Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mgerdevi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
aja sm pozabla napisat...no v glavnem pole debata ku je on mislu it mimo pa ni mogu zavit pa ne vem kaj...ne vem no tm nam je blu ful smesnu...za pst dol ej ki je en tak smešen tip...heh
drgač pa če si predstavljaš ku se je zaletu
drgač pa če si predstavljaš ku se je zaletu
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Moja sestra in njen fant sta šla do parkirišča in je pač bila rampa-mogel si stisnit tist gumb,da si ven dobil listek in se je rampa odprla. No in njen fant je stisnil gumb,listeka pa ni dosegel.Ravno takrat pa je mimo prišel en gospod in mu sestrin fant reče: Gospod,a mi ga lahko prosim potegnete?....Sestra je skoraj umrla od smeha,njen tip pa sploh ni skapiral kaj je rekel oz. kako se je to slišalo
-
mgerdevi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
hehe...no pa še ena moja....
polsestra od sestrine sošolke ima 5 let....in so bli pri njih eni gosti in ta mala je bla na wc--)pač ravno ta velika potreba...in kriči čez celo hišo
"mama, pridi mi obrisat rit!"
mama ji ni hotla odgovort i čez neki cajta spet:
"mama, kaj mi boš prišla obrisat to usrano rit?"
joj...boga mama pred tistimi gosti ej
polsestra od sestrine sošolke ima 5 let....in so bli pri njih eni gosti in ta mala je bla na wc--)pač ravno ta velika potreba...in kriči čez celo hišo
"mama, pridi mi obrisat rit!"
mama ji ni hotla odgovort i čez neki cajta spet:
"mama, kaj mi boš prišla obrisat to usrano rit?"
joj...boga mama pred tistimi gosti ej
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
pa še ena od 5 minut nazaj:
pogovor po msn-ju:
kolegica: ''ringa raja nas razwaja da se zjutraj lažje ustaja ..... a to sploh še obstaja lool učasih wem da sm prou gledala eno risanko, sam ne wem kuko se ji reče pol so mn jo pa ukinl, prasci telewizijski!!!! ''
jest: ''matr tebe dans mede....''
ona: '' jaaa zj pa wem zakva me zebe, če sm pa čist zamedena ... lool!!!''
pogovor po msn-ju:
kolegica: ''ringa raja nas razwaja da se zjutraj lažje ustaja ..... a to sploh še obstaja lool učasih wem da sm prou gledala eno risanko, sam ne wem kuko se ji reče pol so mn jo pa ukinl, prasci telewizijski!!!! ''
jest: ''matr tebe dans mede....''
ona: '' jaaa zj pa wem zakva me zebe, če sm pa čist zamedena ... lool!!!''
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
ni glih izjava ampak zadnjič sem gledala piramido na hrvaški tel. in se je en pisal Pofuk...jaz sem umirala od smeha
Houd de wereld tegen
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Yazmeen napisal/-a:Jst prej tipa vprašam, če ve, kako se reče padalo po anglešk, on pa mau razmišla, pa prbije:"Falling down man!"
hahaha svetovna!!
Mi smo enkrat v srednji pisal nek spis pr angleščini in moja sošolka ni vedla kako se reče ginekolog, pa je napisala vagina looker
mi smo umiral od smeha k je prfoksa to prebrala!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov