Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
S sestrično k je stara 6 let gledava trenja pa pokaže Špelo Grošelj pa prau tamala:Tale je pa zih striptizerka,kaj mislš ?:D
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
*LittleBug* napisal/-a:S sestrično k je stara 6 let gledava trenja pa pokaže Špelo Grošelj pa prau tamala:Tale je pa zih striptizerka,kaj mislš ?:D
Men je pa v Trenjih mel oni Damjan Murko al kaj je že same izjave tedna ! Kak je lahko en človek tak zabit ej?!
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Ni ravno izjava, je bolj dejanje
Zadnjič pri pouku umetnosti smo mel ene 5 študentk. In je bla lih ena študentka pred sošolkino klopjo in se sklanjala k sošolcu, da bi mu neki povedala... In sošolka jo je zamenjala za frendico in jo s paleto udarla po riti Njej ni blo nič jasno.
Zadnjič pri pouku umetnosti smo mel ene 5 študentk. In je bla lih ena študentka pred sošolkino klopjo in se sklanjala k sošolcu, da bi mu neki povedala... In sošolka jo je zamenjala za frendico in jo s paleto udarla po riti Njej ni blo nič jasno.
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
classy napisal/-a:Ni glih izjava tedna v pozitivnem smislu, ampak mene je tok šokiral V dvigalu, se dve tamali, ene 6 let stari, neki pogovarjata. In nakar ena reče: "A si bove spet po luliki brskale?"
Js nism mogla vrjet
ahahahahahaha ...zgodi sta začele
al pa moj bratranc: veš anja, js se pa vsakič k se tuširam pa če mamice ni zravn, mal noge pobrijm z njeno britvico. Sm veš, ne ji tega povedat
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
danes ko sm šla s konjem po cesti med hišami, se tok tam rolata mamica in hčerka (cca. 4-5 let)...in tko punčka reče, če ga lahko poboža...pa mamica njej, "pazi da ga neboš povozila"
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Stojim danes v vrsti v trgovini in poslušam pogovore. Mene je kar kap zadela, ko sem slišala tole izjavo. Ženska pa je izgledala čisto izobražena.
Jaz bom šla pa poleti v Latinsko Ameriko, ker bi rada malo latinščino obnovila.
Kolegica ji je pa samo kimala.
Kje jaz živim????
Jaz bom šla pa poleti v Latinsko Ameriko, ker bi rada malo latinščino obnovila.
Kolegica ji je pa samo kimala.
Kje jaz živim????
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Ne vem če sem to že napisala, ali ne.
Sicer ni izjava tedna, ampak stoletja.
Torej...hodila sem v 5.letnik srednje šole (2004). In 4 moje sošolke so reševale križanko.
In ker niso imele zadosti, so dale križanko meni in moji sošolki naj dopolnive, ker so hotele da bi dobile rešitev. In ok...Midve rešujeve.
Potem pa vidive eno vprašanje - državljanke države Sadama Huseina - pa so napisale HUŠČANKE Sve mislile da naju bo kap! Mislim, 4 so reševale! Pa to ne moreš verjet, no:D
Po tej logiki smo me Drnovšanke, ali kaj?
Sicer ni izjava tedna, ampak stoletja.
Torej...hodila sem v 5.letnik srednje šole (2004). In 4 moje sošolke so reševale križanko.
In ker niso imele zadosti, so dale križanko meni in moji sošolki naj dopolnive, ker so hotele da bi dobile rešitev. In ok...Midve rešujeve.
Potem pa vidive eno vprašanje - državljanke države Sadama Huseina - pa so napisale HUŠČANKE Sve mislile da naju bo kap! Mislim, 4 so reševale! Pa to ne moreš verjet, no:D
Po tej logiki smo me Drnovšanke, ali kaj?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
irisina - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2006
- Kraj: =)
hahaha jao ej...
al pa ko eden rešuje križanko, pa piše tam obdobje med vojnama.. valda vsak pomisl na mir, a je tko??
a uganete kaj je on napisu?? OMV
shiiiiiiiit ej
pol pa ne veš, a je folk res tok butast, al se pa sam dela...
al pa ko eden rešuje križanko, pa piše tam obdobje med vojnama.. valda vsak pomisl na mir, a je tko??
a uganete kaj je on napisu?? OMV
shiiiiiiiit ej
pol pa ne veš, a je folk res tok butast, al se pa sam dela...
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
pride moj mlajši brat (10 let) od zobarja in mi reče- zobe mi bojo pulil. pa mu jest rečem- a ta mlečne in on- ne, mislm da bojo kar ta večne (namesto stalne). še zdaj en govori z mano, ker sem se tako smejala.
A moment on your lips, forever on your hips!
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Men je bla pa tko dobra izjava našega prfoksa za fiziko danes. Nanaša se pa na tiste vodne drsalce
Fox: A se počutite sadistično?
Mi: Jaaaaa.
Fox: Potem pa bomo nabrali vodne drsalce, jih dali na vodo, dolili milnico in gledali kako bodo potonili.
Fox: A se počutite sadistično?
Mi: Jaaaaa.
Fox: Potem pa bomo nabrali vodne drsalce, jih dali na vodo, dolili milnico in gledali kako bodo potonili.
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Moj fotr je mal zadnič en dan "roštiljado" (pač piknik uzun pred bajto) in se ga je mal nametu, pol pa zmer vab vsazga, k gre mim hiše, da nej pride kej pojest in popit.
No in gresta mim dva starejša, oba gluhonema in ju fotr ves navdušen povab tja, ona dva prideta, on je bil pa očitno že tok nabasan, da ga je mau zmedl...človeka oba gluha, on se pa kr začne v svoji polomljeni angleščini z njima pogovarjat, k da angleščino bosta pa slišala ..."What you drink?...A???"...Una dva sta ga sam gledala, še petkrat bolj zmedena!
Pol k sta pa šla, je pa še prbil:"No, pa sta šla ta dva, ta slepa..."
Vse sta bla, sam gluha ne
OT: Da se ne bo kdo zdj obesu na to, da se delamo norca iz invalidov, ni blo nč zlonamernga, sam fotr je biu nabasan k krava, pa ga je mau zmedl !
No in gresta mim dva starejša, oba gluhonema in ju fotr ves navdušen povab tja, ona dva prideta, on je bil pa očitno že tok nabasan, da ga je mau zmedl...človeka oba gluha, on se pa kr začne v svoji polomljeni angleščini z njima pogovarjat, k da angleščino bosta pa slišala ..."What you drink?...A???"...Una dva sta ga sam gledala, še petkrat bolj zmedena!
Pol k sta pa šla, je pa še prbil:"No, pa sta šla ta dva, ta slepa..."
Vse sta bla, sam gluha ne
OT: Da se ne bo kdo zdj obesu na to, da se delamo norca iz invalidov, ni blo nč zlonamernga, sam fotr je biu nabasan k krava, pa ga je mau zmedl !
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov