Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Danes ima moj dragi rojstni dan in se mu včeraj dala darilo ter voščila (ker ima danes obveznosti in žal ne bova skupaj). Pa mi potem reče:
Od kar poznam in imam tebe, je zame vsak dan rojstni dan ...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
small_star napisal/-a:Danes ima moj dragi rojstni dan in se mu včeraj dala darilo ter voščila (ker ima danes obveznosti in žal ne bova skupaj). Pa mi potem reče:
Ooooooooo kok lepoooo!!!
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Če je kera že objavla se oproščam, ampak tale izjava me je pa tok nasmejala...
Sekhmet v temi "Kožica na penisu":
Sekhmet v temi "Kožica na penisu":
Sekhmet napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:js sm z obrezaniiiim joke...res ne vidim pointa, kej bi lahko blo drugače...sicer jaz sem do zdej samo z enim, tko da itak ne vidim razlike...me pa zanima za ostale...kšna je razlika, d se ene tko hvalite?
Taka, kt če se po avtocesti peleš z navadnim avtočkom al pa s kabričem wrrruuuuuuum
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
Pretty_pistol - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2007
Znanec na pikniku je pripovedoval, da ko je hodil v sr. šolo je bil edini fant v razredu s 30 puncami.
In potem en prbije: Se prav si bil edini klinček v češpovem kompotu.
In potem en prbije: Se prav si bil edini klinček v češpovem kompotu.
- ma|ick4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
Zadnjič bil ata smešen,ko se je menil s kolegom po telefonu.In se menita onadva,pol pa se že poslavljata pa reče ata: Mogoče pa pridem ja,se bomo malo nabijali...
Šlo se je pa o namiznem tenisu,da bo kao prišo na trening pa bojo malo žogico nabijali(tak je mislil),ampak za čut pa je blo smešno
Pa en cajt nazaj že,ko smo ble vuni s kolegicami...si naroči vsaka svoje pa jaz redbull vodko in 2 slamici poleg.Vprašam kolegico,zakaj sem te 2 slamici dobla,pa reče kolegica: Eno maš za vodko en pa za redbull.
Mogoče ni tak smešno,samo meni je tisti cajt blo.
Šlo se je pa o namiznem tenisu,da bo kao prišo na trening pa bojo malo žogico nabijali(tak je mislil),ampak za čut pa je blo smešno
Pa en cajt nazaj že,ko smo ble vuni s kolegicami...si naroči vsaka svoje pa jaz redbull vodko in 2 slamici poleg.Vprašam kolegico,zakaj sem te 2 slamici dobla,pa reče kolegica: Eno maš za vodko en pa za redbull.
Mogoče ni tak smešno,samo meni je tisti cajt blo.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
A:ti si burek?
B:pa zakeeeej?
B:pa zakeeeej?
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov