Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
kopirana izjava jochie-ja iz neke teme
haha umrla sm od smeha
npr. v ljubljano pogledat spomenik vsem taščam! (zmajski most)
haha umrla sm od smeha
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
V temi za Naj ličilo:
ravnilec od Remingtona
-
Zdej tko pride babi k men u sobo pa me najprej praša kdaj ju3 delam. Pa sm rekla da zutri in me je prašala če bi šla z njo mal kolesarit k se boji it sama če se ji kdaj kej zgodi. Pa sm rekla da je ju3 Umek v Tivoliju, da pa lahko greva u nedeljo. Ona pa men: ja pa sej greva lahko skupi, jst bi tud rada Umeka gledala jst sm umrla od smeha pol me pa praša: a to je ime kkšne predstave sploh ni vedla kdo je to, ampak ona bi ga gledala z mano
- *MissTweety*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
Zdej je že kr dost mesecev minilo od tega dogodka, ampak js se še zmeri ful smejim, ko se spomnem.
S kolegico sva šle čez Tivolski park, in na poti sva pač nekaj jedli, nato pa je blo treba odpadke nekam odvržt, in so ble najbližje tiste kante v katere mečejo vrečke s katerimi čistijo za psi. Pa midve to lepo vržemo notr, pa me kolegica vpraša: "Zakaj so pa te kante tak čudne?", pa ji js čist po domače povem "Ja za pasji drek so ane", pa gleda ona neki časa v tisto kanto, js gledam njo, nakar vpraša: "Kak pa pes doseže tja gor?" Js sm misla da me bo pobralo od smeha
S kolegico sva šle čez Tivolski park, in na poti sva pač nekaj jedli, nato pa je blo treba odpadke nekam odvržt, in so ble najbližje tiste kante v katere mečejo vrečke s katerimi čistijo za psi. Pa midve to lepo vržemo notr, pa me kolegica vpraša: "Zakaj so pa te kante tak čudne?", pa ji js čist po domače povem "Ja za pasji drek so ane", pa gleda ona neki časa v tisto kanto, js gledam njo, nakar vpraša: "Kak pa pes doseže tja gor?" Js sm misla da me bo pobralo od smeha
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
Sugar_baby napisal/-a:Zdej tko pride babi k men u sobo pa me najprej praša kdaj ju3 delam. Pa sm rekla da zutri in me je prašala če bi šla z njo mal kolesarit k se boji it sama če se ji kdaj kej zgodi. Pa sm rekla da je ju3 Umek v Tivoliju, da pa lahko greva u nedeljo. Ona pa men: ja pa sej greva lahko skupi, jst bi tud rada Umeka gledala jst sm umrla od smeha pol me pa praša: a to je ime kkšne predstave sploh ni vedla kdo je to, ampak ona bi ga gledala z mano
LOOOOOL
prejšn tedn smo šli 4.letniki po učbenike v šolo.. in tko tam govorimo jst in 2 sošolke o maturantskem (v pondelk grejo v grčijo)
Neja: jest bom simcu (šefu) rekla da nej mi kr na roko plača dnarsko in to 14 dni prej, ka rabim za na maturanca.. a misleš da bo?
jst: ja itak da bo, sej usem da če rečejo....
Petra: Ja pa reč še nej ti kr v evrih, da ti ne bo treba menjavat
(eni še niso dojel da nimamo več tolarjev) cel hodnik se je smejal
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
[karamelca] napisal/-a:Tole je treba zapisat, iz ust 23 let starega tipa na foro tega, da so tipi celo zivljenje bolj otrocji od zensk:
"Sej kdo se bo pa igral s froci? more bit en na njihovem nivoju"
Lepo, da priznajo, ha =)
moj šef trdi drgač: Tamala ma dons rojstni dan, jest grim na žur.. bo že žena poskrbela za otroke ka bodo pršl.. men ona itak prav da sm neumn.. nej bo pa ona z njimi ka je pametna..
-
Izjava ene bejbike iz teme priznam....nisem cele kopirala...sam en delček..ostalo je tko al tko nepomembno
...ker ma tak na glas TV, da bi si sosedi mirne duse lahko odklopli kablsko pa kr naso tv poslusali&gledli
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Izjava mojga tipa zdele, k sm lih brala temo o tem, da na Vrhniki strašijo uni modeli, oblečeni v unga iz Scary movie-ja in sm rekla:"Vsi pravjo, da bi se jih ful ustrašl, jst se jih sploh neb, men bi blo smešn!", moj tip pa prav:"Ja, ja, kva se jih neb, pomojem bi se tok zadrla, da bi ti še skoz rit zacvilil!"
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
jaz sem včerej razlagala moji kolegici, da sva šla midva v Snežno jamo in sm mal pomešala besede in moj končni stavek je bil:
Midva sva šla pa v snežno Ano, jama ...
Midva sva šla pa v snežno Ano, jama ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov