Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Nincha II napisal/-a:^ heeeh??? Ne štekam.
Ko odprem stran se mi nč ne odpre... razen napol prazna stran od cosmopolitana, spodi pa neka tvoja okna odprta... V čem je fora?
Poglej tam kjer piše o zadnjem pridruženem uporabniku.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Hehe, ja ... Ni problema.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Sedimo ob obali,naročamo kosilo in kolega bere meni pa prav:kwa je že to tržaška omaka?pa drug kolega:ja a ne veš?to je omaka zmešana pred mojim blokom
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
*purple* napisal/-a:Nincha II napisal/-a:^ heeeh??? Ne štekam.
Ko odprem stran se mi nč ne odpre... razen napol prazna stran od cosmopolitana, spodi pa neka tvoja okna odprta... V čem je fora?
tole bi šlo tud pod izjavo tedna
Alpa če si ti *purple* vse nekam čudn pokazala, tko da je treba ornk tuhtat v čem je fora. Drgač se to nardi tko, da klikneš na uporabnika in se ti potem odpre celoten profil --> tkole in tako je kristalno jasno kaj hočeš povedat.
Ne pa da stiskaš neki "print screen" ...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bog ti pomagej belina...nevem, vse se čist lepo vid, če ste pa malček slepi nataknite pa očala, druzga res ne morm rečt
in mislim da ni bla poanta v tem da tega noben ni vidu ampak v tem da noben ni dojel.in zadeva je zlo dobro izpostavljena, zato sem dala pa print skrin in vse drugo izrezala...pa ni za zamert tistim ki tega niso dojel, ampak tistim ki nočejo dojet
^^sm pa zlo dobr napisala čemu se smejem, tko da če ne vidite/ne slišite/ne dojamete, to pač ni moj problem
in mislim da ni bla poanta v tem da tega noben ni vidu ampak v tem da noben ni dojel.in zadeva je zlo dobro izpostavljena, zato sem dala pa print skrin in vse drugo izrezala...pa ni za zamert tistim ki tega niso dojel, ampak tistim ki nočejo dojet
ni lih izjava tedna, ampak temule izvirnemu nick nejmu sem se mogla pa pošten nasmejat:
^^sm pa zlo dobr napisala čemu se smejem, tko da če ne vidite/ne slišite/ne dojamete, to pač ni moj problem
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Smo dojele!
Po tem, ko nam je uspelo prebrati...
Po tem, ko nam je uspelo prebrati...
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
jst sm doma iz ul.slavka gruma..in sm en dan mela napisan na msnju,da kuk mi ta fakin slavka(skrajšan za ul.slavka gruma)preseda,da mam glupe sosede,..
pa moja teta to vid, pa reče drugi teti..da sm se jst skregala z neko žensko Fakin (je naglasila na i)Slavko..pa me sprašujejo pol, če mam kako novo sosedo,da sm se že skregala z njo,...da kdo je to Fakin Slavka?
jst sm mislna,da se bom polulala..jst sm mislna na ulico , unedve pa na osebo
pa moja teta to vid, pa reče drugi teti..da sm se jst skregala z neko žensko Fakin (je naglasila na i)Slavko..pa me sprašujejo pol, če mam kako novo sosedo,da sm se že skregala z njo,...da kdo je to Fakin Slavka?
jst sm mislna,da se bom polulala..jst sm mislna na ulico , unedve pa na osebo
Free your mind...
-
Yanc - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
En kolega razlaga mami da dela nekaj na photoshopu in reče njegova mami če lahko njo naredi tak ene 24 let staro in kolega reče:"Še računalnik ni tak F**** da bi lahko to naredo"
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
-
Yanc - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
Pozimi smo se peljali gledat gradove kralja Matjaža pod Peco in seveda smo se zgubili. Tam enga zahaklamo in moj ga vpraša :"Oprostite ali bi nam lahko povedali kako pridemo do gradov Martina Krpana?"
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov