Živčki;)

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 05. Maj. 2006 16:42

- ljudje, ki se delajo prijazne, pa jim v oceh sveti hinavscina :?
- ljudje, ki ti ne verjamejo, ko jim govoris resnico
- ljudje, ki so preveeec zivcni in se stalno prizozujejo ob najmanjsih in nepomembnih malekostih

Hm, sej ne vem, ce ti nacenjajo moje zivcke, bolj bi lahko rekla I feel sorry for them :)
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 05. Maj. 2006 18:55

Bageera napisal/-a:
classy napisal/-a:-če vem da mam prov, pa mi folk ne verjame/še naprej trdi svoje
-ljudje, ki iščejo napake. Ko točn veš, kaj nekdo misl, pa se mogoče mal narobe izraz, pa ga morš takoj popravt oz. vprašat kaj s tem misl. Al pa foxa na tabli mal grdo napiše eno črko, pa se čist lepo vid kera beseda/črka je, ampak ne, ljudstvo more rečt: gospa profesor, kera je to črka?
-pa na živce mi grejo (neprilagodljivi) ljudje k se skos prtožujejo pa majo ene (neumesne) pripombe

to se pa strinjam z vsem :D čepraaaav včasih tut jzt iščem napake :P predvsem, ko sem slabe volje :P ko sem pa dobre volje, mi gre pa to na živce :D

evo še moj podpis na to ljubo iskanje napak

aja kaj mi gre na živce:
-antivirusni, ki se noče posodobiti
-ljudje ki se vitkajo v moje življenje (halo moje je!!)
-ljudje ki mislijo ka so najpametnejši in me popravljajo za čiiisto vsako stvar ki jo rečem
-ljudje ki preprosto ne morejo razumeti da sem zaljubljena in me tak daleč ne briga kolko je star
-ura, ki tiktaka ko čem spati
-ljudje ki ne razumejo da enostavno ne morempreživeti dneva brez kave in mi to mečejo v nos
-ljudje ki mi 20x omenijo 1 mojo napako in se jim še kar zdi zabavno, pol se pa čudijo zakaj popizdim
-herpes, ki se mi ravnokar dela
-to, da včasih prehitro ponorim
-to da včasih enostavno ne vem dovolj dolgo vstrajati pri svojem
-laganje v faco
-moji lasje, ko se zjutraj zbudim in ne stojijo popolnoma nikak
-stara soseda ki jo moti ka mam 2 kolega s kerima sem dostix zunaj (no ok, saj nimam samo 2 ali za več ne ve) in skoz teži moji babici
-to, da še čika nemrem v miru skaditi ne ka bi se kdo peljal mimo
-najbolj na živce mi pa gre... budilka od 5.15 zjutraj!! grrr
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 05. Maj. 2006 19:53

orion lady napisal/-a:Mene živcira:
-cmokanje med jedjo
-nekateri osebki na forumu ki vztajno opravljajo delo moderatorjev čeprav to niso in jim je prva zadeveva ko kdo nov odpre temo da grejo brskat če je že bila-smrčanje

isto, isto. uf, posebno ena, ki se pa res vedno oglasi :evil:

- ljudje ki pridejo k meni na obisk in avtomatsko prižgejo čik, ne da bi me vprašali
- ki se umešavajo v moje življenje, in mi določujejo kaj naj delam in kdaj naj to počnem
- pms
- če me kdo ne pokliče, pa prej obljubi da me bo
- zamujanje

še dopišem ko se spomnim
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 05. Maj. 2006 19:58

classy napisal/-a:ljudje, ki iščejo napake. Ko točn veš, kaj nekdo misl, pa se mogoče mal narobe izraz, pa ga morš takoj popravt oz. vprašat kaj s tem misl. Al pa foxa na tabli mal grdo napiše eno črko, pa se čist lepo vid kera beseda/črka je, ampak ne, ljudstvo more rečt: gospa profesor, kera je to črka?

Joj, kok mi gre na živce ena sošolka, dons sm se komi zadržala. Prfoxa nam neki razlaga pa reče, da se bomo mogl razdelit v 2 skupini, 15 pa 15. In sošolka: Gospa profesor, ns je 31, 15 pa 16 ns bo mogl bit. Kok ne prenesm tega :evil:

-pa na živce mi grejo ljudje k misljo, da se use vrti okrog njih. Se smejš, misljo da se njim smejš. Se pogovarjaš z nekom, misljo da opravlaš, ...
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kozarec » 14. Maj. 2006 17:33

Bageera napisal/-a:še neki sem se spomnila.

Na živce mi gre, da, ko grem na pošto al pa kamorkoli pač že, kjer so okenčki in ti tisti ljudje za okencom neki govorijo čist potihem, da se jih nič ne sliši :evil: in pol jih 3x vprašam: ''Kaj???'' Pa še vedno nekaj potihem momljajo, da se jih ne sliši :twisted:

Meni tudi!
Jaz pa postanem nervozno oz. mi kar na smeh potegne ko v trgovini, ko je npr. več blagajn in trenutno dela samo ena, potem pa se odpre še ena in potem se vsem babicam tako mudi in se tako rinejo, da bi bile prve, da ne moreš verjet!
Mislim no, so itak vse v penziji in nimajo kaj drugega počet kot pa petkrat na dan v trgovino hodit.
Po drugi strani pa če bi to npr. kak mlajši naredil bi bil pa ogenj v strehi.
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 14. Maj. 2006 17:50

Uf, najbolj na živce mi gresta dve stvari:
- če nekdo zraven mene prou naglas poka balončke z žvečilnim
- če ljudje med jedjo cmokajo / jejo z odprtimi usti

Na živce mi gre pa še:
- če sem zmenjena s kom pa do zadnjega trenutka ne vem, a bo držalo tist kar je zmenjen al bo tista oseba zadnji moment odpovedala
- če kdo reče da bo poklical, pa me poj ne :evil:
- mami, ko more met ZMERI prav, čeprav včasih nima, ampak sploh ne posluša mojih argumentov
- če kdo vozi 20 manj kot je omejitev, grrrr
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 25. Feb. 2007 13:06

Najbolj mi razparajo živce naslednje 3 stvari:
1) slovnične napake v uradnih besedilih. Ni hujšga. V revijah je v vsakem drugem članku pol vejic preveč al pa premalo, npr. v učbeniku za geografijo piše: življenske potrebe Afričanov... Al pa v knjigi: z sivo miško... AAAAA KR ZELENA POSTANEM :heul: Ne morm razumet, kako ljudje, katerih poklic in izobrazba sta povezana s slovenščino, ne obvladajo najpreprostejših slovničnih pravil. Lektorji so pa tud očitno večinoma al za okras al pa nesposobni.
2) folk, ki v kinu glasno je kokice, srka po slamici, se smeje in klepeta. Js plačam več ko 4€ za karto, bi rada v miru uživala tisti dve urci v filmu, pol pa tile primitivci, ki se nimajo kam dat in niso sposobni enga filma v tišini pogledat, pokvarjo ves užitek.
3) ljudje, ki cmokajo, na veliko žvečijo, jim hrana leti iz ust, rigajo ali prdijo za mizo, govorijo s polnimi usti, si na najbolj neokusen način trebijo zobe z zobotrebcem al pa imajo take pripombe, da ostale mine tek. Take lahk pošljem sam v svinjak. :tot:
...
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 25. Feb. 2007 13:24

* na živce mi gre če kdo, ki se pelje z mano v avtu, govori kako naj vozim
Houd de wereld tegen
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Feb. 2007 13:25

h!!)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 25. Feb. 2007 13:42

-zamujanje(ne vem kko enim zmerej rata zamudit)
-da lih dobr zaspim pa me kdo zbudi za bv
-da se en ne more zjasnt do zadnega trenutka al gre vn al ne(morm met pač vse pošlihtan)
-slovnične napake v knjigah in revijah al pa če kdo ne zna sklanjat :evil:
-folk k trdi d ma prov čeprov nima pa vem d mam prov in se ne pustijo prepričat dokler ne dokažeš pa še pol neki mutijo :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Feb. 2007 13:44

[quot udi...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 25. Feb. 2007 14:44

Kaj me spravlja ob živce?

* zamujanje in posledično tudi čakanje
* ko se nekdo ne drži dogovora
* kakšni specifični zvoki (recimo enakomerno kapljanje pipe, brenčanje kakšne debele muhe, komarjev in teh stvorov - še posebej ponoči)
* srkanje juhe, cmokanje med jedjo (se da pojesti tudi neslišno)
* smrčanje
* preglasno govorjenje ali pa kakšen cvileč glas :evil:
* nepravilna uporaba slovenščine (in pravil) ter njeno potvarjanje v medijih, javnosti
* nasprotno pa tudi uporaba knjižnega jezika na enem brezveznem vaškem občnem zboru :?
* ljudje, ki se delajo nevemkako pametne, pa so v bistvu navadni 'bureki' :D
* včasih res ne morem verjeti, da je lahko nekdo tako plitek in glup, da mu ne moreš dopovedati niti osnovnih stvari :?
* par fantovih znancev, ki mi znajo v trenutku pokvariti dan
* norci na cestah - v katerokoli skrajnost že gremo (ljudje, ki so izpite zgleda dobili na tomboli)!
* pijanci in njihovo obnašanje
* štekanje interneta, ko ga najbolj rabiš

pa še in še in še... včasih, ko mam itak že vsega poln kufer, mi lahko tudi najmanjša brezveznost dvigne pokrov!
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 25. Feb. 2007 14:52

allessya napisal/-a:Kaj me spravlja ob živce?

* zamujanje in posledično tudi čakanje
* ko se nekdo ne drži dogovora
* kakšni specifični zvoki (recimo enakomerno kapljanje pipe, brenčanje kakšne debele muhe, komarjev in teh stvorov - še posebej ponoči)
* srkanje juhe, cmokanje med jedjo (se da pojesti tudi neslišno)
* smrčanje
* preglasno govorjenje ali pa kakšen cvileč glas :evil:
* nepravilna uporaba slovenščine (in pravil) ter njeno potvarjanje v medijih, javnosti
* nasprotno pa tudi uporaba knjižnega jezika na enem brezveznem vaškem občnem zboru :?
* ljudje, ki se delajo nevemkako pametne, pa so v bistvu navadni 'bureki' :D
* včasih res ne morem verjeti, da je lahko nekdo tako plitek in glup, da mu ne moreš dopovedati niti osnovnih stvari :?
* par fantovih znancev, ki mi znajo v trenutku pokvariti dan
* norci na cestah - v katerokoli skrajnost že gremo (ljudje, ki so izpite zgleda dobili na tomboli)!
* pijanci in njihovo obnašanje
* štekanje interneta, ko ga najbolj rabiš

pa še in še in še... včasih, ko mam itak že vsega poln kufer, mi lahko tudi najmanjša brezveznost dvigne pokrov!

Podpis! :)
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 25. Feb. 2007 16:28

classy napisal/-a:-če vem da mam prov, pa mi folk ne verjame/še naprej trdi svoje
-ljudje, ki iščejo napake. Ko točn veš, kaj nekdo misl, pa se mogoče mal narobe izraz, pa ga morš takoj popravt oz. vprašat kaj s tem misl. Al pa foxa na tabli mal grdo napiše eno črko, pa se čist lepo vid kera beseda/črka je, ampak ne, ljudstvo more rečt: gospa profesor, kera je to črka?
-pa na živce mi grejo (neprilagodljivi) ljudje k se skos prtožujejo pa majo ene (neumesne) pripombe

+ neumna vprašanja (npr. me nekdo vpraša kam grem naprej, pa rečem gradbena, pa oseba reče: pa a ti veš da je to težko/a veš da je tm ful mate pa fizike? ja neeeeeee ne vem tega :cry: )
+ljudje k so skos tih pa nč ne upajo rečt, pol je pa nekdo 'kul' zravn njih, so pa blazno glasni in pametni
+ zabiti in nerazgledani ljudje. ok, če nisi pretirano pameten to ni tvoja krivda. Sam če si pa nerazgledan ob takem viru informacij k ga mamo dons si pa bogi :cry:
+ ljudje, ki si svoj ego pumpajo na drugih
+ k sm v sosednji sobi pa me fotr pokliče tok naglas k da bi bla v Mongoliji
+ če se kdo hoče dotaknit mojga obraza :| (une umazane roke k so cel dan neki šlatale, pol pa na moj obraz, pol bom pa spuščaje pa mozole pa črne koze dobila :D )
Uporabniški avatar
kaatjaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kaatjaa » 25. Feb. 2007 23:07

Ob živce me spravljajo:
-nabijanje čefurske muzke
-nošenje sončnih očal, ko ni sonca (kolk ji je takih) :stupid:
-nered
-brat (učasih) :D

Vrni se na Splošno