Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
moja nona (smešna kokr je) jo je pes napadu da je padla po tleh in jo zdej križ boli.. in vsa pretresena men to razlaga pol pa reče: ne maram psov! kadar se morm sklont se spomnem na tistga! da bi ga kure popikale! use kar jih je!!!
jest se nism mogla nehat smejat
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
~NIA~ napisal/-a:moja nona (smešna kokr je) jo je pes napadu da je padla po tleh in jo zdej križ boli.. in vsa pretresena men to razlaga pol pa reče: ne maram psov! kadar se morm sklont se spomnem na tistga! da bi ga kure popikale! use kar jih je!!!
ful grožnja
Ledenaa... tole je pa tud dobra izjava.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Js sem tista, ki ma ponavadi takšne neumne izjave. Ena takih je padla lani v šoli med odmorom, ko so vsi neki gledli skozi okno , js sem pa ravno stopla v razred in ujela neki o sončnem mrku. In rečem sošolcu: "Ej, točno ja, včeri je blo po Tv-ju, da bo dans ob 12h ponoči popoln sončni mrk. A bote gledli?" In pol so se začeli spogledovat in me je pol še eden vprašal, kdaj je sončni mrk. In nisem dojela do naslednje šolske ure! Pa nisem niti blond!
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Včeraj smo šli s starši po nakupih in sem rekla mami, da je treba kupiti eno torbico za brata, ki je rekel, da jo rabi. Pač za denarnico in mobitel in to...
Pa tko mama prbije: Aja, a on bi pa pedertošlc rad mel?
Pa tko mama prbije: Aja, a on bi pa pedertošlc rad mel?
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Zadnjič je moj štirileten nečak njegovo prababico spraševal, če mu bo naslednje leto za peti rojstni dan kupila policijsko postajo. Pa babica reče "bom", mali pa še doda "če ne boš prej umrla, ane?"
P.s.: Moja babica je kljub letom precej mladostna in je še daleč od svojega groba
P.s.: Moja babica je kljub letom precej mladostna in je še daleč od svojega groba
- ~NIA~
- Cosmopsiho
enepar ful hudih izjav je meu učeri en policaj, k je pršu na kofe.. (ki tko kt jst ne mara najbl južnjakov..)
pa brez komentarjev..
Pač ta policaj skos ko pokliče po telefonu za naročilo se pretvarja da ne zna slovensko in govori kao da je južnjak.. in ve da jst tega ne prenesem..
in učeri k je pršu na kofe je začel spet: "pa ja bi jednu kaficu.. al kako se reče kad vas kafica?"
jst sm ga itak ignorirala.. un pa še kr nabijal.. "pa jaz bi još jednu picu, znaš koja je najbolja..."
pol se pa ustav pa reče: kva anja, a se ti že pike delajo.. sej veš.. če majo živali lahko svoj jezik, ga majo lahko tud oni.. sam da ne govorijo preveč naglas pa ne preveč v javnost
pa brez komentarjev..
Pač ta policaj skos ko pokliče po telefonu za naročilo se pretvarja da ne zna slovensko in govori kao da je južnjak.. in ve da jst tega ne prenesem..
in učeri k je pršu na kofe je začel spet: "pa ja bi jednu kaficu.. al kako se reče kad vas kafica?"
jst sm ga itak ignorirala.. un pa še kr nabijal.. "pa jaz bi još jednu picu, znaš koja je najbolja..."
pol se pa ustav pa reče: kva anja, a se ti že pike delajo.. sej veš.. če majo živali lahko svoj jezik, ga majo lahko tud oni.. sam da ne govorijo preveč naglas pa ne preveč v javnost
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jao nekateri imajo pa tako primitivne "izjave tedna" da človek ne ve,ali bi se smejal ali jokal. Takih primitivnih "izjav tedna"ala NIA se lahko zadržite, ali ne! Ker na tem forumu ni dovoljeno ne žaljenje in niti rasna diskriminacija!!!!!!!!!!
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
.:małeNa:. - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2007
- Kraj: Cosmopolitanija
ene par takih, k me je pobiral zravn:
na eni spletni strani v rubriki Ljubezenski nasveti:
Vpr.: Ali me res ljubi?
Odg.: In jaz bom seveda to vedel, ker sem pojedel veliko češenj in iz njihovih koščic razbral resnico
(neki podobnga-jst sm misnla, da bom crknla)
v srednji šoli pr slovi...pa smo se neki ful zanimivga menl, pa sm hotla neki povedat, pa sm že mnde ta tretjič poklicala profesorco: gospa profesor!
zravn mene se je pa sošolc neki o računalnikih meniu, pa ga neki časa poslušam, pol pa spet roko dvignem pa se zaderem: GOSPA PROCESOR!
sm letela iz razreda predn sm a rekla hehe
sva z mojim tipom prvič lubrikant prakticirala, pa se un ful neumnga nrdi, pa mi u hecu reče: ej, sam če se mi bo skrču...pa jst ustanem, pa grem po škatlco po listek z navodili, pa mu rečem: po telem sodeč se ne bi smel... in jst grem prou navodila brat!!!! čudna jst!!!
na eni spletni strani v rubriki Ljubezenski nasveti:
Vpr.: Ali me res ljubi?
Odg.: In jaz bom seveda to vedel, ker sem pojedel veliko češenj in iz njihovih koščic razbral resnico
(neki podobnga-jst sm misnla, da bom crknla)
v srednji šoli pr slovi...pa smo se neki ful zanimivga menl, pa sm hotla neki povedat, pa sm že mnde ta tretjič poklicala profesorco: gospa profesor!
zravn mene se je pa sošolc neki o računalnikih meniu, pa ga neki časa poslušam, pol pa spet roko dvignem pa se zaderem: GOSPA PROCESOR!
sm letela iz razreda predn sm a rekla hehe
sva z mojim tipom prvič lubrikant prakticirala, pa se un ful neumnga nrdi, pa mi u hecu reče: ej, sam če se mi bo skrču...pa jst ustanem, pa grem po škatlco po listek z navodili, pa mu rečem: po telem sodeč se ne bi smel... in jst grem prou navodila brat!!!! čudna jst!!!
-
Zoey - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2007
Še izjava moje babice
Pridem danes k babici pa mi razlaga kolikokrat me je klicala pa se nisem oglasila...ji rečem, da verjetno nisem slišala mobija zaradi glasne muzike v avtu,ona pa odgovori ja saj tole muzko sem pa res slišala.
Nastavljeno mam uverturo,ona je pa mislila,da je slišala radio iz avta
Pridem danes k babici pa mi razlaga kolikokrat me je klicala pa se nisem oglasila...ji rečem, da verjetno nisem slišala mobija zaradi glasne muzike v avtu,ona pa odgovori ja saj tole muzko sem pa res slišala.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Zoey napisal/-a:Še izjava moje babice
ta je ap res dobra.
- ~NIA~
- Cosmopsiho
No to je izjavla sestra od stričeve žene, in sicer pomojm kšnih 20 let nazaj..
stara je bla enih 18, 19 in šta šla s tipom na morje.. in povsod ob cesti so bli napisi Sobe- Zimmer, Sobe - Zimmer ..
pol pa reče ta: Mater more bit en mogotec ta Zimmer da ima vse sobe on!
stara je bla enih 18, 19 in šta šla s tipom na morje.. in povsod ob cesti so bli napisi Sobe- Zimmer, Sobe - Zimmer ..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
~NIA~ napisal/-a:No to je izjavla sestra od stričeve žene, in sicer pomojm kšnih 20 let nazaj..
jst sm tud skos to mislna da je zimmer priimk ko sm bla manjša no, ampak ne pr devetnajstih
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov