Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*janch* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
Danes pri fantu doma. Sediva jaz in njegova mami v kuhinji. Naenkrat prileti noter gigantski komar in jaz zakričim. Njegova mami pa reče: Ah nč se ga ne boj, to je naš Ferdo. Sej ti ne bo nč naredu
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
-
Zvoncnica - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
- Kraj: med zvezami
S staro mamo se pogovarjava kaj je bolje, telefonirati osebi ali se v živo videti z njo (jaz pravim, da se je bolje videti, stara mama pa da je vseeno). In potem vpraša stara mama starega ato: Zakaj nisem jaz svojih staršev klicala po telefonu, ko sem se poročila s tabo ampak sem jih hodila samo obiskovat? In potem stari ata: Ker mi nismo imeli telefona in niti tvoji starši ga niso imeli
Colour me in love with you...
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Moja sestrca je dans izjavla: Tale je pa stegnu roko, tak ko da je Ajflov stolp In se ji smejim pa se udari poglavi pa reče: Nenenene... Un kip Marije al ka je že sm misla! (mislila je KIP SVOBODE )
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:micamaca napisal/-a: včasih se mi dozdeva, da so nekateri moški tko kot moj pes... slišjo sam tist in tok, kokr sami hočjo
ok ta je kruta...sam čista resnica
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Nu$k@ napisal/-a:ene nizozemce smo spoznal in so nas vprašal kako naročijo 3 borovničke, in smo jih nategnli da se reče: petra mi bi te v rito. in so se drl po lokalu to, ona jih je pa spodila vn
Moj sošolec je pa spesnil eno pesmico:
Res ni lahko biti žival,
en bi te božal, drug bi te klal..
Let the good times roll.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov