Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- šmrketa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2006
smo bli pr sosedovih na pikniku pa je soseda rekla svojmu možu: Tomi ne bit tko napet, sprosti se!
pa je mala sosedica (stara 2 leti) rekla: ja oči ne bit samo na peti, na celo nogo stopi!
jas sem mislila da me bo pobralo, mi je blo tok smešno
pa je mala sosedica (stara 2 leti) rekla: ja oči ne bit samo na peti, na celo nogo stopi!
jas sem mislila da me bo pobralo, mi je blo tok smešno
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
kot vsakič ko sm u Lj si kupm kšno cunjo.. in zdj sm si kupila črne, take svečane hlače.. sm jih pokazala mami pa ona:
-ja in za kam jih boš mela?
-ja a ti neveš da bom js politik?!
-(zavijanje z očmi) in zato se rabiš že zdej tko oblečt?
looool
pa še ena izjava enga starejšga moža v naši restavraciji.. on je piv pivo js pa malibu z bandidosom.. in sm rekla da je to stil z vodo in se obanašla kda bi bla najbl zadeta/pjana.. use no.. mal mi je medl..
pol je pa reku:
kar je pa preveč je pa preveč! kar ni pa ni! ...pa tut če je! eh kar je je dobr! looool
-ja in za kam jih boš mela?
-ja a ti neveš da bom js politik?!
-(zavijanje z očmi) in zato se rabiš že zdej tko oblečt?
looool
pa še ena izjava enga starejšga moža v naši restavraciji.. on je piv pivo js pa malibu z bandidosom.. in sm rekla da je to stil z vodo in se obanašla kda bi bla najbl zadeta/pjana.. use no.. mal mi je medl..
pol je pa reku:
kar je pa preveč je pa preveč! kar ni pa ni! ...pa tut če je! eh kar je je dobr! looool
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
LyLa napisal/-a:SIEENA napisal/-a:Kolk mate pa kej prostora tisti, ki maste laptope?×mishy× napisal/-a:ogromno prostora, še prenašaš ga lahko .. zdaj mam skoraj preveliko mizoZvoncica napisal/-a:hm, pomoje je mislila na disku?? vsaj jz sm tako razumela×mishy× napisal/-a:hehehe ups
brez zamere... sam tole je pa .....
Jao, tale je res dobra Je ×mishy×-ki zgleda mal zaflešalo
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
mi smo pa včer v službi malcal, pa kr naenkrat men zmanka neki izred rok pa gledam kera je bla, pa nobena ne prizna pa sm rekla : vam bom želodoskopijo nardila (namest gastroskopije)
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
ah zo moj fotr ma glupe ja...
enx smo gledal tv, js, mami pa fotr.. pa fotr en kliče da nemore prit v službo, pa reče da je ql in on pokliče enga druzga.. pa un reče da bo lahko pršu pa fotr 'uredu' in odloži..
pol ga pa mama ful čuidn pogleda pa reče: ja usaj zahvališ se če ti kdo nardi uslugo!
fotr vs ponosn: ja sej sm js dol šef, ne oni!
...ok
pol ga pa pokliče un tip back pa reče da pa nemore prit v službo
pa fotr čist tko : aha, aha.. no.. pol.. pol pa uredu..
pa pove mami da je un klicu da nemore, pol mu pa mat zabije:
'ja kako? a nisi ti šef?'
joooj js sm se tok režala k ga je zabila
enx smo gledal tv, js, mami pa fotr.. pa fotr en kliče da nemore prit v službo, pa reče da je ql in on pokliče enga druzga.. pa un reče da bo lahko pršu pa fotr 'uredu' in odloži..
pol ga pa mama ful čuidn pogleda pa reče: ja usaj zahvališ se če ti kdo nardi uslugo!
fotr vs ponosn: ja sej sm js dol šef, ne oni!
...ok
pol ga pa pokliče un tip back pa reče da pa nemore prit v službo
pa fotr čist tko : aha, aha.. no.. pol.. pol pa uredu..
pa pove mami da je un klicu da nemore, pol mu pa mat zabije:
'ja kako? a nisi ti šef?'
joooj js sm se tok režala k ga je zabila
-
me.geisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: daleč stran...
no pa še izjava moje mami...
kupla sem si ene ful lepe bele kopalke(s rdečim in črnim napisom), ki so zgledala kvalitetne(lohk bi ble za 8k, po znižani ceni) in sem bla ziher da se nebo nič skos vidlo...pa sem se zmotila. in pol mene mami kao tolaži pa reče: pa sej ko bodo suhe se nebo nč skos vidlo
kupla sem si ene ful lepe bele kopalke(s rdečim in črnim napisom), ki so zgledala kvalitetne(lohk bi ble za 8k, po znižani ceni) in sem bla ziher da se nebo nič skos vidlo...pa sem se zmotila. in pol mene mami kao tolaži pa reče: pa sej ko bodo suhe se nebo nč skos vidlo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov