izgovori vedno pridejo prav...

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 29. Maj. 2008 6:19

sošolec v osnovni šoli je reko, da je zamudo, ker mu je umrl hrček :rofl: :rofl:

drugač pa mam tudi jaz te standard izgovore - slabost, zobozdravnik, sestanki z drugimi profesorji itd...
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 13. Jun. 2008 18:04

spomnim se, da je 1x en sosošolec na opravičilo napisal, da je zamudil, ker je reševal mačko z drevesa, gasilcev pa tudi ni bilo od nikoder :rofl:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Enschede » 13. Jun. 2008 18:05

kolega enkrat reku da je bus šel tankat pa je dobu opravičeno :D
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 13. Jun. 2008 18:52

Jaz sem pa vedno povedla po resnici :roll: . Pa predsednica sem bla (nikak za zgled).
Če sem bla na kafeji 2 uri, so vse babe nosle opravičila, jaz sem povedla tršici, da se vrečega kofeja ne pije, da se poleg kofeja skadi par cigaretu in da je takrat čas, da se s kom pomeniš. In da v eni uri ne morm prit nazaj, ampak rabim 2 uri.
Ko sem se bližala ukoro pred izklučitvijo (namerno), mi je rekla razredničarka, da bom dobila počasi tale ukor. Pa sem ji rekla, da kamot, da itak na njega čakam. In me je debelo pogledala, češ zakaj. In sem ji rekla, da želim bit enkrat zgled svojim otrokom, da bodo vedeli po kom se mrjo zgledovat :D . Ampak od takrat me nikol niti prašala ni, zakaj me ni blo, je vse opravičla (je vidla da je*em) :motz:
Pole me je enkrat tršica klicala na razgovor, ker se me je bala :wink: . In ko mi je razlagala kaj in zakaj in kako in .... (je trajalo) in kaj imam za povedat v svoj zagovor, sem jo pogledala v oči in jo vprašala: "Mate redovalnico v rokah vi ali jaz?". Pa sem vstala in šla.
Vedno po resnici povedla in nikol mela problemov :) .

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov