Živčki;)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Hmmmm, mislm, da vrtanje po nosu, pa recimo kadar se lih uležem pa slišm od ure tikitakanje in sploh ne morm zaspat.....
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
nutella napisal/-a:*janch* napisal/-a:
- pisanje w-jev namesto v-jev, ch-jev namesto č-jev in podobno
Sploh ne omenjaj!!! Znorim čiiist!
+ uporaba Ł namesto l in Y namesto j
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
AnaaBella - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2006
mene ob živce spravljajo ........
*ljudje,ki jejo full na glas in cmokajo
*po če ti nekdo govori o svojih težavah ti ga pa sploh ne poznaš ne vem kako dobro
*pa da me kdo pod skrito po telefonu kliče grrrrrr
*pa da se folk vmešava v mojo dieto
*ljudje,ki jejo full na glas in cmokajo
*po če ti nekdo govori o svojih težavah ti ga pa sploh ne poznaš ne vem kako dobro
*pa da me kdo pod skrito po telefonu kliče grrrrrr
*pa da se folk vmešava v mojo dieto
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Da se ljudje kar naprej pritožujejo nad svojim življenjem in nič ne naredijo da bi to izbolšali. V resnici pa sploh ni tako kritično kot oni to mislijo.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
mene fuuul moti kadar ljudje pretiravajo..k ubistvu sploh nč tazga ni blo,a nekateri to pol tok napihnejo k da bo konc sveta..pol je pa itq cela panika
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Mene živcira:
-cmokanje med jedjo
-nekateri osebki na forumu ki vztajno opravljajo delo moderatorjev čeprav to niso in jim je prva zadeveva ko kdo nov odpre temo da grejo brskat če je že bila
-smrčanje
-cmokanje med jedjo
-nekateri osebki na forumu ki vztajno opravljajo delo moderatorjev čeprav to niso in jim je prva zadeveva ko kdo nov odpre temo da grejo brskat če je že bila
-smrčanje
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
-če vem da mam prov, pa mi folk ne verjame/še naprej trdi svoje
-ljudje, ki iščejo napake. Ko točn veš, kaj nekdo misl, pa se mogoče mal narobe izraz, pa ga morš takoj popravt oz. vprašat kaj s tem misl. Al pa foxa na tabli mal grdo napiše eno črko, pa se čist lepo vid kera beseda/črka je, ampak ne, ljudstvo more rečt: gospa profesor, kera je to črka?
-pa na živce mi grejo (neprilagodljivi) ljudje k se skos prtožujejo pa majo ene (neumesne) pripombe
-ljudje, ki iščejo napake. Ko točn veš, kaj nekdo misl, pa se mogoče mal narobe izraz, pa ga morš takoj popravt oz. vprašat kaj s tem misl. Al pa foxa na tabli mal grdo napiše eno črko, pa se čist lepo vid kera beseda/črka je, ampak ne, ljudstvo more rečt: gospa profesor, kera je to črka?
-pa na živce mi grejo (neprilagodljivi) ljudje k se skos prtožujejo pa majo ene (neumesne) pripombe
-
[*jag0da*] - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2006
mycosmogirl napisal/-a:Hmmmm, mislm, da vrtanje po nosu, pa recimo kadar se lih uležem pa slišm od ure tikitakanje in sploh ne morm zaspat..... :evil:
poznam to
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov