izgovori vedno pridejo prav...

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 27. Maj. 2008 19:13

Uf jst nism pa nic takega nikol govoru. Nisem nic sprical ali pa zamujal.
Drugace pa...najboljse lazi so tiste, ki te ne prikazejo v lepi luci.
Uporabniški avatar
bluebell
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bluebell » 27. Maj. 2008 19:52

Sošolka v sš je ful pogosto zamujala. 1x je mela tak izgovor,da je na postaji čakala na avtobus z vrečko v roki in da ji šofer ni hotel ustavit, kr je ziher mislil, da ma bombo v vrečki. Razredničarka jo je sam gledala in rekla neopravičena :D Mi smo še cel dan crkavali od smeha.
Moji izgovori pa so ponavadi bli zamuda avtobusa (sploh,ko je blo ful snega) in nesreče na cesti.
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lilli* » 27. Maj. 2008 20:23

heh... zdaj sem se spomnila enga zdaj že bivšega sošolca... ta je res imel orginalne izjave..
V prvem letniku je šprical mislim da prvi dve uri...in potem, ko smo mel razredno..razrednik je res bil faca...vpraša tega fanta..ja ti kje pa si bil v ponedeljek prvo uro.. Ta pa pravi, da je mel slikanje hrbtenice :lach:

Profesor ga ves z navdušenjem posluša..vidno kaže zanimanje za njegove "probleme" z hrbtenico..pol mu pa pravi...čuj pa pri kerem zdravniku si bil ti v pon. ob pol sedmih..veš jaz bi tudi šel k temu, ker večina jih začne ob osmih delat ...ej cel razred se je tako krohotal da jooj :lol:

Pa ta je še dobra..bil je lih čas ko smo uro premaknil..in smo mel prvi dve uri v pon. biologijo..pa pride sošolc sred druge ure not pa ga profesorca vpraša kje hodi...ta pa izjavi, da so doma včeraj pozabili uro premaknit :lol:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 27. Maj. 2008 21:00

ampak fora je, ko se ti res zgodi nekaj ful čudnega.. in ti pol nihče ne vrjame :D
mi smo enkrat v OŠ dobili one vmesne ocene domov.. in bi jih starši mogli podpisat in vrnit. jaz sem pa ravno takra pisala pismo bivši sošolki v nemčijo in sem očitno oni papir nekako vmes stlačla.. pa se mi je še zdelo čudno, ko se je čez ovojnico svetil nbek barvni papir..pa sem rekla..ah pa kaj in odposlala.. ko nisem našla onih ocen sem se pa z grozo spomnila da oni papir potuje v nemčijo.. ko sem to povedla razredničarki mi seveda ni verjela.. in je klicala starše v šolo.. :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 27. Maj. 2008 21:15

:rofl: rachka - tale tvoja prigoda je huda ja! :lach:

Mam jst tut eno - no ni glih izgovor - je pa nucalo da sem se losala telovadbe u srednji za en mesec :D Sem pač mela angino in mi dohtar valjda da opravičilo za telovadbo za naslednji teden...in jst lepo mal popravim datum, tko da je namesto en teden vn pršlo en mesec opravičene telovadbe...Ne spomnem se več točno, ampak mislim da sem iz do 15.5. popraula na do 15.6. al neki tazga... :D :roll:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 27. Maj. 2008 23:42

Dej nehi, men je ratal nekak spalamudit, da mi ceu let ni blo treba telovadt :D Na začetku letnika sm rekla profesorci, da mam ful glavobole, če se fizično naprezam in da mam vsak let oktobra preglede in da ji bom pač takrat prnesla opravičilo, če ga bom dubla. Seveda je ona to po enmu mescu pozabla (da sm ji dolžna še opravičilo) in men ceu let ni blo treba telovadt...razn kej tazga, kjer se nismo prov zlo naprezal. No sj, to se ni lih za hvalt, ampak se mi je čist "ponesreč" usral :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Maj. 2008 23:53

uf, jst sm mela tud en kup izgovorov.
pr telovadbi sem natvezla, da če ful laufam začnem kri pluvat in mi je kr opravičla kuperja pa na 600 za vsa tri leta :D

potem za zamujanje v šolo, oziroma špricanje, pa vse od raznega zamujanja/pokvarjenga busa, enih stotih prometnih nesreč pa gradbišč (sej ne da je prfoksa bla iz istga konca pa da da mi je zmer nasedla), pa vse možne preizskave sem mela, pa mami je prepočas vozila, pa fotra sva čakale da naju z mami pride sikat, pa na kolesu mi je guma spustila, ....skratka kar češ sm/smo se zmisll. :D

sem pa enkrat uletela a drugo uro pa smo mel lih razredničarko.In me najprej skurca kaj se delam norca in kje sm bla.Pa se mi ni dal lagat in sm ji rekla da sem bla na kavi tko kot je blo res.In mi je tisto uro opravičla, ker je rekla da se ji vsaj enkrat nism zlagala in ji po pravic povedala :D

enkrat pa še na zdravstveni ko s bla, sm s sošolko špricala kemijo in midve sva lepo sedele na klopci pred šolo in se pogovarjale.nakar pride direkt po končani uri ko je bil glavni odmor, profesor za kemijo mim in midve obedve na tla za klopco in se kao skrivava.pa pride prfoks zraven, že ves tečen in da se bo zdru na naju pa začnem jst jambrat kao; joj profesor a pridete mal pogledat sem lečo zgubila pa nč ne vidim, pa jo iščeva že celo uro.In model nasede in začne iskat lečo z nama s sošolko :lol: In pol jst usa žalostna pa u bedu ker jo nismo najdl.a nikol nism mela problemov z očmi ne leč in ne očal. :lol: seveda ura je bla opravičena.

pa še to je blo zanimiv z razredničarko k je žlahta od mojga fanta pa tud soseda.in ko sm rekla da morm eno uro prej ker grem z mjom nekam mi je vse opravičla.Valda ne more zahinavt žlahti. :D
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 28. Maj. 2008 6:46

dobri izgovori .. :lol:
pri nas je enkrat sošolc prišel sredi ure v razred in naredil sad face pa začel, da mu nekdo torbo ukradu ... profesor pa takoj šel z njim iskat torbo, pol je hotel it k ravnatelju prijavit itd. torba pa lepo v omarci :D
enkrat sta prišli sošolki sredi ure vrazred s sladoledom v rokah in rekli, da ko sta hodli, nista vidli lukne (gradbinci so nekaj delali) in sta not padli ... obe čisti in s sladoledom v rokah!! profesorca pa je verjela in ju začela spraševat, če jevse vredu!
enkrat, sam to se je pa res zgodilo, je pa šla ena sošolka po drugo in sta vmes skočli v trgovino ... sošolka si je zaklenla ključe v avto, poklicala sošolca in potem so vsi trije zamudili k uri.
en sošolc, isti, ki si je zmislil ukradeno torbo, je rekel, da je zamudil zato, ker so doma meli poplavo ....
je pa mela ena sošolka vsaki ponedeljek nesrečo z avtom :lol:
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 28. Maj. 2008 8:38

Ojoj, v srednji šoli sem jih mela tut jaz ful...
Najbolj grozno je blo, ko bi mogla bit oba s sošolcem vprašana kemijo in se nisva naučila...In pol se on odloči, da bo on "po moško" uredil, da ne bova vprašana. :D No in res gre do te profesorce s totalno sad faco...In ji začne nalagat, da mu je čez vikend umrl stric in da ni mel časa se učit, itd. No in ženska naju res opraviči spraševanja (pojma nimam, zakaj je mene opravičla, ampak ok :D). Naslednji teden, ISTA zgodba. Ji je spet rekel identično in je spet nasledla. In dejansko je pol en mesec in pol hodil do nje in ji to govoril (in vedno je rekel, da mu je TA teden umrl stric) in ženska je vedno nasedla. Po enmu mescu in pol je pa že pozabla in je spraševala kar naprej po seznamu, tako da pol sploh nisva bla nikol vprašana. :rofl:

Sicer pa se zdej ne spomnim nič posebnega, pač glavoboli, nisem dobila za parkirat (kao, hodila sem pa peš, ker sem živela 1km proč od šole)... Čeprav pri nas je bla tok bedna šola (oz. razredničarka), da se pol v tretjem in četrtem letniku sploh ni blo treba več zmišljevat, kaj šele da bi kej spraševala kje smo bli (kljub temu, da so nekateri recimo manjkali vsak dan samo pri angleščini tut po dva meseca).

Aja, najbolj pis*arija je pa bla, ko je en sošolc, ki je res skooooooos šprical (oz. bolje povedano, je v šolo prišel enkrat na mesec) natvezil profesorci matematike, da ni prišel pisat testa, ker je njegova mama tetraplegik in pol napletel celo zgodbo zraven... Naša razredničarka je pa osebno poznala njegovo mamo. No ja, takrat je bla pa kar velika scena.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 28. Maj. 2008 8:59

Me punce smo ponavad pr športni zmer govorle, da mamo menstro, pa je una zmer lajnala da lahk vseen tečemo. Sam beda je k te pa res boli, ti pa ne verjame več. Pol pa rečeš, da nimaš opreme :)
Drgča pa zamujala nit nism, pa mel smo tud tazga profesorja, da ni nit sprašvav, razn če si res velikrat manku. Jz sm enkrat zaspala, pa sm mela kr opravičen. Enkrat smo s sošolkam v garderoi počakala ene 15 min, k je spraševala pa smo rekle, da smo mele športno, kar je blo res in da smo se preoblačle tok cajta.
Heh...nam pozabla umivanja pod tuši v šoli namesto matematke :) sam takrat nam je dovolila, k smo ble mokre od teka.
Drgač pa doma pa nit nism uporabljala takih izgovorov, vsaj večinoma ne, k ne znam glih lagat. Pa tud brezveze se mi zdi.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 28. Maj. 2008 8:59

Me punce smo ponavad pr športni zmer govorle, da mamo menstro, pa je una zmer lajnala da lahk vseen tečemo. Sam beda je k te pa res boli, ti pa ne verjame več. Pol pa rečeš, da nimaš opreme :)
Drgča pa zamujala nit nism, pa mel smo tud tazga profesorja, da ni nit sprašvav, razn če si res velikrat manku. Jz sm enkrat zaspala, pa sm mela kr opravičen. Enkrat smo s sošolkam v garderoi počakala ene 15 min, k je spraševala pa smo rekle, da smo mele športno, kar je blo res in da smo se preoblačle tok cajta.
Heh...nam pozabla umivanja pod tuši v šoli namesto matematke :) sam takrat nam je dovolila, k smo ble mokre od teka.
Drgač pa doma pa nit nism uporabljala takih izgovorov, vsaj večinoma ne, k ne znam glih lagat. Pa tud brezveze se mi zdi.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 28. Maj. 2008 10:24

Pri meni je bil največkrat aktualen zobozdravnik, pa naj je šlo za špricanje, ali sem si zaspala ali pa je avtobus zamujal. Mi je blo kar čudno, da nobeden ni nikoli nič rekel, ker sem imela zobarja 3-4x na mesec :D
Uporabniški avatar
nikita88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikita88 » 28. Maj. 2008 21:25

Pri nas so pa v sš zaklepali šolo in kdor je zamudu tist zvonenje ni smel notr. :D In pol je hotu folk na vsak način notr pridt, varnostnik je pa letov na vse vhode pa zapirov...lol. Res briljantna ideja to zaklepanje. :D Tko da smo šli v takih primerih kr na kavico.... Ampak je bla pa pol zmer neopravičena če si reku da so te zaklenil. :(
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Maj. 2008 23:36

^^lool pri nas so tudi neki takega hotli naredit, ampak nevem kaj je blo potem s to idejo :D

Moji izgovori ponavadi:
¤osebni problemi (in potem naj si razlagajo kork vejo)
¤zobozdravnik (največkrat)
¤bolezen (ponavadi kšna enodnevna huda bolezen :D )
¤1x smo z mamo razmišljale, kej bi blo tko izvirno, in sva napisale: Prosim, da opravičite..........ker sta si s fantom vzela prost dan, saj se nista videla cel teden :D ...In razredničarka je sprejela, vsa srečna ker sem končno povedla po resnici :D

Moj sošolc je imel legendarno opravičilo: Prosim, da opravičite temu in temu, ker se je cepil in je preventiva boljša od kurative!

Vsi smo krepali od smeha :lol:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 29. Maj. 2008 2:04

*purple* napisal/-a:uf, jst sm mela tud en kup izgovorov.
pr telovadbi sem natvezla, da če ful laufam začnem kri pluvat in mi je kr opravičla kuperja pa na 600 za vsa tri leta :D

hahahhahaha :lol:

Pr men je blo:
- da mi voda ne sme pridt v ušesa (da bi se izognla plavanju)
- glavoboli, vročine, angine..
- zobar, menstrualni krči (obvezno par dni na mesec :D )

Najhujš je blo, k mi je avto pelu čez nogo, pa mi noben ni verjel :)

Zdej na koncu, v četrtem letniku pa je razredničarka vidla, da nikamor ne pride z nami, pa sem ji enkrat samo dala opravičilo (sama sem ga napisala): Prosim da opravičite vse izostanke v mesecu februarju. In mi je opravičla, hahah, ni jih blo malo=)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov