Izjava tedna

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Sep. 2006 23:20

ma če je fotr usekan.. je reku mami: prit spat.. drgač greva jutr h odvetniku :D

pa je reku mojmu tipu: naša anja se tok uči da smo mogl lan skos luč menjavat ka je tokrat pregorela pa prov skrit use knjige da jih nebi preveč znucala :)

pol je reku: ko bo anči mela ispit bo pa šlo..sam da bo gas, žlajf smo že enkrat vidl da neve kje se nahaja..

in itak kwa nj pa rečem na tako izjavo? :D
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 19. Sep. 2006 16:15

hihi pr ns pa ni nobenih zajčkov, kdaj sem bla miška to je pa tud vse, pa že dolg časa me ne več tak kličejo... e ja ;)
drgač pa o teh zajčkih prvič slišm...zgleda da pri nas ni to tolk popularno :D
~NIA~ jah nč, smejt, sej druzga ne morš nrdt na tako izjavo... :D
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 19. Sep. 2006 16:53

Bageera napisal/-a:Sam Đejzi je pa tut men tak čuden na pogled... Kot en jajc izgleda :lach:

Ahahaha, tok sm se nasmejala! :rofl: :lach: :rofl:
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 19. Sep. 2006 19:09

Sošolec v drugem letniku, ko je dobil test GEO:
"YES, sem pisal 2! Fak ne, dve točki"

:D
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a Ty » 19. Sep. 2006 21:28

Men je ta izjava od novega tipa Natalije Verboten....Hmm...upam,da ga bom prav ciiral.Je blo neki tazga: "Ko odpnem Natalijin moderček,se počutim ko majhen otrok,na božični večer,ko odpira darila izpod smrekce"..........Shit.

Natalije,kako to da se limajo sami otročji kmetavzarji nate ? ( Nimam nič proti kmetom,spoštujem jih)
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 19. Sep. 2006 21:56

Ty napisal/-a:
Natalije,kako to da se limajo sami otročji kmetavzarji nate ? ( Nimam nič proti kmetom,spoštujem jih)

ja svoji k svojim :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 19. Sep. 2006 22:19

profesorca: Simon Gregorčič je napisal Kropiti te ne smem, Soči, Moj črni plašč... a mogoče kdo pozna še kakšno negovo delo?

dijak: siva pot

looooooooooooooooooooooooooooooool :D:D
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 20. Sep. 2006 0:12

Nam je prfoks za fiziko razlagu, kako je narjen netopir...da oddaja ene zvoke, ki se pol odbijajo od predmetov in on jih sprejme nazaj in ve, kolk je oddaljen od tega predmeta...in pol prbije:
"No sevede...čeb prov počas upil, bi se hit zaletu!"
Jst sm umrla :rofl:
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 20. Sep. 2006 14:41

Mi smo pa dons pri slovenščini gledal en dokumentarec o razvoju slovenskega jezika in je med drugim v dokumentarcu predavala tud ena zloo stara gospa, tko že z eno nogo v grobu in je govorila o Trubarju. Pa tko moja sošolka: "To je njegova prijateljica."(Trubarjeva) :lach:
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 20. Sep. 2006 15:56

S kolegom na kavi, račun 700, on da kartico. Pa kelnarca: ''Ja pod jurja ti pa ne bom vlekla!'' :rofl:
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a smehec » 20. Sep. 2006 19:24

classy napisal/-a:S kolegom na kavi, račun 700, on da kartico. Pa kelnarca: ''Ja pod jurja ti pa ne bom vlekla!'' :rofl:

neeeeeeeeee haha, tu sem se pa skor polulala :D
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 20. Sep. 2006 19:50

vam ne bo smešno, men je blo za crknt...smo v gostilni, in kolega reče, nej prnese cigarete..in cigareti so 495..pa prnese ena nova mlada pa reče 500..pa un prav, 495 po starem še zmer, ona pogleda se obrne pa k gre naslednjič mim prav kolega, kaj si že pogledala ceno kok je..pa zavije z očmi, in prnese 5 sit nazaj..to je naredu iz žlehnobe, k smo 20! minut čakal da nam je pršla postrešt!
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 20. Sep. 2006 21:53

**SiMoN@** napisal/-a:vam ne bo smešno, men je blo za crknt...smo v gostilni, in kolega reče, nej prnese cigarete..in cigareti so 495..pa prnese ena nova mlada pa reče 500..pa un prav, 495 po starem še zmer, ona pogleda se obrne pa k gre naslednjič mim prav kolega, kaj si že pogledala ceno kok je..pa zavije z očmi, in prnese 5 sit nazaj..to je naredu iz žlehnobe, k smo 20! minut čakal da nam je pršla postrešt!

:lol: To me spomne na to, ko smo bili v kafiču s frendicami in je biu račun tam neki okrog 960, jst sm pa čuka dala in ona pravi: "joooooooj nimam drobiža" ...jst sm jo pa sam gledla s pogledom...lajk...dej mi teh 40 sit...in to sam zato, ker smo čakale najman 15 minut da pride in še ko nam je postregla je na mizi pustila 4!!! umazane kozarce še od prejšnih in pepelnik z najmn 30 čiki not...sm popenla totaln...in pol k je iskala tist drobiž in se mučla, da ga je nabrala sm se še režat začela.. :evil: kelnarca nesposobna
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Sep. 2006 22:08

Joj nehite že s tem drekom. Najboljš da si s štrajfiksom sperete rit potem bo pa kul. Mater vola

mnenje Jemine o pranju riti pred analnim sexom :D
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 20. Sep. 2006 22:36

Smo bli pr enmu kolegu na partyu in tko prpelm jz eno prjatlco zravn.In ta prjatlca je mela ceu večer slušalke na glavi,poslušala mp3,in pela ful na glas in res ura 3 zutri in k smo jo mel že usi povn kur... ji en kolega zabije:Ej a si že slišala un komad Miroslau Pištoljevič-Metak u glavo :D

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov