Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Smetka_ v temi o naših družinah:
Brez zamere Smetka, ker sem dala pod izjavo tedna, se mi zdi hkrati smešno in lepo!
K naši familiji spada še peti družinski član - naša mačka, ki je stara že 14 let in mi je ko sestra.
Brez zamere Smetka, ker sem dala pod izjavo tedna, se mi zdi hkrati smešno in lepo!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni je pa bil fora danes en fant iz 1. letnika, ki je ful majhen ampak se ga povsod sliši. Pa pravi: "Jaz od njega kupujem robo, on pa mene stepe." To je povedal bolj na smešen način, ampak se tega sploh ni zavedal. Kot robo je verjetno mislil travo. Tako mlad in tako majhen, pa že takole. Smešno pa mi je bilo predvsem to, da on od enega starejšega tipa kupuje travo, potem pa se tisti tip spravi nanj. Kolikor pa je resnice v tem, ne vem.
-
shaikica - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: entre amor y el odio
hehe ben v našem razredu vsi neki rešavajo sudoku zadnje čase in so dobesdno obsedeni in edino jst je ne,ka je ne prenesem in smizdi d mores bit res na robu obupa d se ukvarjas z mat in logiko se takrat k ti ni treba. in me prašajo in jst rečem d bi šla rajši pometat ku d bi reševala hahah:D
no in enkrat mamo ustavi policaj in reče kje delate? in mama ogd d dela na zavodu za zaposlovanje? in pol on reče :piši brezposelna hahahahah:DDD
no in smo bli v knjiznjici in je moj sošolec lih nič hudega sluteč jedu svoj panin in pol se njgepv frend k se je neki zajebavu zravn in mahu z rokami lih
zamahne v panin d ta zleti. in pol k uni se ze prpravlja ku ga bo nadru mu uni rece še-pazi kje ješ! hahahah:D mislim ddddd,pol je pa itak do konca pop***:D:D
no in enkrat mamo ustavi policaj in reče kje delate? in mama ogd d dela na zavodu za zaposlovanje? in pol on reče :piši brezposelna hahahahah:DDD
no in smo bli v knjiznjici in je moj sošolec lih nič hudega sluteč jedu svoj panin in pol se njgepv frend k se je neki zajebavu zravn in mahu z rokami lih
zamahne v panin d ta zleti. in pol k uni se ze prpravlja ku ga bo nadru mu uni rece še-pazi kje ješ! hahahah:D mislim ddddd,pol je pa itak do konca pop***:D:D
lost in the moment,lost in you...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
*purple* napisal/-a:jemina napisal/-a:Jochie napisal/-a:*purple* napisal/-a:dons mamo kolektivno zabavo, pa se grem sam zastonj mal najest napit in nabovlat, potem pa domov pančat*purple* napisal/-a:Nevem, jst nikol ne delam nekega direndaja glede mojega rojstnega dne, saj mi je zadnje na svetu da častim celi četi folka, ki pride samo takrat ko je treba kakšnega na tuj račun spit.Takih niti ne vabim niti ne povoham.
Nekateri temu pravijo dvojna merila
med izkoriščanjem firme ki ima miljarde miljone in med izkoriščanjem kolegov je veeeeelika razlika jeminčica, to bi pa že lahko vedela
drgač pa če so to dvojna merila pa prav, še vedno mislim enako
To, če ti nekomu častiš za rojstni dan te noben ne izkorišča. To, da ne častiš samo kaže tvojo škrtost. Edin, če nimaš kolegov, ki bi bili tega vredni, potem se mi pa smiliš.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Hihi, jemina: ne morem, da se ne bi strinjala.
Sicer pa je tista izjava škifa o brezposelnosti huda.
Sicer pa je tista izjava škifa o brezposelnosti huda.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
za take kot si ti sem res škrta ja častim tistim ki me ne pokličejo z namenom samo da jih častim.Ti pa zaradi mene lahko častiš vse skupaj, da boš potem bolj priljubljena , jst ne rabm, svoje mam ob sebi, če jih častim ali pa ne
sicer je pa tole malce offtopic, kajne?
sicer je pa tole malce offtopic, kajne?
-
SweetNumb - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2006
- Kraj: My field of paper flowers
nevem , če sem to že napisala...
Tak med poukom vsem zlo tečno, vsak nekaj čečka po zvezku al pa okol gleda ko profesorca razlaga, pa se tak moja soseda v klopi obrne proti meni. Pa me tak pogleda, oni zamišljeni pogled, pa mi čist resno reče : Bi bla ti pelikan?
Tak, kr nekaj... Sem misla,da počim od smeha tam.
Tak med poukom vsem zlo tečno, vsak nekaj čečka po zvezku al pa okol gleda ko profesorca razlaga, pa se tak moja soseda v klopi obrne proti meni. Pa me tak pogleda, oni zamišljeni pogled, pa mi čist resno reče : Bi bla ti pelikan?
Tak, kr nekaj... Sem misla,da počim od smeha tam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]