Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zalika - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2004
u soli..pogovor o filmu how high:P
pa jst: " ej Ana si gledala how high!"
ana: " ja sem ja, sam slike ni blo!"
haha
pa moj bratranc...rece moj brat zenske se cez trebuh ne morjo tetovirat zarad nosecnosti k se pol vse raztegne koza pa je bad...pa rece bratranc..jaja sej res ko pol ko so nosece se pa nategne pa barva vn spricne!!!! jaoo...jsm mislnla d bom crknla od smeha!!
pa jst: " ej Ana si gledala how high!"
ana: " ja sem ja, sam slike ni blo!"
haha
pa moj bratranc...rece moj brat zenske se cez trebuh ne morjo tetovirat zarad nosecnosti k se pol vse raztegne koza pa je bad...pa rece bratranc..jaja sej res ko pol ko so nosece se pa nategne pa barva vn spricne!!!! jaoo...jsm mislnla d bom crknla od smeha!!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
he he zanimivo.....funny funny
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
[quote="LARIKA"]moj je izjavil da bi rad kupil dva bideja za na kolo, in meni seveda nič jasno, pa ga gledam pa vprašam če misli bidon,...[/quote
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
ko so ble prej ene o pijači pa sokcih
ko sva se z lubijem prvič dobila smo šli na pijačo. on je naroču gosti sok s smetano (:lol) pa mu reče kelnarca, NIMAMO SMETANE, pa on reče: pol pa kavo s smetano
... moi lubi, nočna mora kelnarc
ko sva se z lubijem prvič dobila smo šli na pijačo. on je naroču gosti sok s smetano (:lol) pa mu reče kelnarca, NIMAMO SMETANE, pa on reče: pol pa kavo s smetano
... moi lubi, nočna mora kelnarc
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
lisička napisal/-a:jancy napisal/-a:smo na pijači, ena moja sošolka, ko dobi naročen juice reče: "pa daj, spet sem si juice naročla, dobla pa pomarančni sok!"
(upam da ne bere, ker drugač )
eheheh
A to se je potem zavedla, da se je zmotla?
ne, saj smo ji pol, ko smo se nehali režat lepo razložli.
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, kaj je pa ona mislila, da je juice?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
KillerPrincess - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana-Šentvid
Ribja čorba
Carpe Diem
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Mark napisal/-a:Fredy Miler: "Kdor ne mara moje glasbe, se lahko obrne za 360 stopinj in
gre stran!!!"
Hm, prej me je ena izjava pr Ljubezen/Sex spomnla na tole Fredijevo izjavo..
Tema: Menjava položajev
mrvica napisal/-a:midva pa iz misionarca ponavad preideva še v kakšen drug položaj. največkrat se obrneva za 360 stopinj hehehe
Predvidevam, da je blo mišljeno za 180°.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
no ne vem če je to lih izjava tedna.. sm bla pr aleški na obisku in on poleg hlač seveda nosi tud kiklce. in najdem eno lepo kiklco z bleščicami pa jo izvlečem vn iz omare. pol si jo mal ogledam in rečem: ''wau kok lepa kiklca. a mi jo boš kdaj posodu?''
pa reče aleška: '' ja itak.''
js: ''joooj sam ne vem če jo bom loh gor spravla predn mal shujšam.''
aleška v tolažbo: ''ah, sej je raztegljiva.''
ni mi treba posebi omenjat da sm prej lih ugotavljala da morm mal shujšat in je aleška rekla ''neeeee, kam boš pa shujšala!'' hmm... ?
pa reče aleška: '' ja itak.''
js: ''joooj sam ne vem če jo bom loh gor spravla predn mal shujšam.''
aleška v tolažbo: ''ah, sej je raztegljiva.''
ni mi treba posebi omenjat da sm prej lih ugotavljala da morm mal shujšat in je aleška rekla ''neeeee, kam boš pa shujšala!'' hmm... ?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov