Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Kitten* - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2007
Ena naša profesorca ne govori dobro slovensk, pa tko enkat razlaga pa jo vprašam če lahko še enkrat ponovi (k njeni stavki so nemogoči)... pa koka prbije: "a sediš na ušesa" "ste vedeli, da je precednik srčna kap!!"
Še nekej njenih utrinkov:
*V Avstraliji imajo velika čreda govedine (namest živine)
*Kaj imaste v 6. uri? Nemčijo? (nemščino)
*Če si ogledamo Slovenije...
*(Sošolka ma očala, in ni nekej vidla na tablo, čeprou spredej sedi... pride prfoxa do nje pa reče:) kolk dioptrij imaš?
*uzuno
*Veliko padavin... zaradi kaj?
*Ki je za izozemstvo (inozemstvo)
*Koliko živila je na kontuinentu (živine)
... etc. to je sam nekej utrinkov, jzt jh mam cev zvezk skorej
Še nekej njenih utrinkov:
*V Avstraliji imajo velika čreda govedine (namest živine)
*Kaj imaste v 6. uri? Nemčijo? (nemščino)
*Če si ogledamo Slovenije...
*(Sošolka ma očala, in ni nekej vidla na tablo, čeprou spredej sedi... pride prfoxa do nje pa reče:) kolk dioptrij imaš?
*uzuno
*Veliko padavin... zaradi kaj?
*Ki je za izozemstvo (inozemstvo)
*Koliko živila je na kontuinentu (živine)
... etc. to je sam nekej utrinkov, jzt jh mam cev zvezk skorej
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Jochie napisal/-a:mi smo imeli eno prfokso za biologijo, ki je bila tudi "naše gore list"!
so sošolci klepetali in njena izjava stoletja je bila: oba troje van!
Naša za glasbo skus to govori Pa je iz ivančne, uči v metliki, pol pa obe govorice meša med seboj, pa take ven poka
-
*Kitten* - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2007
jemina napisal/-a:^^Kot, da bi našo Joži za gefo poslušala
Sej ta nas uči gefo, pa še tipkanje... take vn meče vsako uro, da dol padeš...
Pri njej pa res mamo vsi skorej iz slovenske skupine komej pozitivno, sam noben nč ne nardi
*Ohne sticker (Avstrijsk)
*Brez sticker (Sloveksk kao )
Zadnjič spremenil *Kitten*, dne 07. Jun. 2007 11:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Tja haver je na vprašanje v TLPju "kako se imenuje slovenska skupina-glasbena, poimenovana po starem imenu naše prestolnice" , odgopvorila....Skuter
(skupina je laibach)
in potem izjava Bizovičarja nad to izjavo, ko je rekla da so se preimenovali:
"najprej so bli laibach, potem so se preimenovali v skuter, ponekod jih kličejo moped!"
(skupina je laibach)
in potem izjava Bizovičarja nad to izjavo, ko je rekla da so se preimenovali:
"najprej so bli laibach, potem so se preimenovali v skuter, ponekod jih kličejo moped!"
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Brat od cimre: "jst če bi bil ženska, bi imel skos jogi privezan na hrbtu...če bi me kater hotel podret, bi se sam na hrbet vrgu"
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
g00fy_qa napisal/-a:Naš razred in profesorji:
SOC:
- Prof.: Naj vam razdelim teste, da me boste prekleli, spustili svoje živalske krike ven pa popikali vudu lutke! (preden nam je povedal ocene)
- Prof.: To vam hočem povedati, ni vse kar je na papirju resnično! To sem videl na vaših testih....
- Prof.: Poli pomeni več! to je kak poli klobasa! tam je tudi cela kura notri!
- Prof.: kakšne so bile kazni nekoč?
- T.: na natezevalnico so jih dali, jih obmetavali s paradižnikom ali pa so jih spekli!
- Prof.: Kaj je z ježem?
- D.: Jabolka ti ukrade!
to zveni čist kot jakelj...
mam prav?!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Mene pa zmer fotr tok nasmeji s tem svojim izjavam (fotr je od naših dol ), ene par takih:
*Na treningu ga en tamau ni poslušu in ni vedu pol, kaj morjo delat, fotr pa njemu:" A s'ti spao na ušesima?!"
*Pa enkrat je tamali (ga je razjezila s svojim pubertetniškim foram) prbil:"U otrok zafuknjen!"
*Pa pozim, k so ble stopnice pred bajto poledenele in nama s tamalo prbije:"Pazte na stopnicama, ker se drsa!"
*Enkrat je bil pa na bolniški in ga kliče ena ženska, pa mu reče, da ma res čudn glas, on pa njej:"Ja, mal sam nabasan (kao zabasan)...prvo je bla kčerka nabasana, zdaj sam pa še jaz."
Mene res zmer nasmeji s tem svojim cvetkam
*Na treningu ga en tamau ni poslušu in ni vedu pol, kaj morjo delat, fotr pa njemu:" A s'ti spao na ušesima?!"
*Pa enkrat je tamali (ga je razjezila s svojim pubertetniškim foram) prbil:"U otrok zafuknjen!"
*Pa pozim, k so ble stopnice pred bajto poledenele in nama s tamalo prbije:"Pazte na stopnicama, ker se drsa!"
*Enkrat je bil pa na bolniški in ga kliče ena ženska, pa mu reče, da ma res čudn glas, on pa njej:"Ja, mal sam nabasan (kao zabasan)...prvo je bla kčerka nabasana, zdaj sam pa še jaz."
Mene res zmer nasmeji s tem svojim cvetkam
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
tistega lepega dne, ko sm pršla nabasana domou...in bruhala itk
moi tata: in nauk te zgodbe je...
moia malenkost: ja ja, da tega ne bom nikol več naredila
moi tata: aia, js sm mislu rečt, da WC školka še nikol ni bla tolk spucana
moi tata: in nauk te zgodbe je...
moia malenkost: ja ja, da tega ne bom nikol več naredila
moi tata: aia, js sm mislu rečt, da WC školka še nikol ni bla tolk spucana
Don''t care what people say, just follow your own way...
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
dons na Vzgoji Medijev:
je biu un tip (pozabila ime ) k je pred ful leti šou na evrovizijo z pesmijo tih deževen dan
In so nam predvajal videospot od tizga komada takrat... In pač vsi neki hudi rokerji, dolge skodrane črne čupe, okrogle špegle..
In pol prbije en negov kolega k so zdej skp u bendu: poglejte jih, kot današnji Strojanovi
je biu un tip (pozabila ime ) k je pred ful leti šou na evrovizijo z pesmijo tih deževen dan
In so nam predvajal videospot od tizga komada takrat... In pač vsi neki hudi rokerji, dolge skodrane črne čupe, okrogle špegle..
In pol prbije en negov kolega k so zdej skp u bendu: poglejte jih, kot današnji Strojanovi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov