Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
matr k zaklučm to prislno delo za računalnikom morm pobegnt od tega foruma k se bom poscal od smeha
*purple* napisal/-a:ti iz lastnih videnj povem, da mački so pedofili.
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
B: Saj ne bom živel celo življenje!
HASTA LUEGO
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
metron(temporary) napisal/-a:matr k zaklučm to prislno delo za računalnikom morm pobegnt od tega foruma k se bom poscal od smeha*purple* napisal/-a:ti iz lastnih videnj povem, da mački so pedofili.
metron to se ja za jokat kake pokajo eni po forumu
-
Melani - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
enkrat smo s kolegi hotli naročat taxi in je bil kao 6eur. in pol je hotla kolegica rečt:a gremo za 6 eurov s taxiu al gremo zastojn peš..
ampak zaradi vpliva alkohola je rekla: a gremo za 6 eurov peš al gremo zastojn s taxiu...
js sm se cel večer smejala....
ampak zaradi vpliva alkohola je rekla: a gremo za 6 eurov peš al gremo zastojn s taxiu...
js sm se cel večer smejala....
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
hehe, zdaj sem se ene luštne spomnila...
gremo jaz, kolegica in dva kolega malce opiti iz enega lokala (kolegica je bla najbol, ker je res težko hodla ), pa se ta kolegica zadere na glas: Glej tistega žrebca tam, kakšna huda čupa eeeej!" pa gre k "njemu", se "on" obrne in je bla to ena tipica, pa vsa prizadeta in osramočena glupo pogleda, mene je skor srat prtisnilo, pa moja dva kolega tudi. blo je pa sredi dneva in tam je blo kup folka pa vsi gledajo nas oz. bolj natančno kolegico
gremo jaz, kolegica in dva kolega malce opiti iz enega lokala (kolegica je bla najbol, ker je res težko hodla ), pa se ta kolegica zadere na glas: Glej tistega žrebca tam, kakšna huda čupa eeeej!" pa gre k "njemu", se "on" obrne in je bla to ena tipica, pa vsa prizadeta in osramočena glupo pogleda, mene je skor srat prtisnilo, pa moja dva kolega tudi. blo je pa sredi dneva in tam je blo kup folka pa vsi gledajo nas oz. bolj natančno kolegico
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 05. Jan. 2008 17:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
bejbika napisal/-a:dobro:... spet grem lahko varno peš~NIA~ napisal/-a:*to da nimam avta!! ojoj, sej res, mam bicikl!!!
Sory sam morm In ja moja prva misu je bla čist identična.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Jochie napisal/-a:Pozdravljeni!
Prosim, sporočite mi tudi vaše kontakte.
Hvala
LP, 5ra
tole je začetek in konec poslovnega e-maila, ki sem ga dobil od univ.dipl.ekonomistke, v kontaktu sva prvič!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
profesor geo (kolegica mi je razlagala, da je to njihov profič rekel): nekaj so ga razpizdili pri uri enkrat pa izstreli kot iz topa: "ja pa pisda... (se ugrizne v jezik pa nadaljuje) ---(pisda)mida (piramida kao je hotel reč ) ko so lih pri taki snovi bli. od takrat ga ne jemljejo več resno ko pravi piramide
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 27. Okt. 2007 15:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
tanchii - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2007
meni pa je sestrica danes rekla da se je en hoto vrečt iz 6. nadstropja, pa je pol mogo it k "psihopatu" pa sem ji rekla da je verjetno mislila psihiatra in ona me je hotla prepričat, da je mogo it psihopatu
tak smešno je zgledlo, ker je stara 8 let
tak smešno je zgledlo, ker je stara 8 let
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov