Iščem velik wc/kopalnico/stranišče za najem za rojstni dan

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Panda
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 10. 6. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a Panda » 05. Okt. 2017 14:35

Živjo!

Imam rahlo posebno prošnjo za vse, ki živite ali obiskujete našo prestolnico in hodite na wcje oziroma kopalnice, stranišča :D

S fantom sva se pred kratkim hecala kje vse bi lahko bile zabave, če ljudje ne bi poznali družbenih omejitev s katerimi smo se rodili, pogovarjala sva se na katerih lokacijah (razen v klubih in barih) bi vse še lahko žurali :) In njemu je na koncu, po vseh dobro pretehtanih možnostih, bila najbolj všeč ideja, da bi imeli zabave v kopalnicah :wink: Res sva šla v vse podrobnosti kako bi take vrste žurka izgledala in on se je totalno razgovoril kako bi on to izpeljal, vse mogoče podrobnosti mi je povedal. No zdaj pa se bliža njegov 30 rojstni dan in sem prišla na idejo, da bi mu za presenečenje pripravila točno to njegovo 'idealno žurko', ki jo je opisal, ker definitivno česa takega ne bi pričakoval :lach:

Zato zdaj iščem veliko kopalnico ali wc za rojstnodnevno presenečenje :birthday: . Prišlo bi okrog 20 (dobro vzgojenih, moram povedat) ljudi, kopalnica bi zato morala bit kar velika in po možnosti novejša. Itak bi vse očistla in tako dalje in bi potem šli kam drugam, gre bolj za presenečenje :) Seveda obstaja alternativa, da najamem prostor in ga potem opremim s kopalniškimi pripomočki :D

Torej, če ima kdo kako idejo kje lahko najamem tako kopalnico oz. prostor, bom zelo hvaležna za vsako pomoč, lep dan vam želim! :hearts:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 05. Okt. 2017 18:19

Vsaka kopalnica v vsakem domu v Rozni, ever? :D
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Okt. 2017 18:23

Haha.. :ja: standard
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Panda
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 10. 6. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a Panda » 06. Okt. 2017 9:32

Hvala za pomoč, samo ne morem dat 30 tridesetletnikov na študentsko žurko, kjer uletavajo študenti si prat zobe :D Tudi to je res 'standard', ne bo imelo waw efekta pri njem, ker je že stokrat bil v študentskih kopalnicah.

Ne vem če je možno, ampak mi bi najeli kopalnico, da drugi ljudje ne bi hodili noter. Vem, da vedno bolj sliši nemogoče, ampak probat najt ni greh :lach:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov