Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
OT:
Purple, glede na mojo smer študija in usa pravila, s kerimi smo se ubadal šter leta, verjem, da moja slovnca laufa tko k je treba. To, da pišem na formu "po domače" pa nima veze s slovničnimi pravili ... treba je poznat razliko, veš.
Purple, glede na mojo smer študija in usa pravila, s kerimi smo se ubadal šter leta, verjem, da moja slovnca laufa tko k je treba. To, da pišem na formu "po domače" pa nima veze s slovničnimi pravili ... treba je poznat razliko, veš.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
in kako jst pišem po forumu?slovnično pravilno?nebi rekla, zato mi tud nimaš kej očitat sicer pa je čas, da se nehaš vpikovat v vsak moj stavek.če sem ti antipatična me preprosto daj na ignor, ne rabiš brat mojih postov in mojih slovničnih napak./konc OT z moje strani
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
MIYA napisal/-a:
Ker če odkrijejo virus Hiv se potem dobi neka zdravila s katerimi lahko živiš do konca življenja., če pa ne greš te pa v parih letih lahko aids pokoplje.
MIYA v temi HIV --> AIDS.
A kdo živi kaj dlje kot do konca življenja??
-
yust me - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Moj fotr je zdej prodajal avto-AUDI-ja.
In tko pride nek kupec, že na pogled blazno čudn, si pogledat avto in s fotrom govorita, mal mu avto razkazuje...No, in kupec vpraša: pa so meli teli BMW-ji kako serijsko?
Fotr: am...AUDI-ji?...ne niso je meli
Kupec: aha...pa je bil vaš prejšnji avto tud BMW?
Fotr: ja...tut prejšnji je bil AUDI ja...
No in pol vmes tega kupca nekdo pokliče na telefon in kupec reče: ''ti mislem da sem najdu enga solidnega BMW-ja...
In pol je fotr normalno obupu...jst bi tut
Še dobr de ga pol ni ta kupu...nevem kaj bi blo k bi mu putegnl kaj je sploh kupu...jst nism mogla verjet[/b]
In tko pride nek kupec, že na pogled blazno čudn, si pogledat avto in s fotrom govorita, mal mu avto razkazuje...No, in kupec vpraša: pa so meli teli BMW-ji kako serijsko?
Fotr: am...AUDI-ji?...ne niso je meli
Kupec: aha...pa je bil vaš prejšnji avto tud BMW?
Fotr: ja...tut prejšnji je bil AUDI ja...
No in pol vmes tega kupca nekdo pokliče na telefon in kupec reče: ''ti mislem da sem najdu enga solidnega BMW-ja...
In pol je fotr normalno obupu...jst bi tut
Še dobr de ga pol ni ta kupu...nevem kaj bi blo k bi mu putegnl kaj je sploh kupu...jst nism mogla verjet[/b]
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
le@ napisal/-a:MIYA napisal/-a:
Ker če odkrijejo virus Hiv se potem dobi neka zdravila s katerimi lahko živiš do konca življenja., če pa ne greš te pa v parih letih lahko aids pokoplje.
MIYA v temi HIV --> AIDS.
A kdo živi kaj dlje kot do konca življenja??
hahahahaha to pa me je nasmejalo..
ja sej vemo da ni misla glih tak ko je napisala..sej se ve ka je hotla povet, sam izjavla je pa svetovno...
smešno je..se ž pov ure smejim
al pa un audi-bmw?? bi še razumela, če bi to rekla kaka blondinka iz vica ne pa tip...
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
OT
Sam en popravek: dekle je lahko srednjega ALI ženskega spola - kar preveri v pravopisu.
konec OT
Aloha napisal/-a:Vem, da je OT, ampak moram.
Če uporabljaš besedo dekle, je to srednji spol, ne ženski, zato je edino pravilno "dekle je neuravnovešeno, zabito ipd." in ne "dekle je neuravnovešena, zabita ipd.".
Konec OT.
Sam en popravek: dekle je lahko srednjega ALI ženskega spola - kar preveri v pravopisu.
konec OT
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: saarijarvi