Živčki;)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
men gre na živce tut da cmokajo eni,pa tisto žvečenje ko da bi bli krave pa zamujanje tut!aja pa tko na folku me ful mot da so zahrbtni eni če ti majo kej povedat naj ti u faco rečejo ne pa da pol zveš kva o teb govorijo,pred tabo so pa tk fini..
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
aja pa še to mi gre pa ful na žiuce..k z noži,vilicami,žličkami,.. po krožniki gor pa dol vlečejo,al pa tko k da bi bruso nože al p kej pa se tist cvileč zvok sliš pa srebranje mi tut gre na živce
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
glamBABY napisal/-a:aja pa na živce mi grejo nedelski vozniki pa vozniki k vozjo 30 na uro dol po klancu in delajo kolone!!!!!!
no no nč se jezit, jst tud take zastoje delam
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
lun|ca napisal/-a:Zanima me, kolk vas znajo ljudje okrog vas spravit ob živce s svojimi navadami (kako jejo, če imajo kakšne določene kretnje, čudne navade, ...)? Npr. mene spravi ob živce folk, ki žveči z odprtimi usti... Sploh če se hočem koncentrirat na kako določeno stvar... Skratka, kaj vam para živce?
mene ob živce spravi vsako ponavljanje nekega obupnega zvoka...
Ob živce me spravi tudi glasno klepetanje v knjižnici, ravno ko se hočem skoncentrirat na učenje
*Diamonds are forever*
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
na zamujanje sem se ze navadla (vcasih mi je to slo na zivce) , zdaj pa mislim, da to ce kdo prevec maha z rokam,i ko kaj razlaga (se mi zdi, da bo poletel... ) in tisto hinavsko objemanje, ko se s kom vidis pa ves da ni to TO (damn, back off!)
I love SISLEY& RW
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Glasno žvižganje(ko hodim po ulici), smrčanje, zamujanje in vrtanje po nosu....
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
ciber_girl napisal/-a:Glasno žvižganje(ko hodim po ulici)
aaa, men gre tud to .. zadnjič ko sem rolala, sem mislila da je ohcet ... moški nezadovoljeni ... grrrr ... that pisses me off
drugače pa prva stvar k mi gre na živce, je moja šefica
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
- cmokanje
- glasno žvečenje z odprtimi usti seveda
- srkanje
- smrkanje (dej vzam si robc no!)
- zamujanje (hate that!)
- kobacanje ljudi čez cesto kot da so edini na svetu, seveda s hitrostjo povoženega použa
- zvonenje mobitelov v kinu al pa kje, kjer to ni lih primerno
- dougi pogovori po telefonu ko si v družbi kolegice
- bojni/pariteveni kriki, ko zazehaš
- živčni vozniki
- prestrašeni vozniki
- parkiranje v rikverc ko veš, da greš v šoping in morš pol avto prepelavat, da lahk robo naložiš not
sej se bo še najdlo!
- glasno žvečenje z odprtimi usti seveda
- srkanje
- smrkanje (dej vzam si robc no!)
- zamujanje (hate that!)
- kobacanje ljudi čez cesto kot da so edini na svetu, seveda s hitrostjo povoženega použa
- zvonenje mobitelov v kinu al pa kje, kjer to ni lih primerno
- dougi pogovori po telefonu ko si v družbi kolegice
- bojni/pariteveni kriki, ko zazehaš
- živčni vozniki
- prestrašeni vozniki
- parkiranje v rikverc ko veš, da greš v šoping in morš pol avto prepelavat, da lahk robo naložiš not
sej se bo še najdlo!
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Sovražm ko moram nekomu 500x eno stvar razložit pa še zmer ne razume ... Nimam živcev za take.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Meni gre full stvari na živce!!!
Bolje, da sploh ne začnem naštevat, ker bi itak kaj še pozabila.
Najbolj pa ne prenesem:
-prostakov,
-nekulturnih ljudi,
-ignorantskih ljudi,
-brezobzirnih ljudi,
-tistih, ki se nosijo, ki mislijo, da so najbolj pametni...
- tistih, ki se vtaknejo vate s kakim komentarjem, ko gredo mimo,
- tistih, ki svinjajo in ne pospravijo za sabo in mečejo smeti kar tam, ki pride...
Bolje, da sploh ne začnem naštevat, ker bi itak kaj še pozabila.
Najbolj pa ne prenesem:
-prostakov,
-nekulturnih ljudi,
-ignorantskih ljudi,
-brezobzirnih ljudi,
-tistih, ki se nosijo, ki mislijo, da so najbolj pametni...
- tistih, ki se vtaknejo vate s kakim komentarjem, ko gredo mimo,
- tistih, ki svinjajo in ne pospravijo za sabo in mečejo smeti kar tam, ki pride...
Don't worry, be happy!!!
-
Renny - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
mot me če kdo je z odprtimi usti, al pa mama k se ful sliš k z zobmi škripa ko je.
pa avti me čist zživcirajo k vozjo 40km/h, k bi lohk šli vsaj 90. takrat sem ša čist
jst sem tud zmerej sovražila zamujanje, pa je ena kolegica skoz zamujala, ampak res čist skoz, tko d sem poj še jst začela kasnej hodet ene 10 minut, poj sem se pa tko navadla sj zdj se odvajam, sem že skor ozdravlena sam k je ta kolegica (bivša naj frendica) prou tko mela uro na mobiju ene 15 minut naprej d bi ja pravočasen pršla.. ddddd...
ja pa zdjle bom skor živce zgubila k net tkoooo počas dela... grrrrr jst bom pop****
pol se je pa treba zdret pa rata dobr... loool
ja pa na živce mi grejo kšne opazke k jih tipi izrečejo al pa nardijo, k si sam misleš če je z njimi vse u redu...
pa avti me čist zživcirajo k vozjo 40km/h, k bi lohk šli vsaj 90. takrat sem ša čist
jst sem tud zmerej sovražila zamujanje, pa je ena kolegica skoz zamujala, ampak res čist skoz, tko d sem poj še jst začela kasnej hodet ene 10 minut, poj sem se pa tko navadla sj zdj se odvajam, sem že skor ozdravlena sam k je ta kolegica (bivša naj frendica) prou tko mela uro na mobiju ene 15 minut naprej d bi ja pravočasen pršla.. ddddd...
ja pa zdjle bom skor živce zgubila k net tkoooo počas dela... grrrrr jst bom pop****
pol se je pa treba zdret pa rata dobr... loool
ja pa na živce mi grejo kšne opazke k jih tipi izrečejo al pa nardijo, k si sam misleš če je z njimi vse u redu...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov