Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
V temi: Kaj vam je odvratno na tipu/ženski? mi je bla ful smešna izjava od *purple*:
*purple* napisal/-a:ja jemina iz tvoje riti se verjetno širijo dišave chanel NO.5 sploh potem ko se pokakaš
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Ta mali bratranec je v soboto na poroki izjavil eno tok dobro,...
Stric (ženin): " Nič se vidimo v jutri v Sončku, a ne?"
Tamau: "Nič ne boš več v Sončka hodil, ker si zdej poročen!"
Požel je salve smeha in bučen aplavz
Stric (ženin): " Nič se vidimo v jutri v Sončku, a ne?"
Tamau: "Nič ne boš več v Sončka hodil, ker si zdej poročen!"
Požel je salve smeha in bučen aplavz
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Mali že ve . Upam, da se bo tega spomnu tud, ko bo začel mal več razmišlat s spodnjo glavo .
Pa še tole, sicer ni smešno za dol past, je pa simpatičen izgovor...prej mami omenm, da sm že lačna in da zakaj se mi zadne dni dogaja, da se sploh ne morm najest, pa pravi "Pomoje mava to en virus..."
Včeri pa v službi eni stranki prodam mobitel pa ji razložim, da ga mora dat pred prvo uporabo filat za 16 ur. In me vpraša: "A baterija mora bit v telefonu med polnjenjem?" Ja čudn!!
Pa še tole, sicer ni smešno za dol past, je pa simpatičen izgovor...prej mami omenm, da sm že lačna in da zakaj se mi zadne dni dogaja, da se sploh ne morm najest, pa pravi "Pomoje mava to en virus..."
Včeri pa v službi eni stranki prodam mobitel pa ji razložim, da ga mora dat pred prvo uporabo filat za 16 ur. In me vpraša: "A baterija mora bit v telefonu med polnjenjem?" Ja čudn!!
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
Jst sm šla učeri na šiht z rolerji, pa superge sm mela sabo v ruzaku. In pol zvečer po šihtu sm šla š k lubiju pa sm pršla pač bolj pozn domov. In zutri k ustanm, mi zabije dedi: ja učeri si bla pa bolj pozna, a se ti je kolešček zataknu
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Sugar_baby napisal/-a:Jst sm šla učeri na šiht z rolerji, pa superge sm mela sabo v ruzaku. In pol zvečer po šihtu sm šla š k lubiju pa sm pršla pač bolj pozn domov. In zutri k ustanm, mi zabije dedi: ja učeri si bla pa bolj pozna, a se ti je kolešček zataknu
Brutal
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
*ange|* napisal/-a:
Tole sem jst fotru enkrat rekla (strup je v manjših flaškah), pa mi je nazaj zabiu: ja, sej drek se tut na analizo da v majhnih flaškah...
Jst sem tut mickena...ko so me zadnjič merli sem bila visoka celih 159cm. j
Hi hi hi
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
V glavnem maste bolj smešne tukaj, no tale ni tolk zlo, pa vseeno ...
Današnja sodelavčeva izjava (neki je en članek o fincih bral in potem izjava):
Vsak Finec ima svojo danko, ampak nima pa vsak Danec svoje finke.
Pa lansko leto, mamina kolegica je bila na Kubi menda za dva tedna, in vse kar je tam počela, je bila pot iz hotela na plažo, nobenega izleta se ni udeležila ... in ko jo vprašam, kako zgledajo mesta in naselja, ona reče: "Ja tisto kar sem iz letala videla, je kar zanimivo."
Današnja sodelavčeva izjava (neki je en članek o fincih bral in potem izjava):
Vsak Finec ima svojo danko, ampak nima pa vsak Danec svoje finke.
Pa lansko leto, mamina kolegica je bila na Kubi menda za dva tedna, in vse kar je tam počela, je bila pot iz hotela na plažo, nobenega izleta se ni udeležila ... in ko jo vprašam, kako zgledajo mesta in naselja, ona reče: "Ja tisto kar sem iz letala videla, je kar zanimivo."
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
V temi Priznam da... me je *purple* nasmejala s tole izjavo:
*purple* napisal/-a:da bi zdele sam spokala kufre in šla čist sama samcata taborit v kočevje med medvede, ker bi se zihr boljš mela
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov