
Hvala
LP, 5ra
tole je začetek in konec poslovnega e-maila, ki sem ga dobil od univ.dipl.ekonomistke, v kontaktu sva prvič!
Se mi skorajda zdi ktera 5ra bi lahko bila... Je priimel na S.???
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Dons zjutri se je z nama s sodelavcem pelu dam še en fotr, od "naših dol" In se tko pogovarjamo od une punčke Maddie, k je zginla ene 3 mesce nazaj in jst rečem, da zdj domnevajo, da sta jo starša ubila s prevelko dozo enga sedativa in se pol znebila trupla, ta fotr pa prbije:"Ja, ja, pa oni su pol takoj pobjegli u Engleščinu (kao v Anglijo!)!" Pa še smejat se nism smela, k bi izpadla ful nevljudna, sam sm se zvijala zadi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov