Živčki;)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 187 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Meni gre na živce:
- cmokanje, srebanje in govorjenje med jedjo
-zamujanje
-govorjenje o stvareh o katerih nimajo pojma
-neodgovarjanje na sms, maile in da ne kdo ne pokliče nazaj če mu pustim ene pet nedogovorjenih klicev
-neprevzemanje odgovornosti za lastne napake oziroma da nekdo prelaga svojo odgovornost na druge
Včasih pa grem sama seb na živce!
-zamujanje
-neodgovarjanje na sms, maile in da ne kdo ne pokliče nazaj če mu pustim ene pet nedogovorjenih klicev
-neprevzemanje odgovornosti za lastne napake oziroma da nekdo prelaga svojo odgovornost na druge
Včasih pa grem sama seb na živce!
-
Nita* - Debatorica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: **lost in my world**
ful veliko stvari me spravi ob živce. bom naštela sam tistih nekaj, ki se jih spomnim:
-cmokanje
-preglasno govorjenje(npr. po telefonu v trgovini...)
-ljudje, ki se delajo da so nekaj kar niso
-osebna vprašanja
-ko mi nehče reče, kaj naj na sebi spremenim
-...
-cmokanje
-preglasno govorjenje(npr. po telefonu v trgovini...)
-ljudje, ki se delajo da so nekaj kar niso
-osebna vprašanja
-ko mi nehče reče, kaj naj na sebi spremenim
-...
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Na živce mi gre:
- da kdo res tiho govori in, ko ga še trikrat vprašaš, kaj je rekel, še vedno ne more bolj glasno povedat
- da nekdo ne pusti, da mu kaj razložim, pol mi to pritisk dvigne do neba!
- da mi kdo pusti pisk in morem nazaj klicat, ker on 'nima denarja' na telefonu ko vas j***, jaz za vas tudi nimam denarja na telefonu
- da nekdo preloži svojo krivdo na mene
- moški, ki gledajo za tabo, po možnosti še žvižgajo in govorijo ne vem kakšne bedarije
- pretirano kletje
- nesramni ljudje, sploh v kakšni trgovini
- moja sošolka iz srednje šole, ki mi je vsak dan 10krat rekla, da nima denarja in da ne ve, kako bo tisti mesec, v katerem smo bili 'prišla skozi' mene pa to res zanima, mhm !
- če me nekdo prekinja, ko govorim ali pa me ne posluša
- nekulturno obnašanje (pljuvanje, riganje in podobne oslarije)
- da mi tamala sestrična hoče brskat po telefonu in ji rečem da NE SME in še vedno naprej bere sms-e - halo, to je pa res privatna zadeva
- da pride kdo k meni in mi vsako stvar, ki jo mam položeno na polički preloži in da nazaj tako, kot mu pač je - to sem res alergična, ker v mojih očeh stvari zgledajo lepo samo, ko so postavljene na cm točno in pol morem it vse nazaj prestavljat
- da nekomu rečem, naj mi da mir, pa še kr gnjavi
- moški, ki mislijo, da imajo šanse za to, da me 'osvojijo' z najbolj butastimi pristopi, žvižganjem in ogabnimi pripombami
- pijana mularija
- da sem v avtu na cesti, se mi mudi, čakam, da tisti semafor odpre, pred mano še ene par avtov, končno speljem in iz pločnika se mi vsili nekdo, ki ga sploh nimam namena spustiti predse, potem pa se mi še zahvaljuje, jaz pa zaradi njega še slučajno spet stojim na semaforju
- da pride kakšna znanka/bivša sošolka in mi hoče dat lupčka
- da kdo laže
no, to bo zaenkrat to
- da kdo res tiho govori in, ko ga še trikrat vprašaš, kaj je rekel, še vedno ne more bolj glasno povedat
- da nekdo ne pusti, da mu kaj razložim, pol mi to pritisk dvigne do neba!
- da mi kdo pusti pisk in morem nazaj klicat, ker on 'nima denarja' na telefonu ko vas j***, jaz za vas tudi nimam denarja na telefonu
- da nekdo preloži svojo krivdo na mene
- moški, ki gledajo za tabo, po možnosti še žvižgajo in govorijo ne vem kakšne bedarije
- pretirano kletje
- nesramni ljudje, sploh v kakšni trgovini
- moja sošolka iz srednje šole, ki mi je vsak dan 10krat rekla, da nima denarja in da ne ve, kako bo tisti mesec, v katerem smo bili 'prišla skozi' mene pa to res zanima, mhm !
- če me nekdo prekinja, ko govorim ali pa me ne posluša
- nekulturno obnašanje (pljuvanje, riganje in podobne oslarije)
- da mi tamala sestrična hoče brskat po telefonu in ji rečem da NE SME in še vedno naprej bere sms-e - halo, to je pa res privatna zadeva
- da pride kdo k meni in mi vsako stvar, ki jo mam položeno na polički preloži in da nazaj tako, kot mu pač je - to sem res alergična, ker v mojih očeh stvari zgledajo lepo samo, ko so postavljene na cm točno in pol morem it vse nazaj prestavljat
- da nekomu rečem, naj mi da mir, pa še kr gnjavi
- moški, ki mislijo, da imajo šanse za to, da me 'osvojijo' z najbolj butastimi pristopi, žvižganjem in ogabnimi pripombami
- pijana mularija
- da sem v avtu na cesti, se mi mudi, čakam, da tisti semafor odpre, pred mano še ene par avtov, končno speljem in iz pločnika se mi vsili nekdo, ki ga sploh nimam namena spustiti predse, potem pa se mi še zahvaljuje, jaz pa zaradi njega še slučajno spet stojim na semaforju
- da pride kakšna znanka/bivša sošolka in mi hoče dat lupčka
- da kdo laže
no, to bo zaenkrat to
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
no, če smo že privlekli prastaro temo naprej in ker mam jaz dns zlo negativen dan inmi gre fuuul stvari na živce:
-ljudje ki majo očitno telefone za okras, javiti se pa ne vejo
-cimra ki je zlo očitno tacala po mojem telefonu/računalniku
-zamujanje
-čakanje na ljudi ki zamujajo
-čakanje na trolo
-trola ki pol pride nabito polna
-stare tetke in srednješolski mkulci ki na nabito polni troli zasedejo dva sedeža samo zato da lahko še njihov kovček/torba/torbica/vrečke sedijo na enem sedežu
-boni ki so se podražili
-en dotični prodajalec bonov, ki ga poznam tud v privat lajfu in mi že cel dan teži da on ni kriv da so se boni podražli... like a sem mogoče rekla da si kriv???
-ljudje ki obljubijo da bodo prišli pol pa ne pridejo
-sošolka ki je mela od šestih dalje čas da mi pove če bi šla žurat in se je zdele spomnila da pa bi šla... jeb se zdj grem jaz spat!!
-mraz
-kadilski zakon pozimi (in to zelo zelo zelo zelo)
-določene stranke v lokalu, ki mislijo da če so plačali kavo da so plačali tudi mene da poslušam njihove probleme
-sama sebi ker jim ne povem da nisem psiholog
-sama sebi ker nisem sposobna pospraviti stvari in jih meti dva dni pospravljenih
-vale-novak ker je new moon razprodana
-lubi ki nikoli ne sliši svojega telefona in pol moram čakat da pokliče nazaj...
-en dotični osebek ki se sprehaja po moji glavi...
-to da moram pomaranče najprej stisnit če hočem dobit juice
oh očitno mi gre marsikaj na živce...
-ljudje ki majo očitno telefone za okras, javiti se pa ne vejo
-cimra ki je zlo očitno tacala po mojem telefonu/računalniku
-zamujanje
-čakanje na ljudi ki zamujajo
-čakanje na trolo
-trola ki pol pride nabito polna
-stare tetke in srednješolski mkulci ki na nabito polni troli zasedejo dva sedeža samo zato da lahko še njihov kovček/torba/torbica/vrečke sedijo na enem sedežu
-boni ki so se podražili
-en dotični prodajalec bonov, ki ga poznam tud v privat lajfu in mi že cel dan teži da on ni kriv da so se boni podražli... like a sem mogoče rekla da si kriv???
-ljudje ki obljubijo da bodo prišli pol pa ne pridejo
-sošolka ki je mela od šestih dalje čas da mi pove če bi šla žurat in se je zdele spomnila da pa bi šla... jeb se zdj grem jaz spat!!
-mraz
-kadilski zakon pozimi (in to zelo zelo zelo zelo)
-določene stranke v lokalu, ki mislijo da če so plačali kavo da so plačali tudi mene da poslušam njihove probleme
-sama sebi ker jim ne povem da nisem psiholog
-sama sebi ker nisem sposobna pospraviti stvari in jih meti dva dni pospravljenih
-vale-novak ker je new moon razprodana
-lubi ki nikoli ne sliši svojega telefona in pol moram čakat da pokliče nazaj...
-en dotični osebek ki se sprehaja po moji glavi...
-to da moram pomaranče najprej stisnit če hočem dobit juice
oh očitno mi gre marsikaj na živce...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
za to bi si mogla že kr čas vzet
hm..
*trgovke v drogerijah k skoz pod prste gledajo
*folk k mi po telefonu brska
*"zajebani" tipi k se po centru peljejo z odprto šipo, musko pa do konca na glas
*šumenje sesalca navsezgodaj ko še spim
*včasih fotr preveč pametuje kar kupm..npr. zadnč sm ene kavbojke k zgledajo ful znucane pa skoz:"pa kko morš to nosit, to ni več moderno, škoda denarja, bla bla bla
*cmokanje
*stric, ko pije kavo..omg, najrajš bi ga kr usekala
*pozabljivost,k se učim, doma znam vse k dobim test pred sabo, sam debelo gledam
*bratranc, k se dela čefurja, s čefurji se druži, cele dneve balkan nabija.omg ni normaln
*zadnč v gostilni k smo bli na večerji je šou en natakar mimo mene in je tko po švicu zasmrdel.k sm gledala pred mano v krožnik nism bla več lačna.
*popačena ljubljanščina kot npr. kwa zdj, !!!!safr furaš!!! a je lohk še kej bolj bedno kot to
hm..
*trgovke v drogerijah k skoz pod prste gledajo
*folk k mi po telefonu brska
*"zajebani" tipi k se po centru peljejo z odprto šipo, musko pa do konca na glas
*šumenje sesalca navsezgodaj ko še spim
*včasih fotr preveč pametuje kar kupm..npr. zadnč sm ene kavbojke k zgledajo ful znucane pa skoz:"pa kko morš to nosit, to ni več moderno, škoda denarja, bla bla bla
*cmokanje
*stric, ko pije kavo..omg, najrajš bi ga kr usekala
*pozabljivost,k se učim, doma znam vse k dobim test pred sabo, sam debelo gledam
*bratranc, k se dela čefurja, s čefurji se druži, cele dneve balkan nabija.omg ni normaln
*zadnč v gostilni k smo bli na večerji je šou en natakar mimo mene in je tko po švicu zasmrdel.k sm gledala pred mano v krožnik nism bla več lačna.
*popačena ljubljanščina kot npr. kwa zdj, !!!!safr furaš!!! a je lohk še kej bolj bedno kot to
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Aaaaaaaaaaa..tema zame!!!!!
Jaz imam blazen problem, da vedno moram imeti mobitel pošlihtan v liniji, cigarete in fajrcajk da je fajrcajk v desnem ali levem kotu cigaret enakomerno postavljen, da na kupček dajem ogorke v pepelniku s cigaretom in me moti če ni vse na kupčku in na strani, da prtičke postavljam pravilno in jedilni pribor, čim je odstopanje od idealnih linij ki jih imam v glavi živčen ratam in mora biti vse tipi topi. Da ne govorim o daljinskem upravljalniku, itd.
Tudi v pisarni vse pošlihtano in skockano in na svojem mestu. Sicer to tiste stvari ki jih vsakodnevno rabim in so redne gostje na moji miz...v kolikor gre za kakšne prehodne zadeve ni vse tipi topi.
Mah težko razložiti tole se mi zdi...mogoče bo kdo razumel, ki ima podobno situacijo. :unknown:
Jaz imam blazen problem, da vedno moram imeti mobitel pošlihtan v liniji, cigarete in fajrcajk da je fajrcajk v desnem ali levem kotu cigaret enakomerno postavljen, da na kupček dajem ogorke v pepelniku s cigaretom in me moti če ni vse na kupčku in na strani, da prtičke postavljam pravilno in jedilni pribor, čim je odstopanje od idealnih linij ki jih imam v glavi živčen ratam in mora biti vse tipi topi. Da ne govorim o daljinskem upravljalniku, itd.
Tudi v pisarni vse pošlihtano in skockano in na svojem mestu. Sicer to tiste stvari ki jih vsakodnevno rabim in so redne gostje na moji miz...v kolikor gre za kakšne prehodne zadeve ni vse tipi topi.
Mah težko razložiti tole se mi zdi...mogoče bo kdo razumel, ki ima podobno situacijo. :unknown:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
N živce mi gre folk, k gre zmerej v ekstreme.. N živce mi grejho pić***, k se najbolj možno na glas hihitajo, pa tko prvabljajo pozornost nase, ne prenesem žensk k buljo vate.. Mislm tele en!
Na živce mi gre folk, k ti vsiljuje svoje mišljenje; ok, noben ni reku, da je napačen, sam posluši še druzga, a te kdo sili, d tudi ti v to verjameš?? Nasploh sm taka, d določenih osebkov/vrst osebkov, k iščejo pozornost ne prenesem, jih zato potem ignoriram alpa podjeb****, če hočejo navezat kontakt z mano.. Fuck off..
Aja, pa ne prenesem wnb-jev. Be yourself bitch!!
Se neki fejkajo, p na koncu pozabjo sploh kdo so.. Alpa uni neodkritosrčni objemčki, sam zato, d so.. You can shove them in a not that plesant hole..
Na živce mi gre folk, k ti vsiljuje svoje mišljenje; ok, noben ni reku, da je napačen, sam posluši še druzga, a te kdo sili, d tudi ti v to verjameš?? Nasploh sm taka, d določenih osebkov/vrst osebkov, k iščejo pozornost ne prenesem, jih zato potem ignoriram alpa podjeb****, če hočejo navezat kontakt z mano.. Fuck off..
Aja, pa ne prenesem wnb-jev. Be yourself bitch!!
Se neki fejkajo, p na koncu pozabjo sploh kdo so.. Alpa uni neodkritosrčni objemčki, sam zato, d so.. You can shove them in a not that plesant hole..
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
- ljudje pri katerih nikoli ne prideš do konca
- gneča kjer koli
- keš p**čke
- ne špluženi pločniki & parkirišča
- naš hišnik v študetskem domu, ko je vsak dan pijan
- večina motoristov, ker normalno vozit
- zamujanje
- čakanje pri zdravniku
- preveč glasno govorjenje
- nerazgledani ljudje
- nesposobne osebe zaposlene na referatu na našem faksu
- megla
- ljudje, kateri se majo za nekaj več
- ljudje, kateri že več let živijo v Slo. pa še vedno ne znajo nobene besede v našem jeziku
- gneča kjer koli
- keš p**čke
- ne špluženi pločniki & parkirišča
- naš hišnik v študetskem domu, ko je vsak dan pijan
- večina motoristov, ker normalno vozit
- zamujanje
- čakanje pri zdravniku
- preveč glasno govorjenje
- nerazgledani ljudje
- nesposobne osebe zaposlene na referatu na našem faksu
- megla
- ljudje, kateri se majo za nekaj več
- ljudje, kateri že več let živijo v Slo. pa še vedno ne znajo nobene besede v našem jeziku
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
lady gumica napisal/-a:Meni gre na živce:
-zamujanje
+
- da nekdo ne pospravi nereda za sabo
- opravljanje
- hinavski nasmeški
- če nekdo rine v tebe kljub temu da vidi da nimaš časa/nisi na volji
- osebna ali brezvezna vprašanja (in kaj še poveš.. -_-)
- glasno žvečenje
- ko te nekdo po dolgem času vidi na ulici (pa si nista niti malo blizu), te celega pocmoka pa hoče vedeti vse o tebi
- klicanje s prikrite številke
- ko jem/pijem in mi nekdo vztrajno teži, če mu dam en griz (vsak dan znova in znova). damn, ne dam ti!
- ljudje, ki se stalno pritožujejo in mislijo, da trpijo bolj od vseh ljudi skupaj na svetu
- če si ženska obuje visoke petke in hodi kot bi imela štor v riti
- trgovke, ki te spremljajo po celi trgovini (in po možnosti vsiljujejo obleke, ki so ostale od predpredlanske razprodaje)
- zamujanje
- če se z nekom nekaj govoriš, on pa to "prekine" zadnjo minuto
- da sogovornik tuli v telefon
- kolesarji, ki kljub kolesarski progi ob pločniku, raje zavijejo na pločnik
- če me nekdo kritizira
- če nekdo strmi vate, kot bi ga hipnotizirali
- skakanje v besedo
- suhice, ki iščejo pozornost s tem "oh, kako sem debela!"
pa še dosti bi se našlo
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
-ljudje al pa še slabše skupina ljudi, ki se spravljajo na šibkejšega od sebe
- ljudje, ki me posiljujejo v nekaj, česar nočem počet
- čakanje
- če operem avto pa takoj naslednjo uro že dežuje (ko zanalašč)
- egoisti
- ljudje, ki ti dajo občutek, da nisi zaželjen
- recesija
- gužva
- nori vozniki itd.....
- ljudje, ki me posiljujejo v nekaj, česar nočem počet
- čakanje
- če operem avto pa takoj naslednjo uro že dežuje (ko zanalašč)
- egoisti
- ljudje, ki ti dajo občutek, da nisi zaželjen
- recesija
- gužva
- nori vozniki itd.....
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
men gre na živce,če kdo je z odprtimi usti ali še huje, če govori z odprtimi usti. kr tek izgubim.
na živce mi gre tud da moj skoz ene in iste cd-je vrti v avtu pa dobr ve,da mi gre ta muska toook na živce,ker ma prov en cd k so gor sam tisti komadi k jih že tko ne morem slišat,pol pa še to. prov stran mu bom en dan vrgla tist cd.
na živce mi gre tud da moj skoz ene in iste cd-je vrti v avtu pa dobr ve,da mi gre ta muska toook na živce,ker ma prov en cd k so gor sam tisti komadi k jih že tko ne morem slišat,pol pa še to. prov stran mu bom en dan vrgla tist cd.
Prvi neprebran prispevek • 187 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov