Izjava tedna

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 10. Jan. 2006 18:16

sej kul ni panike! sej sm js tut bla mal zadirčna nazaj! :bussi: zdj sva čist offtopic
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 10. Jan. 2006 19:04

moja kolegica je dobila sestrično in jo je šla pogledat pa jo je ceu dan božala,lupčkala,ujčkala,.... in pride v dnevno sobo not pa pouno sorodnikov... ona pa : ˝Mmmmm, kako mi roke po tamali dišijo!˝
..heheh ona je mislna tamalo sestrično izpadlo je pa drgač...
Free your mind...
Uporabniški avatar
Chica Guapa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2005
Kraj: skoraj Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Chica Guapa » 10. Jan. 2006 19:43

Na morju smo se s frendicami menile, če gremo vse na plažo... ali nekam pač. In ena reče:

"Ja če ena ne gre, potem ne moremo it vse." :D
HASTA LUEGO
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 10. Jan. 2006 19:44

Danes pri filozofiji...
Profesor: Povej mi en primer junaka iz filmov, ki je nihilist.
Sošolka: (dolgo razmišlja) Peter Pan!

O fak, je blo smeha...
:rofl:
Uporabniški avatar
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Celje(na žalost)

Neprebrana objavaNapisal/-a *tenisačica* » 10. Jan. 2006 20:08

Hja, pr nas dans v šoli je blo tud poun smeha.
Reče učitl za fisko:
Če predmet dovolj časa drgnemo nastane naboj...

pa ceu razred v smeh. Otročji smo, ni kej :D

Pol pa moj sošolc:
Pa Willy-ja podrgnemo....smo se sam cepal
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 11. Jan. 2006 20:50

pr angleščini
napiše prfoksa na tablo wether(vreme). sošolka: ga. prof, to ni prov napisan. prfoksa gleda pa reče aja, pa zbriše, uno k da se je ponesreč zmotla pa napiše: wheater. pa tko js: ga. prof., še zmeri ni prou. pa ona gleda, pa še enkrat uno, aja valda ni prou, pa napiše: whether. pa sošolka: ga. prof., dejte raj storm napisat. in ona res napiše storm :D
pa te wetherji so zmišleni, nevem točn kaj use je napisala, uglaunm trikrat je narobe, nikol ni blo weather. pa magisterij ma :?
Uporabniški avatar
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a anna_k » 20. Jan. 2006 15:00

moja mami o tem, kako zvečer vedno zaspi pred TV-jem, čeprav bi ful rada gledala:

"...gledam in se neki dogaja in pol kr naenkrat vidm, da mižim..." :D
I forgive you after all
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 20. Jan. 2006 15:21

:lol:
Ej moja mat je tut smešna, k zvečer zaspi pred tv-jem. :D
Pol se pa zbudi in kar eno levo prbije o tem, kdo je kriv oz. kaj se dogaja. :lol:
Uporabniški avatar
P1k4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a P1k4 » 20. Jan. 2006 15:37

Pr ns je pa prfoksa za slovo prbila: "... in naslednje jutro se ju zbudil mrtev." :rofl: Res bi rada vedla kako mu to rata :D !
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 20. Jan. 2006 18:26

Enkrat sm gledla Oprah, govoril so pa o tem kako v Zda full premladi prakticirajo oralni sex. Non stop so omenjal oralni sex (orala to, orala tisto...bla bla) In moj bratec (takrat je bil star 8) je bil v dnevni sobi z mano. Pa pravi on meni: "ej kaj je oralni sex?" Jst sm bila pa itak tiho, nemorm enmu frocu razlagat kaj je oralni sex. Pa začne on skakat po kaču in se na ves glas dret:" maaaaaaaaaaamiiiiiiii, ona mi pa noče povedat kaj je oralni seeex..." Pride mami... pa mali začne skakat okrog nje, da mu razloži kaj to je. Pa pravi mami: " to je....eeeeeeem.... to je....mah...to je tist k vi otroc delate bedarije..." Jst itak v smeh... :lol: Pa on žalostno pogleda pa reče:" Sploh niste resne. Jst grem k atiju v službo pa ga bom vprašal" In mali res gre k očitu in ko sta oba prišla nazaj začne bratec okoli veselo skakat, pa prau, da zdaj pa ve kaj je oralni sex... To je....tist k 2 orjeta pa sexata vmes... :lol: :lol: :lol:

Mejbi to ni tko smešno...sm jst sm se skor zadavla (k sm lih jedla vmes), ko je to izjavu... :D
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 20. Jan. 2006 18:31

Ooo, hudoo, jest sm se zdejle prav ornk nasmejala!

Sm se spomnla na tisto, ko je mene 5 let mlajša sestra vprašala enkrat, kaj pomeni lezbijka, če je to ime.. :D
Jest sm kar zatrokirala, ble pa sva še obe čist mlade, a ne..
Uporabniški avatar
*janch*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *janch* » 20. Jan. 2006 18:38

*ange|* napisal/-a:Enkrat sm gledla Oprah, govoril so pa o tem kako v Zda full premladi prakticirajo oralni sex. Non stop so omenjal oralni sex (orala to, orala tisto...bla bla) In moj bratec (takrat je bil star 8) je bil v dnevni sobi z mano. Pa pravi on meni: "ej kaj je oralni sex?" Jst sm bila pa itak tiho, nemorm enmu frocu razlagat kaj je oralni sex. Pa začne on skakat po kaču in se na ves glas dret:" maaaaaaaaaaamiiiiiiii, ona mi pa noče povedat kaj je oralni seeex..." Pride mami... pa mali začne skakat okrog nje, da mu razloži kaj to je. Pa pravi mami: " to je....eeeeeeem.... to je....mah...to je tist k vi otroc delate bedarije..." Jst itak v smeh... :lol: Pa on žalostno pogleda pa reče:" Sploh niste resne. Jst grem k atiju v službo pa ga bom vprašal" In mali res gre k očitu in ko sta oba prišla nazaj začne bratec okoli veselo skakat, pa prau, da zdaj pa ve kaj je oralni sex... To je....tist k 2 orjeta pa sexata vmes... :lol: :lol: :lol:

Mejbi to ni tko smešno...sm jst sm se skor zadavla (k sm lih jedla vmes), ko je to izjavu... :D

:rofl: :rofl: Jaz bom umrla od smeha
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
Uporabniški avatar
Chica Guapa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2005
Kraj: skoraj Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Chica Guapa » 20. Jan. 2006 21:23

No sm se spomnila še izjav moje mami...bili smo na morju...pa očitno ni dobro slišala :)

Oči je nekaj razlagal o predvojnih in vojnih časih, pa da nas Slovencev eni drugi niso marali... Mami pa reče: "Ja seveda, saj smo si sami kuhali!"

Pri kosilu smo sedeli zunaj in jst sm rekla, kakšno dobro musko majo pri sosedih. Mami pa: "Ja, res je malo premasten krompir." :D

Pa še kakšna taka čist mim izjava bi se našla...aja sm mela zaprto morsko školjko in sm jo hotla dat mami v roke, ona pa: "A me bo ugriznila??" :lol:
HASTA LUEGO
Uporabniški avatar
čmokica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a čmokica » 20. Jan. 2006 22:29

hehehe... ja to pa itaq da so carke :D :lol:

hmm nobenga smešnga stavka se ne spomn.. mi je pa dons en reku da naj pridm k njemu,pa se tko postavm pred njega pa rečm kwa je.. pa un prbije : a si že brala knjigo ta pot je bila zaman?:D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 22. Jan. 2006 11:59

Uuu...ene svoje pametne izjave sm se spomnila :D

Ko sem bila v 3.letniku vpr geografijo...me je profesor vprašal narodnostno-jezikovne skupine( germane,slovane,romane...) Pa me vpr... kaj so Nemci? Kaj so Slovenci?.... Pa pravi...aha...kaj so pa Romi? Pa jst bleknem: cigani. :D

:oops: :oops: Ojej...smejal so se mi še doug zarad tega :roll:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov