Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
men so še zmer tele izjave od Chrisa Crockerja za zjokat smešne. leave britney alone tud na mojmu blogu.
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Tole sm slučajn našla na netu na brezveznem najstniškem forumu (osnovna šola vrjetno):
hahhahahahah Ta je za v psihiatrijo!
lejte jst sm sexala že z usmi z ful velik fanti z ful velik puncami ampk zdej se pa sprašujem če naj grem tut z matko pa fotrom sexat sej sm jih že uprašala pa sta rekla d lahku smu jst sm rekla da bom še uprašala na forumu kaj si misljo o tem ?
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
gregalina napisal/-a:Tole sm slučajn našla na netu na brezveznem najstniškem forumu (osnovna šola vrjetno):lejte jst sm sexala že z usmi z ful velik fanti z ful velik puncami ampk zdej se pa sprašujem če naj grem tut z matko pa fotrom sexat sej sm jih že uprašala pa sta rekla d lahku smu jst sm rekla da bom še uprašala na forumu kaj si misljo o tem ?
Samo tale ga pa zmaga
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Na enem drugemu forumu ena napiše na temo vaš popolni moški.
škoda,da nima napisano,kolk let ima..
* bi mu blo ime Nejc,Jaka al pa Žan,...od amerških pa kk Jack(seej wem),Michael(hh asociacija na Michaela Scofielda ),
* bi biu pilot (vojaški po možnosti)..(gledala Pearl Harbor par dni nazai tko d sm še pod vplivom filma)
* bi meu črne kratke lase
* dobr stil oblačenja (aja pa moru bi dobr zgledat z brezrokavnikom in srajco -lacoste stil ,d nau pomote)
* bi redno skrbeu za izgled ( pač frizurca,britje,and so on..) pol eem...
* bi biu prjazn,leep,nežn (če bi blo treba pa tut močn)
* oo men so tok ušeč tipi k dobr zgledajo u spodni majc pa kavbojkah. tko d bi moru dobr zgledat u tem,
* tm nek povprečn visok,težk,lepi zobki
* rd bi meu otroke,žwali, welik smisla za humor...
-
SpiCy - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2007
- Kraj: SpaCe
-katerega dela realnosti ne razumeš?
-kaj govoriš za eno pingvinščino?
-dva jahata peš
-suha cunja na dnu morja
-razlog za zamudo(V službo) = velik želod pred vrati moje garaže pa nisem mogel vn
-tudi pošteni ljudje naredijo kaj nepredvidljivega by capitan Jack Sparow
-lahko slišim škripanje tvojih možganov
-najbolša izjava moje frendice njenemu bivšmu:" Nikol NIKOL ne boš imel tok sexy riti kot on pa če si jo narišeš z najbolšimi jolly barvicami!"
-da te nam pojedla pa izplunla predn boš reku sugar baby
- jaz imam dvojno osebnost lohk sm batman po želji tud superman ker sem ravno ženska pa tud catwoman
-kaj govoriš za eno pingvinščino?
-dva jahata peš
-suha cunja na dnu morja
-razlog za zamudo(V službo) = velik želod pred vrati moje garaže pa nisem mogel vn
-tudi pošteni ljudje naredijo kaj nepredvidljivega by capitan Jack Sparow
-lahko slišim škripanje tvojih možganov
-najbolša izjava moje frendice njenemu bivšmu:" Nikol NIKOL ne boš imel tok sexy riti kot on pa če si jo narišeš z najbolšimi jolly barvicami!"
-da te nam pojedla pa izplunla predn boš reku sugar baby
- jaz imam dvojno osebnost lohk sm batman po želji tud superman ker sem ravno ženska pa tud catwoman
_- I don`t play your rules I make my own -_
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Maudisa napisal/-a:Na enem drugemu forumu ena napiše na temo vaš popolni moški.* bi mu blo ime Nejc,Jaka al pa Žan,...od amerških pa kk Jack(seej wem),Michael(hh asociacija na Michaela Scofielda ),
* bi biu pilot (vojaški po možnosti)..(gledala Pearl Harbor par dni nazai tko d sm še pod vplivom filma)
* bi meu črne kratke lase
* dobr stil oblačenja (aja pa moru bi dobr zgledat z brezrokavnikom in srajco -lacoste stil ,d nau pomote)
* bi redno skrbeu za izgled ( pač frizurca,britje,and so on..) pol eem...
* bi biu prjazn,leep,nežn (če bi blo treba pa tut močn)
* oo men so tok ušeč tipi k dobr zgledajo u spodni majc pa kavbojkah. tko d bi moru dobr zgledat u tem,
* tm nek povprečn visok,težk,lepi zobki
* rd bi meu otroke,žwali, welik smisla za humor...
Moogoče 10 let ... ker jst sm mela take sanje okol teh let enrkat
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
SpiCy napisal/-a:
Ubijalska .
Drgač pa izjava moje frendice, sva se pogovarjale o nekem priimku, pa mi ona začne nabijat: "A dej no, pa tilen res ni južnjaški priimek!" (tilen je ime tistmu tipču). Pa se jst začnem smejat, ona me pa začne butat. Šele pol je dujela kaj je sploh poanta mojga smeha
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Moj sodelavc dons, k je drgač luškan, ampak ma IQ od piščanca, me vpraša, če sm že bla v eni italijanski restavraciji in kaj majo kej za jest tam in mu jst naštevam, pa omenm njoke, on pa hoče bit duhovit, pa prbije:"Njoke?! A pa so dobr skuhani, al so še živi?!" Umrla sm
-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
sošolka....zadnji letnik gimnazije!!!
a nima človek dveh jeter!!???
a nima človek dveh jeter!!???
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov