Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
jemina napisal/-a:*LittleBug* napisal/-a:Usta ma ona napounjena s kolagenom zato ma tok pouna.
Žarad mene ma lahko napolnjene ustnice z žagnjem, pa so še zmeri hude.
Hu kers, kaj ma v ustnicah, če so pa dobre.
iz teme o Adriani Limi... jst sem misnla da bom umrla od smeha
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
V temi Južnjaki Sofia83 napiše kako približno zveni, ko tujci v Nemčiji govorijo nemšk.
Sofia83 napisal/-a:To prblizn tkole zveni: "ensuldigen, konen zi zagen vo di post ... ma ona glavna, u usta te jebem mutavog ... grose grose post, verstenzi?"
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
Jochie napisal/-a:Danes sem bil v živalskem vrtu v Zagrebu.
Mlada družina (oče, mama in otrok, ki je komaj shodil ter verjetno znal le besedi mama in tata) pred kletko z opicami.
Mali pogleda mamo, pokaže s prstom na opico ter reče: tata!
Pred kletko s kačami: dve kači sta spali prepleteni tako, da sta jima glavi vzporedno štrleli iz klobčiča. ena hrvatica svojemu dragemu: gledaj, ima dvije glave!
o looool, kle sm se pa smejala eno minuto skp. hahahahahahahaha
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Jochie je napisal/a:
eh, kurc, me je vprasal, ce imam kaj za prijaviti, pa sem rekel, da nic. pa mi je rekel, naj odprem zadaj.
pa vidi pa reče: a šta je to???
jaz pa: gume!
jochie o tem ko tihotapi gume čez hrvaško mejo, pa ga carinik uhvati naj odpre gepek....
girlie je napisal/a:
Kajlaaaa!
jochie:
ja kam si se pa revica zakajlala???
in mislm d aže vse pove...
uglavnem lulam, lulam, lulam od smeha...še kšno tako pa bom že kakala
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jochie je napisal/a:
eh, kurc, me je vprasal, ce imam kaj za prijaviti, pa sem rekel, da nic. pa mi je rekel, naj odprem zadaj.
pa vidi pa reče: a šta je to???
jaz pa: gume!
ja sam tole je že izjava mesca...jst sm se tud toook smejala
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ok to ni izjava tedna, ampak ena taka smešna prigoda...
Enkrat se z mami peleva dam in je lih na unmu mestu, k folk štopa, mogla ustavt, k se je en šlepar prot nam pelu. In en mulc ( k ga tko u izi poznava ) se je kr usedu zadi v avto, k je mislu, da sva njemu ustavle. Lih u temu času pa en mojo mami prehiti z avtom in se kao pele prot unmu šleparju ( k ni šans, da se tam srečaš ) in moja mt tko vsa razpizdena reče:"Ja kam pa ti, P***a ?!?" Un tamau odzad pa njej:"Do Poljan, če lahko..."
Ej to je blo že ene 5 let nazaj, ampak men je še zmer za umret
Enkrat se z mami peleva dam in je lih na unmu mestu, k folk štopa, mogla ustavt, k se je en šlepar prot nam pelu. In en mulc ( k ga tko u izi poznava ) se je kr usedu zadi v avto, k je mislu, da sva njemu ustavle. Lih u temu času pa en mojo mami prehiti z avtom in se kao pele prot unmu šleparju ( k ni šans, da se tam srečaš ) in moja mt tko vsa razpizdena reče:"Ja kam pa ti, P***a ?!?" Un tamau odzad pa njej:"Do Poljan, če lahko..."
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
Yazmeen napisal/-a:Ok to ni izjava tedna, ampak ena taka smešna prigoda...
OMG kak sem se pa zaj nasmejala....hjoooj tota pa je bla dobra ja...
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Yazmeen napisal/-a:Ok to ni izjava tedna, ampak ena taka smešna prigoda...
a je blo to v Škofji Loki pri občini
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov