Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Moj bratranc, k pride sam 1x na let iz Nemčije, tko sprašuje sestrično o njeni mami (se prav o svoji teti), če ma kšnga tipa pa to, pa kaj je zdj to za en, k jo kliče (lih takrat jo je poklicu), če je zdj to njen ta nov pa to...in mu tko sestrična reče, k ji je blo pač mal nerodn priznat, da ma njena mat tipa:"Neeee no, to je sam prjatu, pride na kavo pa tko..." On pa njej čist razočaran nazaj:"Peder a?" Jst sm umrla ane
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
BeLLi napisal/-a:Kolegica ima na obisku enega američana. No, se odpravimo enkrat skupaj vn in ta američan pač po angleško lepo pove, da bi jedel piškote ali čokolado. Drug kolega v naši družbi pa: "oh do you sugar fall down?".
najhujša!!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst sm mela neki let nazaj na dopustu enga tipčka iz Nepala, drgač živi in dela v Londonu.
In tko smo mel kosilo in mu moja sestra hoče ponudit zelje, pa mu reče:"Would you like some garbage?" Garbage so smeti, ona je misnla na cabbage.
Jst sm ga pa tud skoz neki hecala, bogi revež, k smo šli k moji stari mami na obisk, sm mu natvezla, da je pr nas navada, da k ti kšn starejši odpre vrata, da mu morš salutirat in zapet zdravljico in tko mama odpre vrata, on pa roko gor, k da bi Hitlerja sreču
Pa smešn je blo, k smo šli v Postonjsko jamo in so ble lih žive jaslce. Uni morjo čist pr mir stat, pa bit resni, on jih je pa res snemu s kamero z vseh možnih kotov in jih ves vesel sprašval:"Hellooo! How are you today?" Uni so se začel tok smejat ane
In tko smo mel kosilo in mu moja sestra hoče ponudit zelje, pa mu reče:"Would you like some garbage?" Garbage so smeti, ona je misnla na cabbage.
Jst sm ga pa tud skoz neki hecala, bogi revež, k smo šli k moji stari mami na obisk, sm mu natvezla, da je pr nas navada, da k ti kšn starejši odpre vrata, da mu morš salutirat in zapet zdravljico in tko mama odpre vrata, on pa roko gor, k da bi Hitlerja sreču
Pa smešn je blo, k smo šli v Postonjsko jamo in so ble lih žive jaslce. Uni morjo čist pr mir stat, pa bit resni, on jih je pa res snemu s kamero z vseh možnih kotov in jih ves vesel sprašval:"Hellooo! How are you today?" Uni so se začel tok smejat ane
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
BeLLi napisal/-a:Še 2 cvetki popačene slogleščine
Fak no, kok stersov mam js še za prevokat du fleta.
Prevod:Joj, koliko stopnic imam še za prehoditi do stanovanja.
Pa nove travzrse si morm ubajat.
Prevod: Kupiti si moram nove hlače.
sorči k lajfčkam pa tvoj ejr bridam
(oprosti ker živim in vdihujem tvoj zrak)
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
Libido. napisal/-a:BeLLi napisal/-a:Še 2 cvetki popačene slogleščine
Fak no, kok stersov mam js še za prevokat du fleta.
Prevod:Joj, koliko stopnic imam še za prehoditi do stanovanja.
Pa nove travzrse si morm ubajat.
Prevod: Kupiti si moram nove hlače.
sorči k lajfčkam pa tvoj ejr bridam
(oprosti ker živim in vdihujem tvoj zrak)
jaz še vem enga ne hodit po stret da te nebo kar podrajvu
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Jaz tut, jaz tut
--> Je doga na walk peljal, pa ga je skor kar podrajvu! (je peljal psa na sprehod, pa ga je skoraj avto povozil)
--> Je doga na walk peljal, pa je slajdno, pa si je legico broukal! (je peljal psa na sprehod, pa mu je spodrsnilo in si je zlomil nogo)
--> Je doga na walk peljal, pa ga je skor kar podrajvu! (je peljal psa na sprehod, pa ga je skoraj avto povozil)
--> Je doga na walk peljal, pa je slajdno, pa si je legico broukal! (je peljal psa na sprehod, pa mu je spodrsnilo in si je zlomil nogo)
Hello, 911. I''m on fire!
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Jst sm se dans tok nasmejala...
Moja mami je tko spala menda sam 3 ure, pa je bla čist crkjena (kdo pa ne bi biu?), pa smo šli nekam skupi in je zato šla do babice (živi nad nami), da bi jo prosla, če lahko da psom kosilu.
In reče:
Mt:''Čevapi za fante so v garaži.''
Pa jo babi čudn pogleda.
Mt:''Mislim, testenine za fante so v hladilniku.''
Jst nism mogla verjet da se je lahko tko zmotla...
Moja mami je tko spala menda sam 3 ure, pa je bla čist crkjena (kdo pa ne bi biu?), pa smo šli nekam skupi in je zato šla do babice (živi nad nami), da bi jo prosla, če lahko da psom kosilu.
In reče:
Mt:''Čevapi za fante so v garaži.''
Pa jo babi čudn pogleda.
Mt:''Mislim, testenine za fante so v hladilniku.''
Jst nism mogla verjet da se je lahko tko zmotla...
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
to niti ni izjava tedna.. je ubistvu monolog, ko sta me starša posnela na kaseto ko sm mela 2 leti..
nekak tkole gre (čist počas sm govorila): enkrat je biu en vovk! in je blo še sedem kozličkov. pa mama kozica. in je šla u torgorwina in pal je pršu vovk pa je pažvončau pa patrkau tok-tok, din-don.. 'kadu je' sa uprašel kozlički. 'vaša mamica, prnesla sm kolačke iz torgorwine, adprite' je reku vovk.. pal.. pal je pa nikej blu.. mama kej je pa pal blu?
če bi znala dat iz avdio kasete na komp bi tud objavla looool
nekak tkole gre (čist počas sm govorila): enkrat je biu en vovk! in je blo še sedem kozličkov. pa mama kozica. in je šla u torgorwina in pal je pršu vovk pa je pažvončau pa patrkau tok-tok, din-don.. 'kadu je' sa uprašel kozlički. 'vaša mamica, prnesla sm kolačke iz torgorwine, adprite' je reku vovk.. pal.. pal je pa nikej blu.. mama kej je pa pal blu?
če bi znala dat iz avdio kasete na komp bi tud objavla looool
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
mogoče je misla še sramne
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov