Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Sošolc gleda mojo mesečno (lpp), pogleda mojo sliko, pa reče: "ti, kje si pa dobila tko grdo nalepko?"
Se pogovarjam z bratrancem o faksih, ker je zdej 4. letnik elektro... Pa prbije: "ja, jst grem pa na informativnem pogledat na filofaks...na zgo + geo"
Jst njemu: "ej...kolk sem jst informirana o teh stvareh, nemoreš it ti s poklicno maturo na filofaks študirat"
Pa on tko čist na izi reče: " ja haloooooooo, če je pa bolonjski sistem zdej...pa še na računalništvo (UNI) grem pogledat, pa verjetno še na kriminalistiko (uni)"
Se pogovarjam z bratrancem o faksih, ker je zdej 4. letnik elektro... Pa prbije: "ja, jst grem pa na informativnem pogledat na filofaks...na zgo + geo"
Jst njemu: "ej...kolk sem jst informirana o teh stvareh, nemoreš it ti s poklicno maturo na filofaks študirat"
Pa on tko čist na izi reče: " ja haloooooooo, če je pa bolonjski sistem zdej...pa še na računalništvo (UNI) grem pogledat, pa verjetno še na kriminalistiko (uni)"
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
To mi je povedala kolegica, čigar teta dela na eni strokovni srednji šoli.
Jemali si Brižinske spomenike in je teto (profesorico) zanimalo, od kje pride to ime. Ena učenka tuhta, tuhta, nič ne stuhta, pa ji hoče profesorica pomagati. Pa jo vpraša:
- Katera reka teče pod Savskim mostom?
- Sava, odgovori učenka.
- No, in kje so potem našli Brižinske spomenike, vpraša teta.
- V Savi. (?????)
Mislim, halo????
Jemali si Brižinske spomenike in je teto (profesorico) zanimalo, od kje pride to ime. Ena učenka tuhta, tuhta, nič ne stuhta, pa ji hoče profesorica pomagati. Pa jo vpraša:
- Katera reka teče pod Savskim mostom?
- Sava, odgovori učenka.
- No, in kje so potem našli Brižinske spomenike, vpraša teta.
- V Savi. (?????)
Mislim, halo????
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
Dons dobim en mail od enga frenda, ki mi napiše ene fore kako se nekatere stvari prevedejo v angleščino:
Stavek v slo se glasi: Tri čarovnice spremenjenega spola opazujejo tri gumbe Swatch ur. Katera čarovnica spremenjenega spola opazuje kateri gumb Swatch ure?
Po angleško: Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch.
Stavek v slo se glasi: Tri čarovnice spremenjenega spola opazujejo tri gumbe Swatch ur. Katera čarovnica spremenjenega spola opazuje kateri gumb Swatch ure?
Po angleško: Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch.
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
Mami pa Babi se pogovarjata po telefonu pa prau
Babi:Dej ti men povej kok je 1 euro?
Mami:Ja a ne veš 99 centou
Babi:Dej ti men povej kok je 1 euro?
Mami:Ja a ne veš 99 centou
-
°tanchyka° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2006
včasih se js delam blond, k pr ns doma noben ne zastop mojga sarkazma..
js pa tamau gledava film in se 2 z avtom nekam peleta in je tm mal nižji dol pač stop znak..
pa js tko prbijem tamaumu:
"lej, ta film so pa v sloveniji snemal k na unmu znaku STOP piše.."
js pa tamau gledava film in se 2 z avtom nekam peleta in je tm mal nižji dol pač stop znak..
pa js tko prbijem tamaumu:
"lej, ta film so pa v sloveniji snemal k na unmu znaku STOP piše.."
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
en moi frend je pa enkrat enga nasrou (tkrt k so lih tele čiki vn pršli v sloveniji - boss: rich blue) da so to iz švice čiki al neki tazga in d so tm komi vn pršli in d si res najvačji car če jih maš in jih je en kupu za 800 še takratnih SIT stal so pa mislm d 480 al neki tazga....... ja gor je biu pa slovenski napis Kajenje ubija pa še neki po slovensko na drugi strani
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov