Živčki;)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
evo, s sošolko sva lih zanč nardile en seznam lastnosti,ki nama grejo na živce:
-srkanje
-da oseba je tko k prašič (cmokanje, mljaskanje, pa še to z odprtimi usti )
-počasne prodajalke ( to kar je Emina povedala )
-za te nekdo ponoč zbudi sred najlepših sanj zarad kakšne neumnosti
-nepozdravljanje, ko pride na obisk
-zahrbtnost
-opravljanje, takoj ko obrneš hrbet
-hinavščina
-da se pred tabo pretvarja, da je ful frendica s tabo, za tvojim hrbtom te pa takoj opravlja pa grdo govori o teb skratka pretvarjanje
-nakladanje neprestano
-da oseba brez pravega razloga zja vate k tele v nova vrata pa sploh ne pomisli na obzirnost
-če koga pozdravim, pa ta ne odzdravi
-gužva na cesti (sploh, če se mi mudi )
-če me silijo jest ( sori, mi pač ne paše! )
-če hočjo bit povsod glavni
-razvajenost
no,to je pomoje to, če sm še kej pozabla, bom dopisala
aja,pa za večino teh lastnosti so me navdihnile moje sošolke ( nekatere! ) sam spomnit sem se mogla na njih, pa je.....
-srkanje
-da oseba je tko k prašič (cmokanje, mljaskanje, pa še to z odprtimi usti )
-počasne prodajalke ( to kar je Emina povedala )
-za te nekdo ponoč zbudi sred najlepših sanj zarad kakšne neumnosti
-nepozdravljanje, ko pride na obisk
-zahrbtnost
-opravljanje, takoj ko obrneš hrbet
-hinavščina
-da se pred tabo pretvarja, da je ful frendica s tabo, za tvojim hrbtom te pa takoj opravlja pa grdo govori o teb skratka pretvarjanje
-nakladanje neprestano
-da oseba brez pravega razloga zja vate k tele v nova vrata pa sploh ne pomisli na obzirnost
-če koga pozdravim, pa ta ne odzdravi
-gužva na cesti (sploh, če se mi mudi )
-če me silijo jest ( sori, mi pač ne paše! )
-če hočjo bit povsod glavni
-razvajenost
no,to je pomoje to, če sm še kej pozabla, bom dopisala
aja,pa za večino teh lastnosti so me navdihnile moje sošolke ( nekatere! ) sam spomnit sem se mogla na njih, pa je.....
Let the good times roll.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jest ful grdo čikam čigume--- To bi šlo ziher komu ful na živce.
Moj lubi zmeraj prav, da čikam ko krava...
Moj lubi zmeraj prav, da čikam ko krava...
-
*Selena* - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
sweet_kitty napisal/-a:Najbol mi gre na živcem ko vidim da se kakšna oseba pretvarja - da se ne obnaša tako kot se navadno.
Ne vem če me kej bolj sprovocira kot to, prou kri mi zavre takrat
in ko se nekdo nekomu očitno prilizuje
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
Tko kot je ena že rekla, kadar je človk nasikan mu gre itak vse na jetra, ponavad še sam seb
... ne glih na živce, ampak smešn mi je npr. folk k ma odprta usta. Mislm ne takrat, ko je to samo po seb razumljivo, ampak tko, kadar kej posluša al pa ... Tist v glavnem , k zgleda kot da je tm en tliletni otlok
... na živce mi gre čakat al pa gužvat se v trgovinah. Pa če grem npr. na bus in se nekateri starejši občani, kljub temu, da jim itak dam prednost in majo čist dost placa, tolk zrinejo mimo mene, kot da smo še vedno v dobi čakalnih vrst za kruh. Zadnjič me je ena tolk s komolcem butnla, da sm misnla da mi bo direkt modrc odpela
... če se kdo s kakšnimi totalno lame izgovori ven vadi in pričakuje, da bom dejansko verjela.
... če kdo blazno na glas sreba juho
... če se komu tolk jezik zapleta, da nikol ni sposoben treh stavkov skupi spravt. Al pa če ... k d o ... rrrrreeeeeeeessssssss p o č aaaaaaaaas gooovvvooorrriiii.
... golobi
... folk, ki pljuva
... če kak freak v soseski sred poletja ob pol šestih zjutri začne pometat teraso. Al pa če velikodušno deli program RS1 s polovico naselja, kadar je goveja muska na udaru. Isto (muska) velja za avtobusarje LPP, k majo vsi po vrsti zlo čuden okus za glasbo (verjetno to pride od dolgotrajnih voženj v krogu)
... če nekdo nima lastnega mnenja. Al pa če se kdo rokuje tko, da bolš da se sploh ne bi (ponujena mlahava roka)
... če se kdo v diskaču al pa na koncertu ekstremno ne zna prilagajat in se obnaša kot da je sam - recimo stoji kot hlod al pa pobije pol folka okol sebe
... če kdo nekaj obljubi, pa tega ne nardi
...
... ne glih na živce, ampak smešn mi je npr. folk k ma odprta usta. Mislm ne takrat, ko je to samo po seb razumljivo, ampak tko, kadar kej posluša al pa ... Tist v glavnem , k zgleda kot da je tm en tliletni otlok
... na živce mi gre čakat al pa gužvat se v trgovinah. Pa če grem npr. na bus in se nekateri starejši občani, kljub temu, da jim itak dam prednost in majo čist dost placa, tolk zrinejo mimo mene, kot da smo še vedno v dobi čakalnih vrst za kruh. Zadnjič me je ena tolk s komolcem butnla, da sm misnla da mi bo direkt modrc odpela
... če se kdo s kakšnimi totalno lame izgovori ven vadi in pričakuje, da bom dejansko verjela.
... če kdo blazno na glas sreba juho
... če se komu tolk jezik zapleta, da nikol ni sposoben treh stavkov skupi spravt. Al pa če ... k d o ... rrrrreeeeeeeessssssss p o č aaaaaaaaas gooovvvooorrriiii.
... golobi
... folk, ki pljuva
... če kak freak v soseski sred poletja ob pol šestih zjutri začne pometat teraso. Al pa če velikodušno deli program RS1 s polovico naselja, kadar je goveja muska na udaru. Isto (muska) velja za avtobusarje LPP, k majo vsi po vrsti zlo čuden okus za glasbo (verjetno to pride od dolgotrajnih voženj v krogu)
... če nekdo nima lastnega mnenja. Al pa če se kdo rokuje tko, da bolš da se sploh ne bi (ponujena mlahava roka)
... če se kdo v diskaču al pa na koncertu ekstremno ne zna prilagajat in se obnaša kot da je sam - recimo stoji kot hlod al pa pobije pol folka okol sebe
... če kdo nekaj obljubi, pa tega ne nardi
...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
-zamujanje
-neizpolnjevanje obljub oz. pozabljanje nanje
-starejši ljudje na troli, katerim se zdi samounmevno, da jim odstopim sedež (sej vsi plačujemo za prevoz)
-pretirana samohvala in samovšečnost
-ljudje, ki hočejo na vsak način in vedno izstopat in biti v središču pozornosti
-neizpolnjevanje obljub oz. pozabljanje nanje
-starejši ljudje na troli, katerim se zdi samounmevno, da jim odstopim sedež (sej vsi plačujemo za prevoz)
-pretirana samohvala in samovšečnost
-ljudje, ki hočejo na vsak način in vedno izstopat in biti v središču pozornosti
-
Elven Lied - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2005
naživce mi grejo ljudje ki se ne morjo odločt. zakaj prekleto ne morte rečt ja al pa ne, ne oni morjo vedno ja ne vem, men je vseen, kaj ti mislš
Hudič v vsem svojem tulu
nima puščice, ki bi ranila
srce bolj kakor sladek glas.
Byron
nima puščice, ki bi ranila
srce bolj kakor sladek glas.
Byron
-
Mimi_M - Cosmopsiho
Ja, jest na sploh težko prenašam, kako eni nič ne upoštevajo pravopisnih pravil ipd., kar MORAM jih popravljat in opozarjat! Pa na živce mi gre pretirana in nepotrebna uporaba tujk v slovenščini, če imamo za to slovensko besedo. Ja, sem "tršica", ni kej!
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Mimi_M napisal/-a:Ja, jest na sploh težko prenašam, kako eni nič ne upoštevajo pravopisnih pravil ipd., kar MORAM jih popravljat in opozarjat! Pa na živce mi gre pretirana in nepotrebna uporaba tujk v slovenščini, če imamo za to slovensko besedo. Ja, sem "tršica", ni kej!
Joj, jaz tudi ... Že v otroštvu sem bila 'gospa Slovnica' ...
Ampak ne morem si pomagati, me pač moti ... Zadnje čase še posebno ne morem razumeti, zakaj večina ljudi piše 'nebi' namesto 'ne bi'... In to taki ljudje, od katerih tega ne bi pričakoval ...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
cukr8 napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Ja, jest na sploh težko prenašam, kako eni nič ne upoštevajo pravopisnih pravil ipd., kar MORAM jih popravljat in opozarjat! Pa na živce mi gre pretirana in nepotrebna uporaba tujk v slovenščini, če imamo za to slovensko besedo. Ja, sem "tršica", ni kej!
Ampak ne morem si pomagati, me pač moti ... Zadnje čase še posebno ne morem razumeti, zakaj večina ljudi piše 'nebi' namesto 'ne bi'... In to taki ljudje, od katerih tega ne bi pričakoval ...
jaz sem tudi mahnjen na slovnico....sicer tudi jaz delam napake, ampak ne taksnih, ki bi bile katastrofalne za clovestvo...."nebi" pa pisejo tisti....
veste tisti vic....so bili american, anglez in bosanec pa rece american: i'm george, businessman... rece anglez: i'm james, gentleman... nato pa rece bosanec...ja sam mujo, nepismen!
-
Blooma - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2005
- Kraj: nekje...med oblaki
živčki hehe, dobra tema
kaj mene spravlja ob živce?
- moja sestra ko mi razlaga na veliko in široko kako jo en fant ne pokliče, da zakaj jo ne in blablablablablaaaa....
- mama zjutraj ko se zbudim vedno pride do mene s 1000 vprašanji in un njen pogled, ko vidi da jo ne poslušam
- skuterji v ulici
- osebe ki vejo da neki nujno delam in sem na tesnem s časom in me kr neprekinjeno kličejo in sprašujejo kako gre in če napreduje...
uh.. mislim da sem malo razširla zdej temo tu
drugače, me pa motijo osebe ki skoz šmrkajo, še posebej za mizo..
še bolj pa to, da če jim ponudiš robec, pravijo da ga ne rabijo...uff.
cmokanje me ne moti tolko kot srkanje...
a ja! še to, ob živce me spravlja pa res to, da nekdo tika ali si izposoja moje stvari brez da bi prej vprašal za dovoljenje...to pa res, me pra razjezi..
ok, mislim da bom končala s tem da ne bo kdo imel slabega mnenja o meni
hehe!
kaj mene spravlja ob živce?
- moja sestra ko mi razlaga na veliko in široko kako jo en fant ne pokliče, da zakaj jo ne in blablablablablaaaa....
- mama zjutraj ko se zbudim vedno pride do mene s 1000 vprašanji in un njen pogled, ko vidi da jo ne poslušam
- skuterji v ulici
- osebe ki vejo da neki nujno delam in sem na tesnem s časom in me kr neprekinjeno kličejo in sprašujejo kako gre in če napreduje...
uh.. mislim da sem malo razširla zdej temo tu
drugače, me pa motijo osebe ki skoz šmrkajo, še posebej za mizo..
še bolj pa to, da če jim ponudiš robec, pravijo da ga ne rabijo...uff.
cmokanje me ne moti tolko kot srkanje...
a ja! še to, ob živce me spravlja pa res to, da nekdo tika ali si izposoja moje stvari brez da bi prej vprašal za dovoljenje...to pa res, me pra razjezi..
ok, mislim da bom končala s tem da ne bo kdo imel slabega mnenja o meni
hehe!
se la vita non ti sorride...falle il solletico!
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Odvisn kakšn dan mam. Res je da hitr vzkipim in to še posebi na slab dan in takrt znorim!!! Se bom zdrla na usazga na kermu mi ne bo kej ql. Če mam pa dobr dan me pa nč ne gane. Vrjetn je tko z vsemi. Drgač pa nimam kšne specifične stvari k bi me zživcerala. Mogoče če kdo kihne bliz mene, al pa da vidm da ma mastne lase v moji bližini... Take stvari bl. Žvečenje pa to niti ne. Aja mot me pa ful če ljudje z nohtom ob noht (kuko bi temu rekla) "praskajo" (?!)... Ob tem zvoku mi pa dopizdi, čeprou ni nč tazga...
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
cukr8 napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Ja, jest na sploh težko prenašam, kako eni nič ne upoštevajo pravopisnih pravil ipd., kar MORAM jih popravljat in opozarjat! Pa na živce mi gre pretirana in nepotrebna uporaba tujk v slovenščini, če imamo za to slovensko besedo. Ja, sem "tršica", ni kej!
najhujš m je pa tole: komentErala, diplomErala, živcErala...Grrrrrrrrrr, tle pa tud jest dobim pike!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov