Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Aaaa, packa! Si izvzela iz konteksta in zdej bo pou foruma misll, da smo mel grupiča , cjooo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Smrekina "zmota"...
In odgovor, da jo bo podučil..
Smreka napisal/-a:sanck napisal/-a:vevrca!!!!!!
če bi bla veverca ne bi mela problemov s tem kam it
In odgovor, da jo bo podučil..
malaa* napisal/-a:Vevrca
It was forever..but it didnt last long..
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
pr ns je blo glih en let nazaj smešn, k je pršla neka dijakinja brat okrožnco v kteri je pisal ... Vse dijake obveščamo, da bodo 6. in 7.uro moteni ... ( zarad maturantov in predaje ključa .. ), ... kt da bomo 6. in 7. uro defektni lol ... to smo se smejal še kšn tedn po tem
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
..še v OŠ k niso bli mobiteli aktualni..pride sošolka prvič k men domov..in ji rečm, če mi da svojo domačo številko.. pa mi odgovori, da je ne zna na pamt..čez neki časa pa prav: počak, da pokličm domov pa vprašam..
in je res šla k telefonu..pa sm jo ustavla & ji rekla, nj mi kr pove kam bo klicala
in je res šla k telefonu..pa sm jo ustavla & ji rekla, nj mi kr pove kam bo klicala
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
sm00tka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2007
- Kraj: medvode
dons tko sedimo na kavi najbolša prjatlca, njen tip pa jz. pa se neki menmo o čikih, in tko frendica zabije: ma dej te čiki pa smrdijo k k***c pa tko njen tip : hvala ful je smešn izpadl, k njej pride kaj je rekla, pa se mu je pol še ful doug časa opravičvala, čeprou je blo use skup sam hec
...Don't you see your dreams are right in the palm of your hand...
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Lara v temi BB:
Lara napisal/-a:Ali ona od Mateje frendica, ki jo je na koncu zagovarjala ... isuse mili boze, kaj je to bilo zaeno cudo!!! Solarij uberales, peroksid se bolj uberales, mislim kapitalna kriza. Pa kaj ste normalni, kje se najdejo!!!Pecena na 220°C, pa sprana na 90°.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
z prijateljico iz lj, preden je prišla v maribor, se pogovarjava, da greva do ene najine prijateljice, ki živi na koroški ulici v MB. pa ji jaz rečem: torej, ko boš prišla, grema do nje na koroško. (mislila sem seveda ulico! ). pa mi ona odgovori: pa kaj si ti nora malo, če pa je ona v mariboru doma!!!
še zdaj umiram od smeha ko se spomnim na to
še zdaj umiram od smeha ko se spomnim na to
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
s kolegom sva v službi in greva prej dol na čik pa ga uprašam kako je spal, k je blo kr pestro učer...
pa on men: "spal sm, sam sm bil skoz buden!"
pa on men: "spal sm, sam sm bil skoz buden!"
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
Učeri je mela nastop Neda Ukraden u enmu diskaču in pol reče kolegica: eh,kr nebomo hodli na uno Nedo Skrit al ka je
Al pa se vozimo učeri pa vidimo sošolko pa njenga tipa..Pa izjavi mama od kolegice: Če se pa tt ne drogira, se pa js nikol nism in tko use tiho, pa si pride gr ka je rekla pa se začnemo sam smejat
Al pa se vozimo učeri pa vidimo sošolko pa njenga tipa..Pa izjavi mama od kolegice: Če se pa tt ne drogira, se pa js nikol nism in tko use tiho, pa si pride gr ka je rekla pa se začnemo sam smejat
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Na morju pri zajtrku..
Js: "Zbudila sem se že ob pol 5ih.. Pa sploh nisem mogla več zaspat.. Škoda ker ste še vsi spal.. Če ne bi šli lahko gledat sončni vzhod."
Lubi: "Ahh.. Sej ni nič drugačen kot doma."
Js (100% prepričana da imam prav): "Seveda da je.. Tuki vzhaja sonce z morja."
Vsi: hahahahahaha
No, sej pol sem takoj dojela kaj sem rekla.
Js: "Zbudila sem se že ob pol 5ih.. Pa sploh nisem mogla več zaspat.. Škoda ker ste še vsi spal.. Če ne bi šli lahko gledat sončni vzhod."
Lubi: "Ahh.. Sej ni nič drugačen kot doma."
Js (100% prepričana da imam prav): "Seveda da je.. Tuki vzhaja sonce z morja."
Vsi: hahahahahaha
No, sej pol sem takoj dojela kaj sem rekla.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
V temi, k je enga zanimal, če je možn da ma kolega tok douzga, da ga okol noge ovije..
Bittersweet napisal/-a:Po moje mu gre dvakrat okol noge
Ko ma erekcijo je pa verjetno tk vlek, da sta lahka vsak v svojmu kraju pa vseen seksata.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
kAtz - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2007
mi smo pa bli enkrat hudo pijani, in gremo na kebab sred noči. Pa je bla kolegica res pijana, in ko dobi tist kebab je vrgla ven tako izjavo, da so vsi sam obstali : " Waa, sm lačna ko breja ovca, tti ded mi je pa kebab tk nabulal, tk ko je pa un tip zanč mene.."
pa blo je še enkrat, ko smo bli zuna, in je en priš po nas in nas peljal domov. Pa js mela takrat neke probleme s nekim starejšim "očkom", in unga mulca vprašam :" ej, a pa ma tvoj foter kaj otrok?" In so se mi vsi smejali, js pa še pol lep cajt rabla, da sm si gor prišla..
pa blo je še enkrat, ko smo bli zuna, in je en priš po nas in nas peljal domov. Pa js mela takrat neke probleme s nekim starejšim "očkom", in unga mulca vprašam :" ej, a pa ma tvoj foter kaj otrok?" In so se mi vsi smejali, js pa še pol lep cajt rabla, da sm si gor prišla..
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov