Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
TrIxI - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
- Kraj: ...
hehe pri nas pa je u petek pri matematiki prsla neka cudna vn...slo pa se je da mas na razpolago moskega pa zensko in neke verjetnosti si mogu zracunat pa je nekdo prasau ce nimas se kake druge opcije pa rece sosolec ''ne, razen ce mislis da ljudje menjavajo spol glede na letni cas''
no need to run and cry
it's a wonderful, wonderful life
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
moj sošolc danes pri angleščini, ko je biu uprašan: "tv is lot important "... & "I like criminals film" (člouk mu neb reku, da je 4. letnik gimnazije)
Profesorca iz filozofije: "recimo, da hodita dva ljudi skupaj...."
Profesorca iz filozofije: "recimo, da hodita dva ljudi skupaj...."
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
Ančka napisal/-a:Jst v Berlinu na letališču, ko smo se hotel slikat: "Ej, lej, bom jst nejprej to žensko slikala s fotoaparatom, potem ji ti reč, če nas ona hoče slikat. In, če mi bo slučajen ukradla fotkiča, bomo mel njeno sliko!"
moj sošolc danes pri angleščini, ko je biu uprašan: "tv is lot important "... & "I like criminals film" (člouk mu neb reku, da je 4. letnik gimnazije)
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Lansko leto je prišla ena punca k nam za ceu tedn na prakso (men se zdi, da je pedagogiko študirala) in smo jo mi itak skos prosili naj nas ma ona pr psihologiji namest profesorja ( k on je full len in je itak dovol-mi pa vsi hepi k ona nemore spraševat). In mi se z njo pogovarjamo...ona se pa tolk vživela v pogovor... "...in pol se je tista sošolka pognala po hribu dol s smučami in pristala na unem drevesu gor... jooo u ku*** ej..." mi u smeh...ona pa tok rdeča ratala, k je skužla kaj je rekla
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
ena moja sošolka pa neki kliče po fonu.. pa pokliče neko gospo pa reče dober dan mi pa kličemo z telefonskega priključka,pa reeče da preverjajo omrežja..pa prau gospa a prosm 3× pihnete w telefon,pol pa gospa use začne pihat pa praw moja sošolka na konc hwala da ste mi posušili gate
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Evo lih včerej sm bla na drinki pa me pride natakar postrežt kaj bom pila pa jest vn ustrelim: Vroče vino ... hotla sm rečt kuhano vino ... me je kr mal butast pogledal... po pa pridem dons spet ke in je on delal pa sm zanalž spet rekla: vroče vino
-
TrIxI - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
- Kraj: ...
ben danes je rekla profesorca slovenscine(ki po names razrednem mnenju po svojem znanju nebi mogla ucit niti u osnovni soli): ko je to storil je to bil cas njegovega spreobrnjenja - namesto da bi rekla spreobrnitve....
no need to run and cry
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
zadnjič sva bili s kolegico na pijači..pa natakarca prinese račun..znesek je bil 640....jaz pa ji dam 600 pa rečem "v redu je".... vsi okoli mene v smeh...natakarca samo čudno pogleda...šele kasneje sem se zavedla kaj sem naredila...jaz sem namreč videla 540...ma se zgodi..je bilo pa doživetje..na koncu smo se itak vsi v kafiču režali...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov