Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Joj, js mam razne cvetke v razredu. Sploh so eni nepismeni . Sošolka je npr. napisala vedeževanje iz zvest in pa vrt na slad (ena slika pač). Grozljivo, sploh če je to 2. letnik gimnazije.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Jst sm se dans zjutri tok nasmejala.
Mami ve, da mi TH niso všeč. Pa je bil njihov video na TV-ju, pa je ravno kazal pevca.
Mami:Uh, tole je pa neki za Gajo...
[oči pogleda na TV]
Oči: Ja sej, kaj pa je narobe z njo.
^^je mislu, da je punca
Mami ve, da mi TH niso všeč. Pa je bil njihov video na TV-ju, pa je ravno kazal pevca.
Mami:Uh, tole je pa neki za Gajo...
[oči pogleda na TV]
Oči: Ja sej, kaj pa je narobe z njo.
^^je mislu, da je punca
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
V soboto smo se jst pa moj, pa še ena soseda pa sosed pelal v avtu In je moj šu pač po eni cesti rikverc (vzvratno). In jst tko uprašam čez neki časa: Ei Mare pa u keri prestavi maš ti to, v prvi al v drugi? In pol un reče: ŽuŽa v rikverc Sploh mi ni jasn kako sm loh kej tako neumnga vprašala, pol smo se še cel večer temu smejal.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Mogoče ne bo tko smešn, kokr je takrat izpadl...lansk let se jst, kolegica in moja sestrična zmenmo, da gremo na morje, to je blo skor sred noči. In se odpelemo k sestrični dam, da je vzela stvari za s sabo. Njena starejša sestra je pa že spala. Sestrična ji da lupčka in ji reče:"Adijo, mi gremo na morje!", una se pa dvigne vsa zgublena in zalimana in prbije:"Zakva pa jst ne grem?!"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov