Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *MissTweety*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
Moja izjava od danes; z atijem in mamo smo se pogovarjal, da bi blo potrebno it iskat med, k enemu družinskemu prijatelju. Pa je ati reku da bi vzel kostanjevga, z mamo pa sma hotle met cvetličnega. In sem na hitro rekla atiju: "Pa zasebe kup enga kostanjevga, za naju pa par čebelinih" potem mi pa še mami reče: "A misliš da kostanjevga pa kostanji nabirajo?" Smehi že zgodi zjutri
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
sm lih sprintala referat za geografijo (fizično - geografske značilnosti Goriških Brd) pa pride lih mama v sobo pa ji pokažem če je ql.. pa prelista pa reče: ja pa bi mogla kej od češnj napisat.
jst: ja pa če mam fizično-geografkse značilnost!!!!
mama: ja sej čišne so geografske, a niso? (se vid da je bla na firzerski)
jst: ja pa če mam fizično-geografkse značilnost!!!!
mama: ja sej čišne so geografske, a niso? (se vid da je bla na firzerski)
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
MORM PRLIMAT:
http://www.dnevnik.si/kolumne_komentarj ... ji/271011/
glede na to da sem bila na tej prireditvi 'voditeljica'
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
~NIA~ napisal/-a:MORM PRLIMAT:
kvaj to splčoh fora.. sploh ne razumem, kvaj hotla ta baba napisat
aja sm prebrala še tadrug odstavk. omg le0po opisano fazaniranje
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Darko Krajnc (kanidat za predsednika) nekej nabija o ustavi (na poptv v oddaji o predsedniških kanidatih) nakar se pogovor odvioje takole:
za njegovim nabijanjem nadaljuje Jelinčič:
...oh, gospod Kranjc pa ne ve veliko o ustavi...
kranjc: ........No, ja, glede na to da sem diplomiral iz ustave....
jelinčič:........sej veste, danes lahko diplomira že vsak (in se tanajbolj hinavsko zasmeje)
jelinčič:........sej veste, danes lahko diplomira že vsak (in se tanajbolj hinavsko zasmeje)
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
*purple* napisal/-a:Darko Krajnc (kanidat za predsednika) nekej nabija o ustavi (na poptv v oddaji o predsedniških kanidatih) nakar se pogovor odvioje takole:
to sem pa jaz tudi gledala na pop tv-ju
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
^^ ja to sm se tud jst nasmejala. sam mislm, da kranjc ni reku, da je diplomiral iz ustave, ampak iz socialnega dela...
no ampak smešno je blo pa vseeno!
no ampak smešno je blo pa vseeno!
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
Zadnjič na oddaji 24ur zvečer voditeljica Polona Movrin: "To bi bilo za danes vse, z vami je bila ekipa 14, em, 24 ur zvečer .."
V neki reviji na sliki vidim neko medicinsko sestro in vprašam mami, od kod mi je tako znana. Mami: "Ne vem, mogoče je bila tvoja babica, ko si se rodila.." ja, spomnm se je...
V neki reviji na sliki vidim neko medicinsko sestro in vprašam mami, od kod mi je tako znana. Mami: "Ne vem, mogoče je bila tvoja babica, ko si se rodila.." ja, spomnm se je...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
estrella19 napisal/-a:Zadnjič na oddaji 24ur zvečer voditeljica Polona Movrin: "To bi bilo za danes vse, z vami je bila ekipa 14, em, 24 ur zvečer .."
:
to sm tud jst vidla ja
al pa pr uni oddaji, Srečna linija al wtf je že, govori ena voditeljca vsa čudna (fasada ji je s frisa skor dol padla tok je bla napudrana ), cel čas:
ampak tisoč evrov še je tukaj...Še je tukaj tisoč evrov..apak zares, tisoč evrov še je tukaj...
mislm kera paciente na tv dajo nooo
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
*purple* napisal/-a:al pa pr uni oddaji, Srečna linija al wtf je že, govori ena voditeljca vsa čudna (fasada ji je s frisa skor dol padla tok je bla napudrana ), cel čas:
ampak tisoč evrov še je tukaj...Še je tukaj tisoč evrov..apak zares, tisoč evrov še je tukaj...
To babo trapasto, štuko zabito bi pa jst poslala sam še pomfri prodajat pa še to sam eno velikost porcije ker zihr ne razlikuje med malo in veliko...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov