Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Evo še ena podobna izjava ...
Sem si ukradla pravico, pa kopirala tale stavek iz enega drugega foruma, nimam nobenih slabih namenom.
... samo sem precej dobro prenesla prvi skupni obed in mi ni težko takih reči hendlat ...
Hmmm dejansko folk uporablja tkole spačene besede
Sem si ukradla pravico, pa kopirala tale stavek iz enega drugega foruma, nimam nobenih slabih namenom.
... samo sem precej dobro prenesla prvi skupni obed in mi ni težko takih reči hendlat ...
Hmmm dejansko folk uporablja tkole spačene besede
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Ena moja ''modra izjava''
Včeraj, mi je fotr neki težil, da si kupujem neke krispije ki imajo only 1%fat, pol pa jem čokolado.
Jst sm pa rekla: Če men vzameš čokolado je isto kot če vzameš materi otroka.
In pol je nehu težit
Včeraj, mi je fotr neki težil, da si kupujem neke krispije ki imajo only 1%fat, pol pa jem čokolado.
Jst sm pa rekla: Če men vzameš čokolado je isto kot če vzameš materi otroka.
In pol je nehu težit
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Posredujem vam zadnje štiri hude iz Ljubljane:
1. Dons sm si kofi čist ful pošugrala.
(danes sem si kavo preveč posladkala s sladkorjem)
2. Kva me kolaš lih k doga wokam.
(zakaj me kličeš ko sprehajam psa?)
3. Učer se je en oldi z rufa skenslu.
(Starejši gospod je včeraj naredil samomor. Skočil je s strehe.)
4. A si vidu keta kok po rufu klajmba.
(si videl kako se maček sprehaja po strehi?)
tole je čist kvazi ljubljanska špraha ... neki fensijado teli smrkavci zganjajo, pa so tapravu lublanščino čist fental ... prokleti vosli ...
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
jst, zanč na teku..tečem tečem mimo enga starejšiga gospoda s psom...pa reče-kaj pa ti tok tečeš, kdo te pa preganja?...pa jst k iz topa-Zajc!
Pol sem se pa spomnla, da se kraju kjer sem tekla reča Zajčja dobrava in sem se začela sam smejat sama sebi
Pol sem se pa spomnla, da se kraju kjer sem tekla reča Zajčja dobrava in sem se začela sam smejat sama sebi
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
učeri je moj šef pustu službo v tovarni in je pač znancem mimgrede kj častu.. in je en pr šanku piv pir in pride šef in reče: dj njemu pol še kar bo spiv, js plačam..
pol pa gre pa un za šankom reče sam pr seb: spet bom pjan, in to sam zatu ka je en pustu službo zdej pa šefa špila
dons sva šle z mami iz lublane s fotrovim avtom (ki ga neznam dobr vozit) in jo je v enem ovinku ful zanesl in jo uprašam: kwa pa dilaš? mama: mal premal sm zavila, pa še na ta števc sm pogledala ka je kazal da grem 240km/h (fotr ma digitaln števc pa je pokvarjen pa kr neki kaže)
pol pa gre pa un za šankom reče sam pr seb: spet bom pjan, in to sam zatu ka je en pustu službo zdej pa šefa špila
dons sva šle z mami iz lublane s fotrovim avtom (ki ga neznam dobr vozit) in jo je v enem ovinku ful zanesl in jo uprašam: kwa pa dilaš? mama: mal premal sm zavila, pa še na ta števc sm pogledala ka je kazal da grem 240km/h (fotr ma digitaln števc pa je pokvarjen pa kr neki kaže)
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
lubenica napisal/-a:jst, zanč na teku..tečem tečem mimo enga starejšiga gospoda s psom...pa reče-kaj pa ti tok tečeš, kdo te pa preganja?...pa jst k iz topa-Zajc!
Ti si pa z naših koncev.
Evo še ena s tekom, od danes zjutri .. Sem šla s fantom zjutri tečt, pa sva se nekje ustavila pa je on še s kolebnico skaku, pa pride ena starejša ženička z nemškim ovčarjem (ki bolj njo pelje na sprehod, kot ona njega, glede na to, da bi jo lahko vleku za sabo glede na razmerje močI) mim, k ga je na sprehod pelala. Pa se ustavi, pa tko gleda .. Pa reče, če ma ker od naju psa? Pa tko, ne ne, nimava .. In gospa z olajšanjem: "Aha, dobr, k se mu včasih mal zmeša."
Mene bo ratal počas strah psov, ker je bla to že druga taka izjava v parih dneh. In obakrat sem bila fuul vesela, da nisem šla k prijateljici njenega novega kužka pogledat.
Legally blonde, sej ta je pa tut bivši dijak iste gim, na kateri si bila ti, tko da ni čudno ..
(in ne nisem nek psiho, da bi to vedela, sam tle sem enkrat zasledila, pa si zapomnila, da si na isti šoli)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
dans ponoč v koči:
M: kok je ura
S: 4
M: kaj že tok?
S: ja ne, 5 čez 4 je že, kurba(ljubezniv nick za razredničarko) je šla na skret
M: pa kr neki ejjjjj pa zaspi nazaj
tkole k bereš ni smešn, k sm pa jst to poslušala sm krepala od smeha
M: kok je ura
S: 4
M: kaj že tok?
S: ja ne, 5 čez 4 je že, kurba(ljubezniv nick za razredničarko) je šla na skret
M: pa kr neki ejjjjj pa zaspi nazaj
tkole k bereš ni smešn, k sm pa jst to poslušala sm krepala od smeha
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
miikena napisal/-a:Legally blonde, sej ta je pa tut bivši dijak iste gim, na kateri si bila ti, tko da ni čudno ..
(in ne nisem nek psiho, da bi to vedela, sam tle sem enkrat zasledila, pa si zapomnila, da si na isti šoli)
Nc ne vrjamm joke, hehe, ja, sj js sm tut ze opazla da sva ble na isti soli
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Meni je pa ena kolegica ful nasmejala, ko sem ji pojamrala, da nastopim ta teden svojo prvo sluzbo (ucit grem na OŠ). Rekla mi je namreč, da naj prvo uro lepo postavim pravila, pol pa bo itak že junij. Ja, Tjaša, sigurno bo junij takoj tu. Samo enih par mesecev je še do takrat.
Lp,
K.
Lp,
K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
5 Cimerotičevih najboljših izjav:
1. Pozdravu bi pa moje starše, predvsem mamo in očeta
2. tekma je bla dobra, na začetku smo bol slabo začeli, pol smo pa mal popustili
3. sem zelo samokritičen. predvsem do sebe.
4. ta noč ni bila naš dan!
5. V Ljubljani si bom kupil dvosobno garsonjero
za vse ki ne veste: Cimerotič je slovenski nogometaš, ki ga malo muči slovenščina.
1. Pozdravu bi pa moje starše, predvsem mamo in očeta
2. tekma je bla dobra, na začetku smo bol slabo začeli, pol smo pa mal popustili
3. sem zelo samokritičen. predvsem do sebe.
4. ta noč ni bila naš dan!
5. V Ljubljani si bom kupil dvosobno garsonjero
za vse ki ne veste: Cimerotič je slovenski nogometaš, ki ga malo muči slovenščina.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]