Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- beba24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
no pa se bom jaz dodala kaj.
tako mam enga kolega ki ne zna ama nista hrvascine , in so bili na morju in je zasmekal neko zensko in ga ta vprasa:"Živiš u gradu", on pa pravi:"Ne u kuči!"
mi smo krepavali od smeha njemu pa nič jasno
Kličem prijateljico in pravim stara moja kaj delas??'pa pravi: kavo kadim pa čik pijem , pa takoj za tem smeeeehhh
greva z to taisto v trgovino in pravi prodajalki da bi mela ene west blue sive!!!hahahahahahahhahaha
tako mam enga kolega ki ne zna ama nista hrvascine , in so bili na morju in je zasmekal neko zensko in ga ta vprasa:"Živiš u gradu", on pa pravi:"Ne u kuči!"
mi smo krepavali od smeha njemu pa nič jasno
Kličem prijateljico in pravim stara moja kaj delas??'pa pravi: kavo kadim pa čik pijem , pa takoj za tem smeeeehhh
greva z to taisto v trgovino in pravi prodajalki da bi mela ene west blue sive!!!hahahahahahahhahaha
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Haha, kera doza smeha je zdaj to bla!
-
Pretty_pistol - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2007
Mami prejle govori neki o Polesu pol pa kr naenkrat prešalta in reče, da je Peter Mankoč stric. In jst, komu?(sem mislna d kej s polesom al pa kšnmu znanmu) Ona: Nečakinji.
No shit sherlock(ok, še nečak ostane)
No shit sherlock(ok, še nečak ostane)
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Sam Erjavc pa dostkrat kšno tako spusti, da se morm smejat
Je blo tud na Trenjih in ne vem o katerem problemu je že šlo, pa mu je en reku, da bi oni lahko kej nardil, sej majo moč ker so na vladi in jih je velik (mislu je celo vlado) in pol Erjavc reče: "Aja....jaz in moji štirje poslanci "
Je blo tud na Trenjih in ne vem o katerem problemu je že šlo, pa mu je en reku, da bi oni lahko kej nardil, sej majo moč ker so na vladi in jih je velik (mislu je celo vlado) in pol Erjavc reče: "Aja....jaz in moji štirje poslanci "
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Picaboo napisal/-a:Sam Erjavc pa dostkrat kšno tako spusti, da se morm smejat
Hehe, Erjavec ga zmaga.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
felice napisal/-a:kolko torej moški zdrži brez izpraznitve(seksa, masturbiranja)
kako je s tem? kako to zgleda, a vas začnejo bolet!? al se vam spolni slo(libido) poviša!?
kakšni dejavniki vplivajo na to, kolko časa kdo zdrži!?
Jochie napisal/-a:kako je pa s tvojo glavo? ti jo kaj skupaj vleče, ko je tako prazna???
Sem se narežala kot že dolgo ne!!!
Hvala, Jochie!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov