Živčki;)

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 06. Dec. 2005 9:51

Men gre na živce zjutraj mama, ko kavo pije in se ful sliši k požira. Čeprav sem zadnjič pogruntala, da jaz tut tako pijem... :oops:
Aja, pa pr matki mi gre fuuuul na živce, da ti takoj zamori, če je slučajno ena stvar malo prestavljena iz svojega običajnega mesta... :roll: :roll:
Pa ful mi gre na živce, če mi kdo izpod rok jemlje hrano (pomfri, salamo, whatever)... :motz: :willnicht: :angry: :fight:
Pa na cesti se tut čist razpizdim, sploh če se mi kdo vrine pred nos in ni ne pred mano ne za mano nobenga avta... :roll: :roll: :roll:
Al pa kakšen dan vsi vozjo k da so zmešani, pa skor živce zgubim... :angry: :angry: :angry:
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 06. Dec. 2005 10:08

Applebitecc napisal/-a:Pa ful mi gre na živce, če mi kdo izpod rok jemlje hrano (pomfri, salamo, whatever)... :motz: :willnicht: :angry: :fight:

Si tko k Joe iz prjatlu :D In prvo opozorilo pred krsitvijo 1. stopnje zaradi pretirane uporabe smeskov :D
Men grejo pa na zivce tisti, ki se peljejo pod opmejitvami, prehitet jih pa ne mores, ufff za znoret, k so ze tko nizke omejitve po pa folk se pocasnej pele. In zjutri ce me kdo zbudi brezrazloga, sam tok da me zbudi :motz: Pa zamujanuje ja oz. cakanje nekoga, gledam skoz na uro.
Zadnjič spremenil Michael, dne 06. Dec. 2005 10:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Gone
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 06. Dec. 2005 10:09

ko smo ravno pri voznji in voznikih...

mene najbolj znervirajo tisti, ki vozijo pred mano pocasneje kot jaz, vendar ravno dovolj hitro, da bi jih bilo tvegano prehiteti... :evil:

pa kaksne tete, ki se v krozni promet pripeljejo kot da bi imele prednost... :evil:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 06. Dec. 2005 10:17

Jochie napisal/-a:mene najbolj znervirajo tisti, ki vozijo pred mano pocasneje kot jaz, vendar ravno dovolj hitro, da bi jih bilo tvegano prehiteti... :evil: :

Haha... Če bi se jaz vozila pred tabo, bi po moje živce zgubu... :lol:
In ful mi gre na živce, če me kdo zjutraj kar nekaj sprašuje... Zjutraj mi gre sploh karkoli na živce, tok da me je treba pustit, da v miru pojem, se zrihtam in grem na faks. Boh ne dej, da bi slučajno prevečkrat reku dobro jutro al pa če sem fino spala pa kaj podobnega, ker te ziher napizdim. :lol:
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 06. Dec. 2005 12:53

~ da mi nekdo pol ure neki naklada, pa še vedno ne pove bistva (recimo moj najdražji - bi ga največkrat nekam sunla)
~ zamujanje (ok. par minutk oproščeno, 15 minut je pa že čist preveč)
~ zbujanje zjutri za brezveze (pol sem cel dan slabe volje pa tečna)
~ bolj kot slabi vozniki, me razkur rdeča luč na semaforju, k se prižge ravno takrat k jst ful pohodm gas (da bom ja čez prišla) in moram pol ful po bremzi stopt
~ taščino teženje ob nedeljskih kosilih, tist "a sam tok boš pojedla".... :evil:
....
pa še bi lahko naštevala
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 06. Dec. 2005 13:55

Bageera napisal/-a:Jzt pa popizdim ko:

- kdo žvižga

- ko hodim po cesti in potem kdo začne tik za mano hodit al pa vštric mene, čeprav ga ne poznam

- ko kdo kadi

- ko hodi kdo pred mano ful počasi

- ko kdo hodi sem in tja mimo mene

- ko se npr. 2 ženski pogovarjata-ena na moji levi ena pa na desni jzt pa v sredini

- ko na faxu kdo trza z nogam tko da se cela klop maje bi mu najrajš glavo utrgala...

- anketarji in razni prodajalci k vsakih 5min na vratih zvonijo in kličejo po telefonu

- da se kdo k ga ne poznam hoče pogovarjat z mano na ful neprimernem mestu/času...

- da nekdo, ki ga jzt pozdravim, ne odzdravi al pa da ne pridrži vrat.

- če se tamali kepajo sredi ulice čist popizdim

- če kolesarji divjajo po pločniku in ne po kolesarski stezi

- če kdo govori medtem ko se učim

- če se kakšen otrok začne jokat s preveč cvilečim in vreščečim glasom al pa če kakšen otrok izsiljuje z jokom starše al pa se grdo obnaša, starši pa mu nič ne rečejo

- in še kakšna mladina brez manir na primer, ko grem jaz h zdravniku pa imajo hkrati eni sistematske, jzt pa čist bolna pa moram čakat v čakalnici in poslušat kuko se derejo en čez druzga...

- pa tut popizdim če se kdo dotika mojih las

kaj pa kaksen pregled pri kaksnem za to usposobljenem strokovnjaku ne bi pomagal??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Celje(na žalost)

Neprebrana objavaNapisal/-a *tenisačica* » 06. Dec. 2005 14:54

Men gre pa na živce ko :
-kdo cmoka al pa preprost ful glasn je
-kdo nosi krzno
-kdo kadi
-pride moj fotr z mačkom domu, pol ga morm pa še ceu dan poslušat, kak ga boli, pa kak ne ve, zakaj se mu to dogaja :evil:
-ko mi ponujajo neki čeprou sm že 100x rekla da nočm

pa še bi lahk naštevala
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 06. Dec. 2005 17:32

uf- na živce mi gre, ko se ljudje pritožujejo nad tistimi mojimi napakami ki jih majo tut sami!!! grrrr to me pa tolk jezi!
recimo mam kolegico k se skos pritožuje kolk jo to boli pa uno pa drugo pa tretje...pa ji nč ne rečem, sam poslušam jo. pol se pa js kaj usekam pa pripomnm da me roka boli pol se pa že "sama seb smilm" :evil: :evil: to toooook sovražm :x

uf aja pa naša učiteljca za angleščino mi tut gre na živce s svojimi izpadi. non stop ponavla "dragi moji razvajenčki" pa podobne bedarije :evil: grrrrrr
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 06. Dec. 2005 21:04

Ne prenesem zamujanja, sploh pri službenih stvareh.
Množice pubertetnikov na vlaku, ki mislijo, da so kul in na ves glas razpravljajo.
Ljudi, ki počasi dojemajo in ki nasploh vse počasi počnejo.
Pa še kaj bi se našlo, to sem se pač zdaj spomnila.
Sem pa očitno ena redkih, ki je promet in raznorazni vozniki ne spravijo s tira. Nikamor se mi ne mudi (ker nikoli ne zamujam, grem vedno na pot z dovolj časovne rezerve :) ) in se ne sekiram, če kdo pred mano vozi počasi ali ne spelje prvo sekundo pri zeleni.

Še to sem se spomnila- ful me živcira, če me silijo s hrano ali pijačo. Če rečem ne, pomeni NE, ker mi ne paše. Ne morem jesti in piti iz vljudnosti.
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 07. Dec. 2005 3:01

no zdej sem se spomnla, da mi gre na živce še, če ne kdo nepremično gleda vameoz. prav strmi .....dobim kr mravljince po telesu
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 07. Dec. 2005 9:30

-srkanje kave in za srkom še vzdihljaj
-cmokanje pri hranjenju
-počasne prodajalke (ki se vmeš še malo s sodelavko pomenijo)
-zamujanje
-kakršnokoli najedanje sredi noči, ko spim (pa naj bo to klepetanje, tv, cigaretni dim . . .)
-wc školjka polna sramnih dlak in polulana vse vprek
-nekateri vozniki
-prodajalci od vrat do vrat
-da nekdo govori, govori, govori . . . in nič novega ne pove, ampak se sam ponavlja

in še in še . . .
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Dec. 2005 11:20

wannabe napisal/-a:evo js pa zdele sama sebe spravlam ob živce ker ne znam ene naloge narest :roll:

kaksne naloge, bomo skusali pomagati! :wink:
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 08. Dec. 2005 12:58

Men gre pa najbol na živce k zadnje čase sigurno vsaj enkrat na dan pokliče kšn in mi hoče uturit razne vzajemne sklade pa seveda mi na dolgo in široko razlaga kako moram skrbet za svoj dnar in me tut do besede ne spusti... no če pa ne kličejo za sklade je pa poj za prisilne poravnave terjatev (doma mamo podjetje) in rečem, da s tem nimamo problemov pa kr najedajo pa pametujejo.... ma v sekundi čist živčna ratam :motz:
Vagica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Vagica » 08. Dec. 2005 14:30

ja, vem kako to delajo..........tud sama sem imela že nekaj takih klicev........nadležni so k sto hudičev.......poleg tega sem pa še delala v taki firmi (sicer zelo kratek čas), tko da vem, kako 'nategujejo' folk.... :? ...najboljš, da jim rečeš, da že varčuješ, pa je........
Uživajte poletje
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 08. Dec. 2005 14:43

Najbol mi gre na živcem ko vidim da se kakšna oseba pretvarja - da se ne obnaša tako kot se navadno.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]