Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Moja sošolka danes: Grem v učbenik po omarico.
Mislila je:,, Grem v omarico po učbenik''
Mislila je:,, Grem v omarico po učbenik''
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Z bratom sva bla dons v Müllerju. Jst si ogledujem, katero Diddlino si bom kupla in se odločm, ravn takrat pa reče ena mamica svoji hčerki, da sta končale ... in jst avtomatično prbijem: Jst tud!
Jst sm misnla, da bo brat umrl od smeha, jst pa tud, kaj pa nej
Jst sm misnla, da bo brat umrl od smeha, jst pa tud, kaj pa nej
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Moja teta ma ful mlajšega tipa, pa smo jo zajebavali, da če bo zmogla za vedno bit z njim- zarad sexa, ne . No pa ona prjavi, da ona lahko vedno leži, tudi če ji ne bo do sexa, pr tipih pa ni tko, ker pač če ni erekcije... Pol pa moja stara mama prjavi: Kaj mislš, da bo tebe vedno srbela!!! mi smo hmal počli od smeha, ker stara mama take strelja pr več kot 70-ih!
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
_*lunca*_ je dans izjavla na postaji, ful folka okol,pa zlo na glas: jooooj....kak se mi ga je zaluštal....pa se s kolegom začnema režat pa ji ni blo nč jasn,pa folk ful gleda pa ji rečem da kaj....pa prbije: jabolčnega soka
pol je še pa enga vidla,pač ku ji je ful dobr: a je maaaaaaaatiiiiiiijaaaaa
^^khm...glede na zg. post...zard tegalwe kurbirčka je teb pršl kolkr js vem (maaaaatiiiijaaaaa )
pol je še pa enga vidla,pač ku ji je ful dobr: a je maaaaaaaatiiiiiiijaaaaa
^^khm...glede na zg. post...zard tegalwe kurbirčka je teb pršl kolkr js vem (maaaaatiiiijaaaaa )
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Tonja v temi o plesu:
no sej lahko da je res,ampak js še vedno ne verjamem.me je pa kr nasmejal njen post.ni kaj, punca se je vživela
In ko so bili vsi reflektorji v diskaču uprti vame, ko so mi moški čestitali, da take gibčnosti še niso videli, ko je to povedal tudi dj in ko me je ena ženska (ki se ma za tahuj denserko) skoraj ubila z očmi, sem vedela, da se je moj trud poplačal.
no sej lahko da je res,ampak js še vedno ne verjamem.me je pa kr nasmejal njen post.ni kaj, punca se je vživela
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Včeraj sem sedela na klopci v Planetu Tuš (pa so me že itak vsi čudno gledali->nič novega...pač zarad izgleda), pa se kr naekrat vsede zraven mene en tip, pa mi reče: ''Ej, a ti travo kadiš?''
Pa jst: ''Ne.''
Tip gre do svojga kolega, pa mu reče: ''Puhnala sma ga.''
Misliiiim, wtf? =D
Pa jst: ''Ne.''
Tip gre do svojga kolega, pa mu reče: ''Puhnala sma ga.''
Misliiiim, wtf? =D
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Zoey - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2007
tiasha v temi naziv oz. izobrazba
Ok,ne morem da tega nebi objavila v tej temi...
OK it's look like da mene noben ne šmergla tko da ... here we go ... Jst sm za enkrat gimnazijski maturant, ampak se vztrajno trudim postat profesorica slovenjskega jezika in književnosti oz. diplomirana slovenistka ...
Ok,ne morem da tega nebi objavila v tej temi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov