Živčki;)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Folk, ki dela obupn hrup ko jedo juho, zamujanje (zkaj mamo mobije???), ocitno laganje (ce ze moras lagat lazi tko,da se ne skuzi), tlinajstletne smrkle,ki se delajo odraslo; fazane,ki stojijo pred solo s ciki u roki sam zato,da bi vidl kok so oni velki pa odrasli; ko se zmenis s frendico za drink pol te pa poklice 5 minut prej da "nemore"; wanna be obljube; kaaaaaaos v sobi; mama ko vozi in so usi krivi sam ona ni nc; ko me lubi zajebava, a ve da sm cist pr koncu z ziuci; ko morm rect miljonkrat bratu, da pospravi za sabo (pa itak nikol ne); ko bratu razlagam da je 2+2=4 pa gleda tv pol pa fotru rece da mu nism pomagala ; ko mi fotr zatezi kok je moj tip tak pa tak...
ampak...vse se da prezvet
ampak...vse se da prezvet
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
lun|ca napisal/-a:Zanima me, kolk vas znajo ljudje okrog vas spravit ob živce s svojimi navadami (kako jejo, če imajo kakšne določene kretnje, čudne navade, ...)? Npr. mene spravi ob živce folk, ki žveči z odprtimi usti... Sploh če se hočem koncentrirat na kako določeno stvar... Skratka, kaj vam para živce?
jao upam da moja kolegica tega na bo brala ampak morem povedat.... ko smo bli skup na morju, je jedla tak počasi, da bi polž prej celi svet oblezo, preden bi ona tiste kosmiče pojedla.... ej rečem ti, vsi smo se že najeli, ona pa je zajela kosmiče v žlico, jih nekaj časa gledala, dala v usta, ful počasi žvekala, medtem pa z žlico brožala po krožniku..... joj to se ti vtrga, jaz je več nisem mogla gledat, sem šla raje knjigo brat in ko sem skoraj pol knjige prebrala je ona končno pojela, da smo lahko šlina plažo!
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
na živce mi gre če nekdo nekaj hoče od mene,meni pa ni za to.....pol ponorim.....
pa če niso stvari narejene v kakšnem roku pol....boljš da me ne vidite
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
Bluegirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
-zamujanje
-nesramnost
-prodajalke, ki mislijo, da ce necesa nimajo v trgovini, to ne obstaja - recimo je ssestra vprasala za parfum Kennetha Cole-a (sva ga videle v Zg)je baje prodajalka tako delala, kao kaj te to je, kak ste rekli, nikol cula...mene bi tak poslusala, jaz bi ji rekla, da ce ze dela v parfumeriji, naj malo bere modne casopise , ce nima pojma naj rajsi ust ne odpira, in da se z nesposobno prodajalko ne bom pogovarjala, bom si zbrala drugo . Vglavnem nesposobne prodajalke me spravljajo ob zivce.
- nesposobni vozniki. V avtu sem sposobna tolko kletvic, da jih se clovek ni slisal (pa speli kreten/koza, p ti m, ki si se ucil-a vozit, glej ga/jo kak okoli gleda, pellliiiiiiiiiiiiiii tu-tu-tu - ko kdo ne spelje na zeleno 10 sekund)
-pricakovanje drugih, da bom resevala njihove probleme, screw u
- osebe, ki mi pijejo energijo, glih eno tako skusam spravit iz svojega zivljenja, pa se koza ne da.
-nesramnost
-prodajalke, ki mislijo, da ce necesa nimajo v trgovini, to ne obstaja - recimo je ssestra vprasala za parfum Kennetha Cole-a (sva ga videle v Zg)je baje prodajalka tako delala, kao kaj te to je, kak ste rekli, nikol cula...mene bi tak poslusala, jaz bi ji rekla, da ce ze dela v parfumeriji, naj malo bere modne casopise , ce nima pojma naj rajsi ust ne odpira, in da se z nesposobno prodajalko ne bom pogovarjala, bom si zbrala drugo . Vglavnem nesposobne prodajalke me spravljajo ob zivce.
- nesposobni vozniki. V avtu sem sposobna tolko kletvic, da jih se clovek ni slisal (pa speli kreten/koza, p ti m, ki si se ucil-a vozit, glej ga/jo kak okoli gleda, pellliiiiiiiiiiiiiii tu-tu-tu - ko kdo ne spelje na zeleno 10 sekund)
-pricakovanje drugih, da bom resevala njihove probleme, screw u
- osebe, ki mi pijejo energijo, glih eno tako skusam spravit iz svojega zivljenja, pa se koza ne da.
Meow
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
bejbika napisal/-a:- cmokanje
- glasno žvečenje z odprtimi usti seveda
- srkanje
- smrkanje (dej vzam si robc no!)
- zamujanje (hate that!)
- kobacanje ljudi čez cesto kot da so edini na svetu, seveda s hitrostjo povoženega použa
- zvonenje mobitelov v kinu al pa kje, kjer to ni lih primerno
- dougi pogovori po telefonu ko si v družbi kolegice
- bojni/pariteveni kriki, ko zazehaš
- živčni vozniki
- prestrašeni vozniki
- parkiranje v rikverc ko veš, da greš v šoping in morš pol avto prepelavat, da lahk robo naložiš not
sej se bo še najdlo!
Amm mislim da se loh kr podpišem pod tole ... aaa kok res sovražim zamujanje al pa da mi nekdo žveči čigumi ko ena krava in ga pomožnosti še nateguje s prsti (katerimi so bli prej seveda bohvet kje) jaaaakkkkk ... pa kok sovražim to da se vse te razne banke in razni uradi zapirajo umes čez dan ... za tiste dva al pa tri urce ... bemti res kok to sovražim pa pol gužveee ... ajme ... aja pa premetavanje med spanjem pa govorjenje pa momljanje pa (to seveda sovražim pr tistmu ki spi pač zraven mene) ... aaaa da se zjutri zbudim še bol zmatrana kokr sm bla takrat k sm šla spat ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
najprej sama sebi občasno
ti smrkavci z juga ko se derejo po busu po bosansko,zdaj je že čas,da bi se naučili po naše,pa nimam nič proti njim,ker so mi celo nekateri balkanci všeč.
Ti jugo fantje z zlatimi ketnami,javni špukalci,smrčanje,da ti kdo skače v govor.....
ti smrkavci z juga ko se derejo po busu po bosansko,zdaj je že čas,da bi se naučili po naše,pa nimam nič proti njim,ker so mi celo nekateri balkanci všeč.
Ti jugo fantje z zlatimi ketnami,javni špukalci,smrčanje,da ti kdo skače v govor.....
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:na živce mi gre če nekdo nekaj hoče od mene,meni pa ni za to.....pol ponorim.....
pa če nekdo trdi nekaj kar dobro vem da ni res.......
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Mene tut ob živce spravla folk, ki se vtika v moje mogoče malo nenavadne navade.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:na živce mi gre če nekdo nekaj hoče od mene,meni pa ni za to.....pol ponorim.....
pa če nekdo trdi nekaj kar dobro vem da ni res.......
pa še če nekdo naklada o nečem pa nikakor bistva ne pove.....no pol čez enih 500000 min ga....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Na živce mi gre:
-cmokanje in srkanje (juhe)
-prodajalke v trgovini, ko težijo za osebno pa čeprov vidjo, da nismo več otroc, potem te pa gledajo, kot bi celo trgovino oropal...
-moja mami, ki čist brez veze teži in nabija o tem kolk hodm vn, pa kakšna sm postala odkar mam druzga tipa, uglavnm... ob tem pa tok živce zgubim, da ni za napisat... to ma kr ene bolane, pa k enkrat začne naprej metat najde stvari še za 5 let nazaj in pol se počutm, k bi bla najhujši kriminalc na svetu
-če se s frendico zmenmo in jo jst že skor čakam, potem me pa kliče da ne more pridt (za znoret!!)
-ko govorim po telefonu, pa prleti kdo v sobo, pa začne nabijat, me sprašvat vsa možna vprašanja (mislm, halo... to me pa tok razpizdi)
-če me zjutri kdo zanalašč zbudi
... pa še bi se najdl kj, sam se mi zdle ne da tuhtat.
-cmokanje in srkanje (juhe)
-prodajalke v trgovini, ko težijo za osebno pa čeprov vidjo, da nismo več otroc, potem te pa gledajo, kot bi celo trgovino oropal...
-moja mami, ki čist brez veze teži in nabija o tem kolk hodm vn, pa kakšna sm postala odkar mam druzga tipa, uglavnm... ob tem pa tok živce zgubim, da ni za napisat... to ma kr ene bolane, pa k enkrat začne naprej metat najde stvari še za 5 let nazaj in pol se počutm, k bi bla najhujši kriminalc na svetu
-če se s frendico zmenmo in jo jst že skor čakam, potem me pa kliče da ne more pridt (za znoret!!)
-ko govorim po telefonu, pa prleti kdo v sobo, pa začne nabijat, me sprašvat vsa možna vprašanja (mislm, halo... to me pa tok razpizdi)
-če me zjutri kdo zanalašč zbudi
... pa še bi se najdl kj, sam se mi zdle ne da tuhtat.
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Trenutno:
- če pojem kosilo kukrtolk, pa rečem, da mam dost, da sem sita in mi začne mami, dej še to pa to pojej, pa lej to še mamo pa uno.. Arrrgh , ne morm več, no..
- če hočem kam vn, pa to mami ful ni všeč in nardi un pogled, dej bod doma no, pa reče ja men to ni preveč všeč, kaj k bi šla raj drugič..
Other than that mam pa čist rada svojo mami.
Aja, pa na živce še to: da skoz pospravljam svojo sobo, pa je še zdej čist razmetana..
- če pojem kosilo kukrtolk, pa rečem, da mam dost, da sem sita in mi začne mami, dej še to pa to pojej, pa lej to še mamo pa uno.. Arrrgh , ne morm več, no..
- če hočem kam vn, pa to mami ful ni všeč in nardi un pogled, dej bod doma no, pa reče ja men to ni preveč všeč, kaj k bi šla raj drugič..
Other than that mam pa čist rada svojo mami.
Aja, pa na živce še to: da skoz pospravljam svojo sobo, pa je še zdej čist razmetana..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Na živce mi grejo slabi vozniki.
Ne morm jih ... Ne vem zakaj, sam glede tega res nism razumevajoča- sej vem, da je vsak za neki dober, nekaterim vožnja pač ne gre tok dobr, sam jst sm jih še vedno ne morem.
Pa ne mislim zdej tko, da se v avtu pelje en pred mano, ki je sluzast ipd, ampak da se jst z nekom peljem, ki nima pojma o vožnji.
Ko se s kašnim takim peljem, ki ne zna vozit, grem raje vn z avta in grem kam peš, ker drugače že prav agresivna ratam ... Glede tega sm zadnje čase zlo občutljiva in si ne morm pomagat
Sploh živčna ratam, ko vidim, da je za volanom ženska, ki ne zna bočno parkirat ... Al pa še huje: moški!
Pač ...
Ne morm jih ... Ne vem zakaj, sam glede tega res nism razumevajoča- sej vem, da je vsak za neki dober, nekaterim vožnja pač ne gre tok dobr, sam jst sm jih še vedno ne morem.
Pa ne mislim zdej tko, da se v avtu pelje en pred mano, ki je sluzast ipd, ampak da se jst z nekom peljem, ki nima pojma o vožnji.
Ko se s kašnim takim peljem, ki ne zna vozit, grem raje vn z avta in grem kam peš, ker drugače že prav agresivna ratam ... Glede tega sm zadnje čase zlo občutljiva in si ne morm pomagat
Sploh živčna ratam, ko vidim, da je za volanom ženska, ki ne zna bočno parkirat ... Al pa še huje: moški!
Pač ...
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Uf, meni grejo tud vozniki na živce, sploh kake stare mame, ki vozijo po predpisih ali raje 30 kmh manj ...
Pa gneča na cesti me spravi ob živce. Tko da mam danes izgovor, da zaradi OVSE raje ostanem doma.
Pa na živce mi gre fantova družina, pa na živce mi gre puščanje nogavic povsod po stanovanju, da jih nazadnje pes pospravi, ...
Pa še veliko stvari mi gre na živce - sem na splošno zelo nestrpen in tečen človek pač ...
Pa gneča na cesti me spravi ob živce. Tko da mam danes izgovor, da zaradi OVSE raje ostanem doma.
Pa na živce mi gre fantova družina, pa na živce mi gre puščanje nogavic povsod po stanovanju, da jih nazadnje pes pospravi, ...
Pa še veliko stvari mi gre na živce - sem na splošno zelo nestrpen in tečen človek pač ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov