Izjava tedna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hehehe
Al pa tale:
Ma dej, ti maš itak vakuum v glavi.
Ena blondika: Ja vsaj neki mam..
Al pa tale:
Ma dej, ti maš itak vakuum v glavi.
Ena blondika: Ja vsaj neki mam..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
damn im sooo f.... horny! :D:D
-
Bluegirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
izitanči napisal/-a:"Čakam, da se zgodi, da me ljubezen nokavtira. Samo popolni knock out je lahko lepši od samskega življenja. Polovične klofute ne zaležejo."
Samec JAN PLESTENJAK, v Jani, o ljubezni.
"
Joj, kaj se fura na latino, mislim ono patetika bla bla bla.
:smajlek, ki bruha:
In zakaj nimamo smajleka, ki bruha? Vcasih tako lustno lahko izrazis obcutke s tem smajlekom .
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Pr fizki...
sošolka reče sošolcu: "Pa kam si dau zdj tist listek?"
Sošolc: "Dau sm ga nazaj da ga pošlejo naprej!"
Enga mojga sošolca je 1x ena ženska vprašala kaj je po horoskopu. In tip ji odgovori: "Uspredih sem strelec, uzad pa devica!"
enkrat gledamo pentagrame, pa pride moj sošolc zravn pa reče: u, lej, telegram
sošolka reče sošolcu: "Pa kam si dau zdj tist listek?"
Sošolc: "Dau sm ga nazaj da ga pošlejo naprej!"
Enga mojga sošolca je 1x ena ženska vprašala kaj je po horoskopu. In tip ji odgovori: "Uspredih sem strelec, uzad pa devica!"
enkrat gledamo pentagrame, pa pride moj sošolc zravn pa reče: u, lej, telegram
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
jancy napisal/-a:smo na pijači, ena moja sošolka, ko dobi naročen juice reče: "pa daj, spet sem si juice naročla, dobla pa pomarančni sok!"
(upam da ne bere, ker drugač )
eheheh
A to se je potem zavedla, da se je zmotla?
-
smehec - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2005
- Kraj: Maribor
http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php ... &c_id=9541
izjava tedna v tej objavi:
"Med bivanjem v bolnišnici ga je obiskal tudi Bush, ki je nazadnje padel s kolesom maja lani na ranču v Teksasu."
izjava tedna v tej objavi:
"Med bivanjem v bolnišnici ga je obiskal tudi Bush, ki je nazadnje padel s kolesom maja lani na ranču v Teksasu."
-
smehec - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2005
- Kraj: Maribor
http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php ... &c_id=1679
tudi tukaj je najbolj zanimiv zadni odstavek:
"Bush naj bi imel v ponedeljek zelo pomemben televizijski govor o ameriških načrtih v Iraku. Predsednik je med kolesarjenjem nosil čelado. Zavrnil je pomoč telesnih stražarjev ter sam odkolesaril preostanek poti. Proga je bila zaradi dežja zelo težka, je še povedal Duffy."
sploh pa zadni stavek
tudi tukaj je najbolj zanimiv zadni odstavek:
"Bush naj bi imel v ponedeljek zelo pomemben televizijski govor o ameriških načrtih v Iraku. Predsednik je med kolesarjenjem nosil čelado. Zavrnil je pomoč telesnih stražarjev ter sam odkolesaril preostanek poti. Proga je bila zaradi dežja zelo težka, je še povedal Duffy."
sploh pa zadni stavek
-
Pikolinca - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
Aha..zdj sm se spomnla.. Tko sm s frendicami na pijači.. pa pride kelner in pač vpraša kaj bi mele.. in jst tko rečem juice.. sveže izstisnjen..pa mi frendica pršepne to je dragoo..pa jst tko pol...aja nee nee, jst bi rajš mela un...umetn juice pa me kelner tko pogleda..pa reče..ja mamo umetnega...juicea
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
*~LUCIFER~* napisal/-a:LARIKA napisal/-a:Danes sem tole izjavo zasledila na radiu Antena:
Ženske se morajo kar naprej prhat zato,ker jim češplja zašvica, še posebej tistim ki nimajo obrite,...
ja, jz sm tud to slisala..skoda da ni vseh prispelih sms-ov za tole izjavo prebral..
Ja res škoda da ni prebral še ostalih, samo je res huda sem se režala kot že dolg ne
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov