Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
ena kruta:
včeraj smo bili na poslovni večerji z italijani, je italijanka jedla piščanca, pa ji je njen šef rekel, da je kanibal!
razlaga za tablonde: Kanibalizem pomeni prehranjevanje s pripadniki lastne biološke vrste. pri tem naj bi kura jedla piščanca, kar pomeni, da ima svojo podrejeno za kuro!
včeraj smo bili na poslovni večerji z italijani, je italijanka jedla piščanca, pa ji je njen šef rekel, da je kanibal!
razlaga za tablonde: Kanibalizem pomeni prehranjevanje s pripadniki lastne biološke vrste. pri tem naj bi kura jedla piščanca, kar pomeni, da ima svojo podrejeno za kuro!
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jochie napisal/-a:ena kruta:
Pri nas doma je to ustaljeno zafrkavanje
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
par komedij s treningov :
* dons trener eno pogleda pa reče: aaa, trebušne bolijo ane..ona pa odgovori: radiator popravlam k bo kmal zima (razlaga: radiator je mišlen za 6-pack)
* v garderobi: ejo xxx, dons smo pa lepi?..odg: kvaa? ja kdaj pa nism?
* še ena z garderobe...pač so ene mal firbčne: ei kerga maš pa ti kj zdj? ei nč nimam..druga: aiaa, zdj te šele razumem kva tebe v resnici zanima
* predcednik kluba nam dons deli ene spodne dele dresa..pa se vglasi en član, da bi on tud kj rd dobu..pa mu odgovori: a dj nehi no..tole je še za tvojga tiča premejhn
* dons trener eno pogleda pa reče: aaa, trebušne bolijo ane..ona pa odgovori: radiator popravlam k bo kmal zima (razlaga: radiator je mišlen za 6-pack)
* v garderobi: ejo xxx, dons smo pa lepi?..odg: kvaa? ja kdaj pa nism?
* še ena z garderobe...pač so ene mal firbčne: ei kerga maš pa ti kj zdj? ei nč nimam..druga: aiaa, zdj te šele razumem kva tebe v resnici zanima
* predcednik kluba nam dons deli ene spodne dele dresa..pa se vglasi en član, da bi on tud kj rd dobu..pa mu odgovori: a dj nehi no..tole je še za tvojga tiča premejhn
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Jochie napisal/-a:*nAughTykA* napisal/-a:Odvisno za kakšno vrsto joge gre...pri večini asanah power joge bi se ti zlomil na pol in ves cosmopolitan forum bi bil hvaležen "sklopu dihalnih in meditacijskih vaj".
ko joga ni za upokojence TVS!
ja dj taj huda *nAughTykA* mi te čist podpiramo
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Moja mama, ko poje komad Johhny B.
Pravilno gre takole: Johnny B. how much there is to see, just open your eyes and listen to me.
Mamina verzija: Johhny B. how much I can you see, just open your ass and listen to me
Pravilno gre takole: Johnny B. how much there is to see, just open your eyes and listen to me.
Mamina verzija: Johhny B. how much I can you see, just open your ass and listen to me
You want me to be something I can never ever be.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Uhjej... včerej me kliče nek fantek, če bi mu lahko dala inštrukcije iz slovenščine, ker je popravca zgrnu. Potem pa ga vprašam kaj je bil vprašan, da ni znal. IN je reku, da je mogu povedat obnovo Devetega brata...
Sej ni čudno da je zgrnu. Js ga še na naslednjem roku nebi spustla
My dreams are my reality...
-
MusTangicA - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
*pupika* napisal/-a:Uhjej... včerej me kliče nek fantek, če bi mu lahko dala inštrukcije iz slovenščine, ker je popravca zgrnu. Potem pa ga vprašam kaj je bil vprašan, da ni znal. IN je reku, da je mogu povedat obnovo Devetega brata...
Ja halo?! Ta mi je pa svetovna Bravo fantič, mislem, da si ti prihodnost slovenske slavistike!
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
MusTangicA napisal/-a:*pupika* napisal/-a:Uhjej... včerej me kliče nek fantek, če bi mu lahko dala inštrukcije iz slovenščine, ker je popravca zgrnu. Potem pa ga vprašam kaj je bil vprašan, da ni znal. IN je reku, da je mogu povedat obnovo Devetega brata...
Ja halo?! Ta mi je pa svetovna Bravo fantič, mislem, da si ti prihodnost slovenske slavistike!
Jaz tud nisem Devetega brata prebrala Ampak enostavno ni šlo... Sem pa vse ostalo zato
Lahko imam vse.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov