Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
maybee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 3. 2006
js sm pa v nedelo nečaka strigla pa sm mu irokezo preveč skrajšala pa je reko: "jutr ne grem cel tedn v šolo!!!"
pa izjava mojega kolega oziroma msg: "sj nism tak mislu sam zdel se mi je tak"
pa izjava mojega kolega oziroma msg: "sj nism tak mislu sam zdel se mi je tak"
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
Za novo leto je kolegica bla z enim tipom, pa se pol nasledn dan menimo, pa tko ona to razlaga, pa reče druga kolegica, ooo pol pa tk vemo kolk je bla ura..pa ta kolegica prbije ja POL ŠTIRI JE BLA
Al pa reče da je bla pijana ko ŽAVBA, namest ŽOLNA (žavba je pr nam pojem za zdravilne rastline )
VESELKO namest DOBROVOLJČEK(vino:D )
Ena tamala me upraša: Kaj je teta meni?
Tto sm slišala nekje..Da so bli baje na taborjenju s šolo, pa se en model sred noči zbudi pa reče: a vete da mam js u riti lukno?:D
moj očim reče da so učasih nosli PILETSKA očala, pa se mu mama smeji pa ga popravi da so bla PILATSKA očala..Js sm pa skor umrla od smeha pol
Al pa reče da je bla pijana ko ŽAVBA, namest ŽOLNA (žavba je pr nam pojem za zdravilne rastline )
VESELKO namest DOBROVOLJČEK(vino:D )
Ena tamala me upraša: Kaj je teta meni?
Tto sm slišala nekje..Da so bli baje na taborjenju s šolo, pa se en model sred noči zbudi pa reče: a vete da mam js u riti lukno?:D
moj očim reče da so učasih nosli PILETSKA očala, pa se mu mama smeji pa ga popravi da so bla PILATSKA očala..Js sm pa skor umrla od smeha pol
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
Sugar_baby napisal/-a:Učer mi na šihtu pa je biu komad od BBT pa se sodelavec zajebava pa zabije: Kako je blo že puncam ime? Brina, Borka pa Tatjana?! smo umrl od smeha!!
Ja enkrat so sprašvali ljudi na ulici, če poznajo BBT, pa en reče ka bi ti?
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
Buttercup napisal/-a: prav tako so zelo dobro seznanjeni, da je ona nekomu vlekla v Globalu
medtem ko je kamis napisala da naj bi vlekla (koko) v globalu...
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Sekhmet napisal/-a:Maltretiram mačko.
.........................sej js našo tudi , sam ko sn tole prebrala, se nisem mogla nehat smejat...
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Ja men je smešn to, k so vse neki pisale, da majo prevelike številke (da so mele že preveč spolnih partnerjev), cukr8 pa je napisala, da ni mela še nobenga in da se ji cifra ne zdi previsoka.
Men je smešn, če pa drugim ni, se pa opravičujem, k sm to napisala.
Men je smešn, če pa drugim ni, se pa opravičujem, k sm to napisala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]