Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Moja frendica: 'In potem je Lenin vstal od živih...'
HASTA LUEGO
-
ložica - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 5. 2005
- Kraj: na poti do sonca..
tko enkrat sošolci prapajo mene pa frendico če bi prebrale dnevnik če bi ga našle..pa ona:ne js bi kšne slovenske novice..js pa:mah ne js berm kšno cosmopolitan alpa kej tazga
(mišlen je blo pa dnevnik kot tak privat ne pa časopis)
alpa foxa prbije:dežurni so zato, da si ogledajo mankajoče
alpa (ista foxa): jutr mi ne hodte na uro tisti k niste knjige prebral..pršla bo pa ravnatlca da ji boste povedal zakaj je niste(kako že če ns ne bo?)
(mišlen je blo pa dnevnik kot tak privat ne pa časopis)
alpa foxa prbije:dežurni so zato, da si ogledajo mankajoče
alpa (ista foxa): jutr mi ne hodte na uro tisti k niste knjige prebral..pršla bo pa ravnatlca da ji boste povedal zakaj je niste(kako že če ns ne bo?)
say it right..
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Mi mamo take talente, kar se tiče angleščine...
Dans je biu sošolc uprašan. Pa reče on: ˝Em... in Osnovna šola (ni se spomniu ang. izraza) I havent teached˝ ...hotu je povedat, da se ni učiu v osnovni šoli...
kar je najbl ironično: ta tip je u 4. letniku gimnazije...in še bol ironično: dobu je 4.
Dans je biu sošolc uprašan. Pa reče on: ˝Em... in Osnovna šola (ni se spomniu ang. izraza) I havent teached˝ ...hotu je povedat, da se ni učiu v osnovni šoli...
kar je najbl ironično: ta tip je u 4. letniku gimnazije...in še bol ironično: dobu je 4.
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
včer se doma neki pogovarjamo kako so nekateri ponosni da so Slovenci, pa tko, te scene, pol pa jz hočem neki povedat pa prbijem: ko sva šla prej z Borisom doma... vse tri smo se zvijale od smeha:D
....non sholae sed vitae discimus....
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
spet moj sošolc pr angleščini ...(mogoč bom kdaj izdala knjigo o njihovih (ne)posrečenih wanna be angleških izjavah)
profesorca upraša sošolca (po angleško), kaj se mu zdi pr jezikih, ki se jih uči najtežje...
pa reče on: "the sex of words "
(mislu je pa na spol ... )
pogleda njega profesorca pa reče: "oh joj...you mean...gender?? "
adijo pamet...
Pa dans je prof iz matematike izjavu: " ja, pa poglejmo kaj je Faradey-ev Mihec je pa reku ..."
profesorca upraša sošolca (po angleško), kaj se mu zdi pr jezikih, ki se jih uči najtežje...
pa reče on: "the sex of words "
(mislu je pa na spol ... )
pogleda njega profesorca pa reče: "oh joj...you mean...gender?? "
adijo pamet...
Pa dans je prof iz matematike izjavu: " ja, pa poglejmo kaj je Faradey-ev Mihec je pa reku ..."
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
ložica - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 5. 2005
- Kraj: na poti do sonca..
classy napisal/-a:sošolka1: zakaj pa nine(mene) nisi povabla za nov let? a ni da se vidve ful razumeta?
sošolka2: ma ne no, ona je ful dolgočasna, k smo bli skp na morju ni spila niti enga piva
ti pa u jok pa na drevo kaj..
say it right..
-
tjashika_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2005
- Kraj: celje
hehe..mi smo bli pa lani u londoni pa tk hodmo po ulicah pa smo se ustavl pr nekm spomeniki...zravn je biu pa nek jezer in so bli pač labodi not...in moja "pametna" sošolka izjav:ka niso labodi sam na Bledu? (in prou tist začudn pogleda)
¤Hi.EaT Me *=)¤
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sicer ne glih izjava, ampak missunderstanding stoletja:
greva jaz in moja greatest love enkrat davno tega zvečer ven, se usedeva v lokalček, in jst naročim kakav s smetano, on pa metin čaj.
Mineta dve minuti, nakar pride kelnarca s svojim pladnjem in ful suvereno butne na mizo: men un moj kakav s smetano, njemu pa MED (pa ne navaden med, ta mejhn po par mililitrov pakiran, ampak cel glaž medu) in ČAJ (pač en planinski al kaj je dala noter). Najprej sploh nisva dojela, pol pa sam smeh ....
greva jaz in moja greatest love enkrat davno tega zvečer ven, se usedeva v lokalček, in jst naročim kakav s smetano, on pa metin čaj.
Mineta dve minuti, nakar pride kelnarca s svojim pladnjem in ful suvereno butne na mizo: men un moj kakav s smetano, njemu pa MED (pa ne navaden med, ta mejhn po par mililitrov pakiran, ampak cel glaž medu) in ČAJ (pač en planinski al kaj je dala noter). Najprej sploh nisva dojela, pol pa sam smeh ....
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
hahahhaha ne moreš verjet kai use se dogaja
joj zdele sm se spomnla ene izjave moje kolegice na eni žurki (s precej alkohola): (ona meni) joj weš kai je ironija? (jaz) ne, kaj? (ona) tukei na žurki mam dva tipa in menstruacijo blo je mišleno kot fora valda
joj zdele sm se spomnla ene izjave moje kolegice na eni žurki (s precej alkohola): (ona meni) joj weš kai je ironija? (jaz) ne, kaj? (ona) tukei na žurki mam dva tipa in menstruacijo blo je mišleno kot fora valda
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Na popu je Nataša Briški spraševala američane kje je Slovenija oz če vejo kaj je to??
- kje je? V J Ameriki
- kaj je to? Mogoče nov orkan???
mislim kretenkoti na kubik
- kje je? V J Ameriki
- kaj je to? Mogoče nov orkan???
mislim kretenkoti na kubik
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
pikovita napisal/-a:hahahhaha ne moreš verjet kai use se dogaja
sam res še zdej, kadar vidm da kdo pije metin čaj al pa če ga jst, se spomnem na tist. Pa to je res tko kot da bi jutr šla v eno menzo, restavracijo, whatever, in bi rekla "kuskus, prosim". Pa bi mi pol kelnar/ca dal dva lupčka al kaj. Kr ne morš verjet, kaj vse folku dogaja v glavi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov