Živčki;)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
opium napisal/-a:uf mene ful motijo vse svinje k cmokajo, ne morem spat ce kdo smrci kje v blizini, moti me ce kdo kr naprel pluva, riga,... moti me tudi zvok skuterjev(sploh v centru ko vse odmeva), pa nedeljski vozniki in nasploh folk k res ne vem kdo jim je dal izpit...
vse zgoraj našteto + vtikanje ljudi v stvari, ki se jih ne tičejo, histerične babe, hrup v stanovanju nad mano, pa še kej se bom spomnla...
The secret of success is consistency of purpose.
-
tjashika_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2005
- Kraj: celje
Bageera napisal/-a:pa če kdo poje tisto pesem: Lipa zelenela je-tut čist znorim... tok mi gre na živce ta pesem
men tui...full!!!
drgač pa tut če me kir jezi s tem ko ve ka mi gre na živce in me pol u fori sam še bol živcira popizdim
¤Hi.EaT Me *=)¤
-
ur_sista - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: lj
najbl žvečenje z odprtimi usti pa cmokanje, pol pa še razne prehranjevalne in (ne)higienske navade.. pa small talk - ne morm poslušat
in ful se skos trudm to popravt d me ne bi šlo tok na k.. dihat pa štet do 10
in ful se skos trudm to popravt d me ne bi šlo tok na k.. dihat pa štet do 10
Live and let live.
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
pijani folk, ki gnjavi pa mu ne morš čist nič dopovedat
da se z nekom zmeniš da greš nekam, potem pa tik preden naj bi šla odpove
moj foter, ko bluzi o čem al pa o kom
mastni lasi
zamujanje
...
da se z nekom zmeniš da greš nekam, potem pa tik preden naj bi šla odpove
moj foter, ko bluzi o čem al pa o kom
mastni lasi
zamujanje
...
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
*folk s katerim se nekaj zmeniš pa zadnjo sekundo odpovejo ..
*da si ne da nečesa dopovedat
*moj dragi , ko igrama igrice na playstationu
*žlumfarca
*folk ki si preveč upa ..
*lažnivce,hinavce
*razmetana soba ..
*da si ne da nečesa dopovedat
*moj dragi , ko igrama igrice na playstationu
*žlumfarca
*folk ki si preveč upa ..
*lažnivce,hinavce
*razmetana soba ..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Trenutno mi grejo definitivno najbolj na živce petarde in ti neumni prazniki, nej jih bo že kmal koncc...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Uf, zadnje čase predvsem skrajno trapasto izražanje ljudi... Na primer, ko kdo reče žitni rezini čokoladica (čeprav nima nič skupnega s čokolado ), lešnikovo-čokoladnemu namazu Evrokrem (čeprav je čisto druge znamke), nakladanje o DINARČKIH ( kateri kreten bi pa danes še plačeval z dinarji... halooo... po možnosti to kdo omeni celo v povezavi z ameriškim zvezdnikom), najhuje je bilo pa nekoč, ko je prodajalka v trgovini moji mami ponujala 'sirovo makovo'... Ki je bila pa brez maka (šlo je za navadno sirovo štručko) ... Neverjetno: mislila je, da je 'makova' univerzalen izraz za štručko ...
Prizadeta & jezna sem tudi, če me kdo namerno ignorira / se ne oglasi na klic / prekine sredi pogovora... :fight: ...
Razpaslo se je pa tudi, da ljudje zamenjujejo nedoločnik in namenilnik, tako da v pisanem tekstu v 'knjižnem' jeziku pišejo glagole brez končnih i-jev (npr. 'je potrebno uredit')...
No, pa še to, ko mi kdo večkrat zaporedoma pokroviteljsko reče 'Lej...' ali pa 'Ja, lubica...' :box:
Prizadeta & jezna sem tudi, če me kdo namerno ignorira / se ne oglasi na klic / prekine sredi pogovora... :fight: ...
Razpaslo se je pa tudi, da ljudje zamenjujejo nedoločnik in namenilnik, tako da v pisanem tekstu v 'knjižnem' jeziku pišejo glagole brez končnih i-jev (npr. 'je potrebno uredit')...
No, pa še to, ko mi kdo večkrat zaporedoma pokroviteljsko reče 'Lej...' ali pa 'Ja, lubica...' :box:
Zadnjič spremenil cukr8, dne 28. Feb. 2007 13:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
živčke si najpogosteje kravžljam kar sama..
me pa jezijo največkrat prevajalci na tv.. pa moška rasa.. kdo pa drug
Angie
me pa jezijo največkrat prevajalci na tv.. pa moška rasa.. kdo pa drug
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
oooo mene pa najbl ob živce spravla če kdo cmoka k je ...takrat kr vre v meni.. jooooj
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
*Aaaaaa, js isto ne morm slišat une spakedrane lublanske govorice (na busu in podobno), k je šla že čiiiis predalč. Pa še totalno grdo je za slišat.
*Že odkar pomnem mam blazne probleme s smrčanjem (seveda ne mojim) in sm leta in leta spala s pouštrom na glau, pol z vokmen u ušesih... zdj sm se sicr mal odvadla (že douk ni blo nobenga smrčača u bližin), ampak boh ne dej da kej slišm in nism predhodno prpraulena (beri-nimam mp3ja sabo)
*Ne prenesm pluvanja (sploh pr ženskah), smrkanja, kašlanja, cmokanja, pokanja kosti (na rokah), neprestanga brcanja (npr u mizo), glasnga žvečenja, zehanja da loh use plombe preštejš,...
*Pol pa seveda še ush tistih standardnih stvari... k ti nekdo laže u faco, govori bedarije, te opraula za hrbtom, zbuja lažno upanje, folk k se ne zna (noče, ne more) zjasnt kaj si želi, osebke brez hrbtenice k se obračajo po vetru,...
*Aja, pa opažam, da me zmer bl mot na pou pismen folk. Tle ni mišlen pisanje "po domače" (tko kt recmo tle na forumu), ampak folk k besed ne zna uporablat u tapraumu kontekstu, k piše skupi (narazn) besede, k se pač nikakor ne pišejo tko, ne zna uporablat vejc, spušča usako drugo črko, skratka mu je slovnica (in slovenščina nasploh) čist španska vas... In si na konc še drzne te napizdit, k ga dobronamerno opomneš, da njegovih hieroglifou ne razumeš.
*Že odkar pomnem mam blazne probleme s smrčanjem (seveda ne mojim) in sm leta in leta spala s pouštrom na glau, pol z vokmen u ušesih... zdj sm se sicr mal odvadla (že douk ni blo nobenga smrčača u bližin), ampak boh ne dej da kej slišm in nism predhodno prpraulena (beri-nimam mp3ja sabo)
*Ne prenesm pluvanja (sploh pr ženskah), smrkanja, kašlanja, cmokanja, pokanja kosti (na rokah), neprestanga brcanja (npr u mizo), glasnga žvečenja, zehanja da loh use plombe preštejš,...
*Pol pa seveda še ush tistih standardnih stvari... k ti nekdo laže u faco, govori bedarije, te opraula za hrbtom, zbuja lažno upanje, folk k se ne zna (noče, ne more) zjasnt kaj si želi, osebke brez hrbtenice k se obračajo po vetru,...
*Aja, pa opažam, da me zmer bl mot na pou pismen folk. Tle ni mišlen pisanje "po domače" (tko kt recmo tle na forumu), ampak folk k besed ne zna uporablat u tapraumu kontekstu, k piše skupi (narazn) besede, k se pač nikakor ne pišejo tko, ne zna uporablat vejc, spušča usako drugo črko, skratka mu je slovnica (in slovenščina nasploh) čist španska vas... In si na konc še drzne te napizdit, k ga dobronamerno opomneš, da njegovih hieroglifou ne razumeš.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Ob živce me spravi če:
- me kdo mesd kakim filmom k ga gledamo skos sprašuje neki (zakaj pa je zdej ta to reku... itd)
- se me kdo dotika - od kolegice tim me vedno kadar prideta na obisk neki za ramo, al pa tko mal rukne (sovražm to!!!)
- se z nekom neki zmenim, pa pol propade (zarad blesavih razlogov)
- zamujanje
- če nekomu neki razlagam, pa na polovic ugotovim, da me ne posluša
- me kdo mesd kakim filmom k ga gledamo skos sprašuje neki (zakaj pa je zdej ta to reku... itd)
- se me kdo dotika - od kolegice tim me vedno kadar prideta na obisk neki za ramo, al pa tko mal rukne (sovražm to!!!)
- se z nekom neki zmenim, pa pol propade (zarad blesavih razlogov)
- zamujanje
- če nekomu neki razlagam, pa na polovic ugotovim, da me ne posluša
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov