izgovori vedno pridejo prav...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
OK, zavedam se, da mogoče tema ne bo naletela na najboljši odziv oz. ni najbolj primerna ampak glede na to, da so odprte tudi kakšne še bolj smešne ali neprimerne teme, vas bom vseeno vprašala ali ste se v šoli, na faksu, morda tudi v službi ali kje drugje pogosto izgovorili (in s tem tudi zlagali, ko ste povedali izmišljeno zgodbico) zakaj ste zamudili ali manjkali/prešpricali kakšno uro oz. predavanje. Jaz namreč prejšnji teden nisem bila en dan v šoli in bi rabila en dober izgovor oz. opravičilo, kjer ne rabim nujno tudi opravičila na papirju (zahvala gre moji kolikor toliko razumevajoči razredničarki ). No, da ne bom samo za pomoč prosila, bom še sama delila z vami en primer izpred nekaj let... Enkrat sem na začetku sš zamudila (namerno, se razume - zaradi spraševanja pri dveh predmetih in da ni blo sumljivo sam dve uri, sem kar štiri prešpricala ) k pouku in se izgovorila, da je kolegu počila guma in smo obstali na cesti, pa smo čakali na pomoč (to je slišala moja takratna razredničarka, ker sem bila njej dolžna razložiti kje sem bila).
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
MA jst bi ji rekla,da sm mela fuul bolečo menstro+unetje jajčnikou..al pa neki tazga kr bo razumela sej je ženska
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz se spomnim, da sem v 3. letniku sš drugi dan pouka zamudila k prvi uri (v bistvu sem iskala učilnico, ker si prvi dan nisem napisala celega urnika ) in me je pozneje razredničarka zasliševala kje sem bila, jaz pa kot iz topa, da sem zaspala. Sicer sem se malček zlagala, ampak vsaj o nekih zobarjih ali ginekologinji ji nisem razlagala.
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
ah kakšne take majhne laži so že ble ja....tut recimo doma sm lah ostala kdaj k je bla kakšna zajebana kontrolka pa je mami napisala d sm bla bolna pa je bla to laž...eh sej u šoli ni nujno da vse vejo...hujš je če lažeš domačim najbližjim... drgač pa za opravičilo prav pride glavobol, nesreča na cesti, zastoji, zobar, alergolog...eh neki že najdeš=)
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Meni je bilo najbolj hecno še v SŠ, ko smo imeli prvo uro in je en sošolec zamudil kakih 15minut k uri. Ko pa je prišel, pa se je opravičil z razlogom da je "zamudil, ker je deževalo" Ves razred je umrl od smeha
You want me to be something I can never ever be.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
No, js sem imela pa letos (vse po večkrat):
- zobarja
- zdravnika
- ginekologa
- boleče menstruacije
- ortopeda
- zjutraj je avtobus zamujal
+ zihr se je še kej našlo. Smo imeli pa najboljšo razredničarko, tako da vedno ko sem rekla da je avtobus zamudu, me je vprašala če je bla dobra kava.
- zobarja
- zdravnika
- ginekologa
- boleče menstruacije
- ortopeda
- zjutraj je avtobus zamujal
+ zihr se je še kej našlo. Smo imeli pa najboljšo razredničarko, tako da vedno ko sem rekla da je avtobus zamudu, me je vprašala če je bla dobra kava.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, dostkrat sem mela pač trening.
Na papirju, v bistvu sm pa drnjohala doma.
Kaki težji izgovori so ble pa razne vročine, glavoboli .. Najbl konkretno je blo pa k sm se mogla pr strogi profesorci za zgodovino izgovorit, zakaj nisem prišla na uro, ko bi mogla bit vprašana (se mi zdi, da sm že drugič zafrknla pa me ni blo), sem rekla, da me je zob bolel in sem mogla it takoj zjutri tja, k pol kasnej so mel osnovnošolci sistematskega.
Enkrat sem pa po glavnem ene 15 min na kemijo zamudila, ker smo šle s kolegicami na pijačo in so nam vroče kakave prinesli šele ene 5 min pred koncem odmora, pa me je prfoksa rahlo zadirčno vprašala, kje sm bla, jz sm se pa zmedla in nism bla sposobna pametnga izgovora nabit v unm momentu (ponavad so rekl, da so spodi neki fotokopiral in je bla gužva) in sm pač lepo nedolžno rekla, da sm bla na kakavu. Hja, mal se je začela dret.
Na papirju, v bistvu sm pa drnjohala doma.
Kaki težji izgovori so ble pa razne vročine, glavoboli .. Najbl konkretno je blo pa k sm se mogla pr strogi profesorci za zgodovino izgovorit, zakaj nisem prišla na uro, ko bi mogla bit vprašana (se mi zdi, da sm že drugič zafrknla pa me ni blo), sem rekla, da me je zob bolel in sem mogla it takoj zjutri tja, k pol kasnej so mel osnovnošolci sistematskega.
Enkrat sem pa po glavnem ene 15 min na kemijo zamudila, ker smo šle s kolegicami na pijačo in so nam vroče kakave prinesli šele ene 5 min pred koncem odmora, pa me je prfoksa rahlo zadirčno vprašala, kje sm bla, jz sm se pa zmedla in nism bla sposobna pametnga izgovora nabit v unm momentu (ponavad so rekl, da so spodi neki fotokopiral in je bla gužva) in sm pač lepo nedolžno rekla, da sm bla na kakavu. Hja, mal se je začela dret.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Men je blo pa najhujš u prvem letniku... En dan sm manjkala eno uro in na to seveda čist pozabla. In mamo enkrat kasnej razredno uro in me vpraša kje sm bla npr. 20.9. prvo uro... jz lepo nedolžno odgovorim, da sm zaspala (nism si mogla na hitr nč bolšga zmislt) in ona men 'ob pol treh popoldne? Zanimivo...'. Mel smo turnus in očitno je biu tist dan popoldne. Ah ja u naslednjih letnikih pa izgovorom kr ni blo konca .
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Največkrat,da je bila ful boleča menstruacija al pa da mi je blo slabo (ta izgovor je itak pol klasa uporabljalo ).Enkrat pa sem se celo izgovorila,da je moja mama bla tak slabotna in da sma ble sami doma in sem jo peljala k zdravniku,da ne bi med potjo kje skup padla.
Sem pa mela eno sošolko,ki je skoraj vsako jutro zamudla k prvi uri.Izgovor pa vedno enak: v šolo jo je peljal njen fant in med potjo je crknil avto kao. Itak,da ji pol razredničarka ni verjela in kdaj je vidla,da je manjkala,ji je sam rekla a je spet avto crkno?
Sem pa mela eno sošolko,ki je skoraj vsako jutro zamudla k prvi uri.Izgovor pa vedno enak: v šolo jo je peljal njen fant in med potjo je crknil avto kao. Itak,da ji pol razredničarka ni verjela in kdaj je vidla,da je manjkala,ji je sam rekla a je spet avto crkno?
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
moj sošolc iz oš, ki je vedno zamujal je enkrat izjavil da je zamudil ker so mu očala padla v vodo! kr neki!
zgleda da je ponucal vse normalne izgovore
zgleda da je ponucal vse normalne izgovore
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov