Živčki;)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lun|ca - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Zanima me, kolk vas znajo ljudje okrog vas spravit ob živce s svojimi navadami (kako jejo, če imajo kakšne določene kretnje, čudne navade, ...)? Npr. mene spravi ob živce folk, ki žveči z odprtimi usti... Sploh če se hočem koncentrirat na kako določeno stvar... Skratka, kaj vam para živce?
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
uf moja mama...ko ma neke zapestnice iz belega zlata in potem wedno gor ker so tk oooooh lepe. in cingla z njimi karkoli pocne...in to me spravla cis ob zivce.
ljudje ki prisluskujejo.
pa kake kretje ko se kdo dela fin pa cis mimo izpade.
ljudje ki prisluskujejo.
pa kake kretje ko se kdo dela fin pa cis mimo izpade.
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
uf mene ful motijo vse svinje k cmokajo, ne morem spat ce kdo smrci kje v blizini, moti me ce kdo kr naprel pluva, riga,... moti me tudi zvok skuterjev(sploh v centru ko vse odmeva), pa nedeljski vozniki in nasploh folk k res ne vem kdo jim je dal izpit...
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
ko sem tečna oz nerazpoložena me itak moti vse Drgač me pa motijo ljudje ki se vtikajo tja kamor jim ni treba, pa če kdo žveči z odprtimi usti... ubistvu je čist odvisno od tega kako, kdo in kdaj to počne...poskušam bit tolerantna
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
- črna_dalija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2005
- Kraj: far far away.... :)
me moti kar nekaj navad, ampak ne tko, da bi m res zeloooo spravle ob živce! me pa recimo moti, k folk žveč z odprtimi usti, čeprou tud sama včasih to delam
navada je navada, vsak ima svojo in te navade so značilnosti vsake osebe posebej! ne se preveč razburjat, če ima kdo kšno čist ''tasvojo''
navada je navada, vsak ima svojo in te navade so značilnosti vsake osebe posebej! ne se preveč razburjat, če ima kdo kšno čist ''tasvojo''
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Mene zamujanje najbl mot. res, prou bedno je da si z nekom zmenjen pa si tm se kko minutko prej da ja nebos zamudil pol pa se 5-10min cakas in gledas v luft.....
Pol me pa ful motjo kretnje enih ljudi (se mi zdi da je ze ena rekla)... ena sosolka ful tko kril pa se tko high nos.... jz si sam svoje mislm ..... prou uno - pa se vid se ji kok je cheap.... blah
Pol me pa ful motjo kretnje enih ljudi (se mi zdi da je ze ena rekla)... ena sosolka ful tko kril pa se tko high nos.... jz si sam svoje mislm ..... prou uno - pa se vid se ji kok je cheap.... blah
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ja pa to da se vozim po cesti ko se lahk peles 100...pa neki deda pred tabo ko vozi 50-60...pa wedno avti nasproti. to pa popizdim, malo pi*****, pa trobim pol pa prehitem tut v najbol nemogocih razmerah. uhzzz...
pa se fine deklice, ki spukajo. bleeeeeeek no
smrcanje mojga hanota, sam ga hitro obrnem pa nabrcam tk da pol v miru spim naprej
pa se fine deklice, ki spukajo. bleeeeeeek no
smrcanje mojga hanota, sam ga hitro obrnem pa nabrcam tk da pol v miru spim naprej
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Na živce mi gre če kdo začne trobt v avtu ko vozn po omejitvah pa po možnosti prste pa ne vem kašne signale zravn še kazat ... o bi šla kr vn pa ga nalomila al pa če je kolona in če se še isto sekundo ko se avto pred mano naprej premakne jz ne premaknem in pol nori ... ja fak k da bom km pršla z 1 metram ... lol
Pol na živce mi gre ko jemo juho in se najde kdo ka prov doug vleče ... fak ane ...
Pa če se nek zmenm s kom in ne pride točn pol morm pa čakat ... ja zaka pa mamo ure
Pol na živce mi gre ko jemo juho in se najde kdo ka prov doug vleče ... fak ane ...
Pa če se nek zmenm s kom in ne pride točn pol morm pa čakat ... ja zaka pa mamo ure
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov