Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Sem že napisala pod temu Humor, pa mogoče bolj spada semle:
Mali oglasi na Cosmoforumu:
-----
potrebujem sponzorja da mi kupi the best car ever - NEW Twingo Slovenija in Love.... yeeees
o.p. oglas ni šala, če je kdo pripravljen pomagati naj se javi na ZS
s tem oglasom ciljam na take ljudi kot vidiš v ameriških filmih - odpre se okno črne limuzine, in smetarju dajo ček za milijon dolarjev....morda pa se to zgodi tudi meni?!
----
Se opravičujem avtorici oglasa, ampak meni je res
Mali oglasi na Cosmoforumu:
-----
potrebujem sponzorja da mi kupi the best car ever - NEW Twingo Slovenija in Love.... yeeees
o.p. oglas ni šala, če je kdo pripravljen pomagati naj se javi na ZS
s tem oglasom ciljam na take ljudi kot vidiš v ameriških filmih - odpre se okno črne limuzine, in smetarju dajo ček za milijon dolarjev....morda pa se to zgodi tudi meni?!
----
Se opravičujem avtorici oglasa, ampak meni je res
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jochie napisal/-a:metuljčica....kaj pa če je tole že prostitucija??? me zanima, kaj je avtorica pripravljena nuditi kot protiuslugo!
Hm, to se pa lahko izve samo na en način
-
Lady sadness - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Moram priznat, da me zadnje par dni zelo zabava tema: CosmOLDpolitan srečanje v Ljubljani!
Najbolj smešni izjavi:
Najbolj smešni izjavi:
Tigi napisal/-a:K da hoče zdej bit ponosn, da ga bo kmal Abraham poruku al kaj...
Jochie napisal/-a:zaradi mene bi lahko prišla tudi 11-letna uporabnica z vzdevkom "pičkindimizhondurasa"
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
dons sm bla prašana geografijo:
Prof: No poišči na zemljevidu vse države bivše Jugoslavije in njihova glavna mesta
Jst: slovenija - ljubljana, hrvaška - zagreb........... ablabija - tirana..
Prof: No anja zberi se! kje si dobila albanijo??? Kdo misliš da bi njih podpiral? Še te šiptarje da bi imeli pa res ne bi nikamor prišli!
Prof: No poišči na zemljevidu vse države bivše Jugoslavije in njihova glavna mesta
Jst: slovenija - ljubljana, hrvaška - zagreb........... ablabija - tirana..
Prof: No anja zberi se! kje si dobila albanijo??? Kdo misliš da bi njih podpiral? Še te šiptarje da bi imeli pa res ne bi nikamor prišli!
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
V temi "Pri 17 se še ne samozadovoljuje". Kosmo_s_Kjem o tem, kako moškim notranji glas (ne) pove, kdaj je čas, da vzamejo orodje v svoje roke.
"Tine..čas bo. Naredi kar si dolžan svetu."
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
LARIKA napisal/-a:Skoraj da ne pijem alkohola, če pa že je pa to kakšen Bandidos Ice ali pa Breezer, mogoče brezalkoholno pivo in res zelo zelo poredko kozarec dobrega vina.
Larika sekaš
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Me veseli da sem vam polepšala dan
ampak to pijem tko 1x na mesec, včasih še dalj časa nič, pol pa kr vse naenkrat
Gelč,..moreš vidt kakšna sem ko spijem en navaden pir
ampak to pijem tko 1x na mesec, včasih še dalj časa nič, pol pa kr vse naenkrat
Gelč,..moreš vidt kakšna sem ko spijem en navaden pir
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
No Larči pol se pa enkrat zmenmo na enem pivu, pol bom pa sam zapisvala pa sem napisala v izjavo tedna tvoje prjave
- emmeline
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
ja pa kar moja mama večkrat reče:
jaz ne pijem mleka,samo v kavi
ali pa :jaz jem samo sadje in zelenjavo. in čez nekaj časa mi reče: ja prej sem pojedla nekaj solate pa malo salame in kruha
ja to je isto kot da bi drogeraš rekel:jaz se ne drogiram,samo travco in kokain
jaz ne pijem mleka,samo v kavi
ali pa :jaz jem samo sadje in zelenjavo. in čez nekaj časa mi reče: ja prej sem pojedla nekaj solate pa malo salame in kruha
ja to je isto kot da bi drogeraš rekel:jaz se ne drogiram,samo travco in kokain
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Tale je malo stara, ampak sm se zdj pet minut jokala od smeha. Sori fantje.
Torej naslov teme je "živčna sem ker je moj tipček na strani gz". gz = glasuj zame, jst tudi ne bi vedela, če mi ne bi (mlajše) prijateljice povedale, samo tale izjava ga pa vseeno seka.
jst sm skoraj umrla...
Torej naslov teme je "živčna sem ker je moj tipček na strani gz". gz = glasuj zame, jst tudi ne bi vedela, če mi ne bi (mlajše) prijateljice povedale, samo tale izjava ga pa vseeno seka.
petelin napisal/-a:puma napisal/-a:BHawk napisal/-a:Ko sem videl v naslovu teme GZ sem mislil da pomeni Gospodarska zbornica.
genijalna izjava
ja, še večja fora je bila, ko sem mislil, da ima odpiralka teme resne težave s kapitalizmom. sej ne, da je to kaj slabega (ali kapitalizem kaj dobrega), toda kaj takega na cosmo forumu res nisem pričakoval...
jst sm skoraj umrla...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov